Aldatılmış oluyormuyum? üşenmeyinde okuyun bi?

Arkadaşlar selam sevgilime ilk ben yazdım iletişimi ben başlattım ve bu şekilde 2 ay flört etmiştik Sonrasında çok saçma bir sebepten ayrıldık. İlk 2 ay ikimizde hayatımıza kimseyi almadık artık ben tamamen ümidi kestim. Çünkü hiç iletişimimiz olmadı. Sadece benim yakın arkadaşımla karşılaştığında ben onu alıcam onun için Ankarayı ayaklarının altına sererim vs gibi sözler söylüyor. Tabi ben nu lafına ümitleniyorum ama yinede birileriyle konuştum sosyal medyadan oda birileriyle takipleştiği için bende takipleştim. Sonrasında bir gğn beni dışarda gördü ve bana yazdı Bana hayatımda birilerinin olup olmadığını sordu ben olmadı dedim Bende ona sordum oda benimde olmadı dedi. Birgün telefonu elime aldığımda galerisine girdğm ve bir kızla yatakta fotosunu gördüm. Beynimden vurulmuşa döndüm. Ama bende bu ayrılık sürecinde sarhoşluğun etkisiyle biriyle öpüşmüştüm. Ama tamamen ümidi kesmiştim barışmayız diye. Şimdi aramız çok iyi evlilik düşünüyoruz ama bu sürekli aklıma geliyor bana bunu nasıl yapar? Sizce bu aldatma sayılıyor mu ve ne yapmalıyım? Salak salak sadece ayrıl demenize cidden ihtiyacım yok mantıklı yorumlar istiyorum
Aldatılmış oluyormuyum? üşenmeyinde okuyun bi?