bu konuda genelleme yapıcam demin bir konu okudum aklıma geldi .rastaldığım bütün güzel kadınlar hep esmer beğeniyor erkeklerde .sarışın sevenler çirkin oluyor hep neden yaa ?
Cevabın nedir?
o "bütün güzel kadınlar" nerede yaşıyor..öncelikle bu önemli yani magazin dünyasında mı?bikere güzel ülkemde yakışıklı esmer de var çekici sarışında seksi kumralda..bu iş tamamen etkilenme ve hormon meselesi...gerisi hikaye..(ben neyim yaw bu arada..kumral,yeşil gözlü..ne alakaysa..:))
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. esmer sarışın olayına takmış site sakinleri kumral beğenirim diyenin karşısına esmer yakışıklı biri çıksa dibi düşer esmer beğeniorum diyenin karşısına sarışın yakışıklı çıksa dibi düşer..boş boş konuşuorlar burda
32 Yorumla
bizim türk kadınları evet güzelde olsa çirkinde olsa genelde esmer severler ama, azıcık başlarını kaldırsalar esmere on basan kumral ve sarışınlar var :)) daha havalı ve daha yakışıklılar bence...
211 Yorumla- +1 yıl
bizim hatun milletinin zevki arabesk kabul edelim bunu gerçekten böyle ilkel görüntüleri beğeniyorlar mesela bunu düğünlerde giydikleri kıyafetlerden de anlayabilirsiniz.. bizim türk kadını abartıyı ve aşırılığı beğeniyor o yüzden esmer beğenmeleri bu arabesk zevkleriyle ilgili..gayet normal sarışın beğenmemeleri..ama, kumral erkek özellikle çok farklı oluyor :)
- +1 yıl
esmerliği ilkellikle bağdaştırmadım sarışınlara göre daha sert duruyorlar ve bunu da bir çok erkek arkadaş ta dile getirmiş zaten.. daha sert görünümlü ve daha keskin hatlı oluyorlar.. kadınımızda bunu seviyor demek istedim.. buradan zekamı sorgulayanın da ne kadar zeki olacağı ortada..
+1 yılben sarisinlari begeniyorum ama. kIVANCI begenmiyenmi var yahu?
03 Yorumla- 1 yıl
O sana bakmaz saten🤣
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
25Cevap
Afrikalılar başta olmak üzere, İspanyol, Hintli, Latin Amerikalı kadınlar de kumral sever. :) Aslında teori Türkiye için tutmaz. Çünkü, TR'de hemen hemen homojen bir dağılım var. Ben önceden sarışınlardan hoşlanırdım,şimdi esmerler çekici gelmeye başladı. :)
00 Yorumla
+1 yılgüzel kadınlar değil beyaz tenliler esmer teni esmer tenliler beyaz teni sever genelde. ben esmer tenli olarak esmer tenli kızlardan pek haz etmem mesela. hee yanmışsa bronzsa o ayrı tabi ki. beyaz ten daha çekici geliyor bana.
224 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle :) ying&yang eşitliği. herkes kendinde olmayanı ister derler ya hani.
- +1 yıl
saçını sarıya boyatanlardan bahsetmiyoruz. ayrıca ben yukarıdaki cevapta da sarışın demedim soruyu soran. beyaz ve esmer tenli dedim. sarışın deyince bir sürü çakma sarışın var zaten. ben bir sürü orjinal sarışın kızla çıktım ve hepsi esmerlere bayılıyorlar. beyaz tenlilerde öyle. çıktığım 100den fazla kızın içinde de hiç esmer tenli yoktu.
- +1 yıl
buğday zaten esmere kaçıyor ki. 3 tane sarışın genellemeyi kaldıramaz :))
- +1 yıl
yaşları kaç :)
- +1 yıl
:)) ahahah bence onlar esmerlere tav olurda inatçılıklarından işte hahaha :) erkek dediğin esmer olur arkadaş :) kadın her türlü güzel olabilir.
- +1 yıl
yok ya gerçekten sevmiolar hatta istedikleri gibi bulamıyolar hala sevgilileri yok ahaha .yok sarı olucak yok renki gözlü olucak .bende anlamadım .insan kendinde olmayanı ister ama bunlar öleydi bende şaşırmıştım .esmer kadınlarıda beğenmezler mesela .önemli olan renk değilki zaten ben mesela sarışıın değilim ama üçündende güzelim yani fizik önemli birazda
- +1 yıl
ahahha onlar kız kurusu olacak emin ol :))) kesinlikle fizik önemli ama bunlar hep geçici şeyler biliyorsun dimi :) zihindeki temel düşünceler bozulmamış saf kalabilmişse :) işte o güzeldir. yoksa sarışın esmer fiziği güzel olmalar hep seks ile geçici zevklerle bağlantılı odaklardır. ince düşün :)
- +1 yıl
ben öyle düşüorum zaten ama genel anlamda güzel olması için birinin illa renkli gözlü olması gerekmior fiziğinede bakılıyor .bilmiorum ne olarak kalıcaklar ne istediklerini bilmiolar illa sarışın olucak sarışın olucak ne saçma şey ya insan karşııdnakine şans tanır yani .banane ne halleri varsa görsünler
- +1 yıl
:) herkesin beğenileri farklıdır sonuçta çok güzel olsa bile herkes beğenecek diye bir kadie yok
- +1 yıl
:)) saçını istediği renge boyatıyorlar zaten. benim için doğallık önemlidir saç rengindede öyle.
- +1 yıl
amin :)
- +1 yıl
ahaha kesinlikle tabu yapmışlardır kendilerine :)) boşver sen güzelim diyorsan güzelsindir.
