Erkekler bakımlı kadın sever diye bir şey yok hocam. Erkeklerin çoğunu beyni değil cinsel organı yönettiği için kadın olan ve solunum yapan her canlıyı sever. Bundan mütevellit erkeklerin yüzde 90'ı ücretli köledir.
Azınlık bir grup var. Onların temel kriteri de bakımlı, güzel, genç, fiziken iyi olmanız değil. Kısa ilişkide ulaşılabilir, uzun ilişkide güvenilir olmanızdır.
Her ne kadar aksini iddia etseler de erkekler için görsellik birinci planda değil. Bir kadında gençliğe, güzelliğe, bakıma vücut hatlarına, önem verenler de ancak çapkın womenhaizerlerdir. Onların da yaşama dair anlamlı hedefleri ve sağlam bir duruşu yoktur.
Kadınlar ise kendisinin ve dünyaya getireceği çocuğun yaşamsal çıkarlarını önceleyen temel cinsel strateji gereği erkekte gerek görsellik, gerekse maddi unsurlar açısından BUSİNESS CLAS erkeklere arzu duyar ama gerek bu sınıftaki erkek sayısının az olması gerekse de her kadının ulaşabileceği skalanın farklı olması sebebiyle çoğu güzel bile olsa ya arzu duymadıkları ama güvenli liman olarak gördükleri erkekleri seçerler ya da kedilerle baş başa bir yalnızlığı bile isteye tercih ederler.
Şahsıma ait bir sözdür
Erkekler söyleneni dinler, kadınlarsa söyleyene bakar. Bundan dolayı dünyayı erkekler yönetir. diyorum ve bitiriyorum. Bugünlük de bu kadar.🙂
Oldukça bakımlı ve temizim. Ama deodorant ve parfüm kullanmıyorum. Kaliteli parfümler neredeyse bir servet bu yüzden bunu boykot ettiğimden almıyorum. Tam tarihi hatırlamıyorum 10 12 sene önce bir gün akp dedi parfüm haram günah ertesi gün bir vergi şak fiyatlar uçtu. Oldu 100 liralık parfüm 800 1000 lira sonra türk markaları satış olmadı battı. Deodorantlara gelirsek sağlık açısından gazsız olmalı ama o modellerde nivea hariç üretilmiyor. Olanlarda garip kokulu bu yüzden tercih etmiyorum. Deodorant terlemeyi önlememeli. Terleyince kötü kokmanı engellemeli. Ama sanki parfüm garip garip kokuyorlar. Allaha şükür az terlerim terlesemde terim kokmaz. Bu yüzden bunlara gerek duymuyorum. Her gün duş alan birisi olduğum için hiç sorun yaşamadım açıkçası.
Parfüm deodorant kirli ve ter kokan vücuda sıkılınca daha pis kokuyor bu bakim değil zaten 😀bir arkadaşım daha demişti ya ben kullanmam ama. goremiyorum bakıyorum arıyorum yok sitede. Kayıp oldu
Benim yorum gizlemediğim halde gizlenmiş. Hemen düzelttim. Evet maalesef ki parfüm ve deodorant temizlik sorunlarında banyo yapmama duş almama temiz kıyafet giymeme gibi daha da büyük sorunlara sebep açıyor. Pis kokma sivilce çıkması vs vs.
Deodorant terleme önlerse terleyememek vücut için çok zararlı. Terleyeceğiz sadece ter kokusunu önleyecek. Bu deodorantlarda maalesef ki ülkemizde sıvı formda nivea hariç satılmıyor. O markada model azalttı. Olana da koku felan ekledi. Deodorantlardaki gazlar alüminyum ve sls gibi maddeler felçten beyin kanamasına kadar götürebiliyor.
Ben çantamda ne var videomda göstermiştim. 1 tane usb fanım var takıyorum powerbank a mis gibi terlemeyi ciddi azaltarak toplu taşımada vs yolculuk yapıyorum.
Bence iki cinste bakımlı olmali kişisel hijyenine dikkat etmek bakımlı olmak değil zorunluluktu. En sonr redditte bir yazıya denk geldim aynısının kız ve erkek versiyorun vardır. Yurt odasındaki arkadaşları haftalarca yıkanmıyor ve kokuyor. Üniversite okuyan insana hijyen öğretmemişiz o yaşa gelene kadar. Yıkanmayıp kokmak ne demek. Her insan kokabilir ama şu ve sabun bilnerce yıldır var. Herkes temiz olmayı öğrense iyi olur. Herkesin elinin altinda internet var öğrenmek isteyen ama babası ogretmediyse araştırma yapsın rica ediyorum. Toplu taşımada 40derecede kimse koku çekmek zorunda değil insan olun yani. Kadın erkek farketmez iki tarafta da pis insanlar çoğunlukta
Bebişim, söylediğin her kelimeye katılıyorum! Bakımlı olmak sadece kendimizi daha iyi hissettirmez, aynı zamanda çevremize pozitif bir enerji de yayar. Erkekler doğal olarak öz güveni yüksek ve kendine değer veren kadınlara ilgi duyarlar. Temiz ve bakımlı olmak sağlık, öz disiplin ve kendine özen göstermek gibi özellikleri de yansıtır.
Koku dedin ya, işte olmazsa olmaz bir detay! Bir insanın parfümü veya temiz kokusu genelde hafızada kalıcıdır ve çekiciliği artırır. Yani hashtagimiz şu olabilir: #KokuKilitNokta! 😉 E sen de zaten bakımlı erkek seviyorsun, yani bu herkes için geçerli bir denge. Öz bakıma devam, her şey senin için! 😍✨
Toplum bakımsız insanlardan uzak durur. Bakımsız, perişan, hırpani görünümlü insanlar güven vermeyebilir ve uzak kalmak istenebilir, olabilir. Kimse bu yolu seçti diye yargılanamaz. Anlamsız.
Ben insan sevmiyorum pek ama bakımsız ve perişan insanlar daha çok dikkatimi çeker. Uzak kalmak değil, bilakis yakınlaşmak isterim. Neden böyle? Neden toplumun algısına uymamış? Neden bakımlı olmamış veya olamamış? Onu bu hale getiren sebepler nedir? Bu sorulara cevap aramak isterim.
Peki ne elde edeceğim? Ne elde edebilirim ki? Öğrendim zaman ne olacak? Hiçbir şey.
Acaba bir insan, bir çöplükte yaşayarak insan kalabilmeyi becerebilmiş mi, onu merak ediyorumdur belki de.
Bakımlı insanlar güven verebilir. Toplumun algısına daha çok uyabilir ve daha çekici gelebilir. Bu yüzden olabilir. (Belki de alakası uzaktan veya yakından yoktur. Sadece varsayımlar, varsayımlar.)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
11 ay
kendileri yıkanmaz bakımlı isterler kolundaki kıla ıyy derler kendileri orangutan gibi gezerler kadında ince bel isterler kendisinin göbek 9 aylık hamile gibi
Yani ben kişisel bakımıma hijyenime giyimime saatime kolyeme parfumume özen gösterip bakımlı bir şekilde geliyorsam. Banada ondan gerek. Ojeli makyajli giyimi düzgün kokusu güzel yanı herkes ister bunu