Birlikte olmak için önce duygudal çekim olması ve anlamak anlaşılmak gerekir. Yani güzellik sonraki aşamadır. Aynı dilden konuşabildiğin kişi zaten gözüne güzel görünür
Kadının başkasıyla yatacağını duyuyır umursamıyor yazmışsın detaya herhalde diğer kadından bahsediyordun orada, ekranda alt satıra geçince öyle oldu. Neyse
O kişinin iyi olmasından kötü olmasından ziyade senin için iyi bir seçenek olup olmamasına dikkat et. Karşılık alabilmek çok önemli. Öğrenilecek bir şey değil hayallerden vazgeçmek gerekiyor. Daha gerçekçi bakmak lazım. Kaldı ki platonik aşık olmak ergenlik sonrası insanın kendine yapacağı en büyük kötülüklerden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Göreceli ama o kadar da göreceli değil. Oranlar değişse de güzellik kıstasları genelde benzer.
Mesela?
Mesela ince bel dolgun kalçalar ve diri memeler bütün erkeklerin istediği bir şeydir bunlar göreceli değil
Burda bile o dediğini sevmeyen bi sürü abazan bulursun.
O sevmemek değil yokluk nefes alsın yeter diyen çok. Millet yokluktan damacanaya bile halleniyor
Herkes kardashian sevseydi hadid bacılar meşhur olmazdı, mesela
Kardasianların mabad biraz abartılı zaten 😀
Birlikte olmak için önce duygudal çekim olması ve anlamak anlaşılmak gerekir. Yani güzellik sonraki aşamadır. Aynı dilden konuşabildiğin kişi zaten gözüne güzel görünür
Adamın niyeti oysa ona bakmaz
Niyeti mi o, midesizlik
Bazı güzellikler göreceliye girmiyor demekki :))
İzafiyet teorisi de işe yaramıyor yani
İzafiyet teorisini duyduğumu hatırlamıyorum tanımlarmısın
Kafa dağıtayım biraz bi ara yazayım olur mu ciddili şeyler
Olur sorun değil :))
Enişte gene mi üzdü seni
Enişte demeyelim kardeşim. olabilir
Kıyamaaam da sen neden başkasıyla yattın ki
Ben bakireyim cücüğüm zekanı severdim ama senin.. Yattığımı nerden çıkardın
Kadının başkasıyla yatacağını duyuyır umursamıyor yazmışsın detaya herhalde diğer kadından bahsediyordun orada, ekranda alt satıra geçince öyle oldu. Neyse
Hıhı diğer satır, diğer kadın, diğer dişi...
Başka bir erkek başka bir kadın başka bir dünya..
Bak gene tribi ben yiyom ya :/
Yoo sana trip yok, dertleşiyoruz sandımdı
Hee peki neden adamın o kadına olan yadırgadığın duruma kendini düşürüyorsun ki şekerim
Ben platonik seviyorum sadece. O ikisinin ilişkisi garip geldi, içtenlikle kıskanmadım da değil
Neyi yanlış yapıyorum, vermek mi lazım hee
Bazen vermekte yetmez. İlk düğmenin yanlış iliklenmesi gibi. En başta çok yanlış kişiyi sevmişsin gibi
Bak şimdi bildiğim kişi gibi konuşmaya başladın. Ben doğru insan sevemiyorum zaten. Yanlış sevmeyi de öğrenmem lazım.
O kişinin iyi olmasından kötü olmasından ziyade senin için iyi bir seçenek olup olmamasına dikkat et. Karşılık alabilmek çok önemli. Öğrenilecek bir şey değil hayallerden vazgeçmek gerekiyor. Daha gerçekçi bakmak lazım. Kaldı ki platonik aşık olmak ergenlik sonrası insanın kendine yapacağı en büyük kötülüklerden
Çirkinlerin kaderi... Bizim de hayallere ihtiyacımız var bi yerden sonra. Çok yalnızız kısaca
Hayal kur ama daha olası kişilerle kur. Çirkinim çirkinim diyip kendini ezersen herkes seni ezer
Ben sadece sana söyledim ama :( şefkat tokadı için teşekkürler
Dönüp dolaşıp gene ben yiyom lafı.
Sanki kim sorsa söyleyecekmişsin gibi gelmişti kusura bakma :/
bisey diyemicem
Deseydin iyiydi
Kimbilir