- +1 yıl
ahahaha :) lens taksınlar o zaman :)))
- +1 yıl
ben esmerim peki ya ben :)
+1 yılEsmere çalan buğday tenliyim.
Sevgilim de bariz açık kumrala bakan bir sarışın.
Bu bakımdan, genellemelerin dısında kalıyoruz.
Olabilir zevk ve renk meselesi.
Ben esmer erkekleri çok beğenmiyorum.10 Yorumla
+1 yılbenim bi yakın arkadaşım var, türkiye topraklarında nefes alan en güzel canlılardan birisi olabilir kendisi. ama gel gör ki, afedersiniz tavuk g.tü gibi bembeyaz tenli erkekleri beğeniyor :)
02 Yorumla- +1 yıl
evet öyle, emin olmaktan vazgeçme :)
+1 yılbu konularda genelleme yapmak sacma gönül bu nereye konacagı belli olmaz güzeli çirkini mi var seveceğin vardıda sarısın diye mi sevmedin yani:D
17 Yorumla- +1 yıl
o zaman gerçekten sevmemişsin.
- +1 yıl
cekiciliklede alakası yok güzelliğin çirkinliğin ama bende esmerleri beğenirim
- +1 yıl
aynen her esmer değil :D
+1 yılÖmrümde duyduğum en büyük yalan kadınların hoşlandığı erkek tipi sarışın ve kumrallardan ibaret hiç bir kadının bir esmerin peşinden gittiğini görmedim .
23 Yorumla- +1 yıl
Yanlış cevap bende esmerim Hhahahahaaha .
Bende sarışın erkeklerden hoşlanmam hele şu Kıvanç Kıvanç diye ölüyolar ya hiç anlamıyorum. Çok çok nadirdir gördügüm esmer olmayıp yakışıklı olan. Kısacası esmer erkek iyidir, candır.
11 Yorumlaaslında öyle bi genelleme yok beğenilen beğeniliyo :) bkz. kıvanç tatlıtuğ anıl tetik Chord Overstreet..
ama tabi esmer candır :D10 Yorumlavalla senın cevrendekı bayanlarla konusmak lazım bende esmerım akdenız insanı olarak ama boyle olduguna ınanmıyorum yanı evet esmerler begenılıyor ama bu dedıgın dogru degıldır bence
08 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı. aksam aksam iltifat aldım cCc esmer erkek cCc
ahsagagaha03 Yorumla
+1 yılben esmer kız seviyorum yakısıklı olmıyo muyum bu durumda
01 Yorumlayuhh artık. yuhhh tepeden tırnağa esmerim bir tane güzel (!) hatta birkaç kızın beğendiğini görmedim. :D nasıl bir dayanaksız önyargıdır bu yahu.
07 Yorumlasarının adı esmerın tadı dedıklerı dogru demekkı :/
011 Yorumla- +1 yıl
Kardesim haklisin rusyada slavlarda moda esmer ten guzel kadinlar esmer sever çunku esmerler guzel kadinlari hakeder sarisin erkekler (karılar) çirkin kadinlara kalır çunku sarisin erkekler karı gibiler ve sagliksizlar çirkin kızlar esmer erkeklerden yüz bulamadigi icin sarisina kayarlar bütün oay bu davul bile dengi dengine demisler
- 1 yıl
Ondanmı kızlar sarıya boyuyor saçlarını söylesene hangi sarışın aldattı seni🤣
+1 yılesmer erkekler daha erkeksi duruyo sarışın erkekler daha bebeksi bundan olabilir mi
03 Yorumlae hani bende esmerim nerde sevgili?güzelide geçtim bak..
11 Yorumlavalla ben esmer değilim ama beğenen güzel kadın gördüm genelleme kötü :/
02 Yorumla
+1 yılesmer erkekelrin zencilerle biryerlerinin aynı olabileceğini düşünerek olablrmi
00 Yorumlasarışınlar çok ciğ geliyor bana tabiki esmerrrrrrrrrrrr
01 Yorumlayemin ediyorum ben bu kadınların ne sevdiğini anlamadım.
00 YorumlaHiç alakası yok, sana öyle denk gelmiş.
02 Yorumla- +1 yıl
kes be oyle
+1 yılaaaaaaaaa bana çirkin dedi :D
02 Yorumla- +1 yıl
gördünmü de konuşuyosun arkadaşım :D
yüzyılın yalanıdır bu
40 Yorumla
+1 yılyanlısın var ben kumralları begenıyorum:)
11 Yorumlaçünkü esmer erkekler candır :D
02 Yorumlakızıl erkek beğenenler ne oluyor panpa
02 Yorumlatespitinde haklı olabilirsin :)
00 YorumlaBende esmerim öyle bişi olduğu yok
00 Yorumla
+1 yılvic. beckham da gayet güzeldi :))
06 Yorumla- +1 yıl
gençken güzeldi gayet.erkek gözüyle
- +1 yıl
güzeldi ! :D
- +1 yıl
kendi fkrimi diyorm zaten
Sarı pipi sevmiyorlar :)
01 Yorumla
+1 yılçok saçmaa ama ben de esmer seviyorum :))
00 Yorumla
+1 yılahmet mehmet süreyya hepsi boş hepsi rüya.
00 Yorumlaben esmerim öyle bi talep olmadı henüz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmiyorum ama begendim genellemeni.
00 Yorumla
+1 yılcıks
01 YorumlaBenden dolay;-]
01 Yorumla
+1 yılSensin çirkin :F
01 Yorumla
+1 yılesmerimmmmmmmmmm
00 Yorumla
+1 yılbilemedim ben
00 Yorumla
+1 yılnalaka
00 Yorumla