Tarzım bu şekilde ama onun olmasını istediği şey aşağıdaki gibi bir tarz

Bu şekilde daha iyi olurmuşum makyaj yapmama da gerek yokmuş

Tarzım bu şekilde ama onun olmasını istediği şey aşağıdaki gibi bir tarz

Bu şekilde daha iyi olurmuşum makyaj yapmama da gerek yokmuş
Merhaba.
Kim dediyse sana bunu dalga geçmiş resmen. Herkes bakımlı insanı sever. Kendine bakan insanın zaten en başta kendine olan öz saygısı için bunu yapması gerekli. Bunu sana diyen kimse kendisi bakımsız bence.
💯👏
Merhaba
Sonuçta erkekler beğensin diye makyaj yapmıyoruz. O yüzden ister beğensinler ister beğenmesinler ne önemi var ki. Yani onlar genelde bakımsız kendini salan kadınlardan hoşlandığı için bakımlı kadın onlara fazla gelir. Bakım yapan birini çirkin gözü ile görür onlar. Güzel olmasın kendine az baksın kendini salsın onlar için yeter bence.
👏👏
Ya öyle dediğine bakma bence. Öyle olsan ben soğudum dicek. Seni o halinle beğenmiş sonuçta. Erkekler doğal seviyorum der ama makyajlı ve dudak dolgulu kızları bepenirler. Kendileri bile ne istediklerini bilmiyor. Sözlerine değil hareketlerine bak
💯
Cevap
15Cevap
Süslü bakımlı derken her kadın süslü bakımlı değil mi
Doğal var birde sıfır makyaj sıfır gösteriş
Çoğu erkek tv de gördükleriyle gibi biriyle evlenmek istiyor kendide amazon ormanı gibi göbekli birisi
Yok işte tv gördükleri gibiyim diye beğenmiyor😂
Ama instada es**rt tipli kadınlara bakıyor
Doğalın daha güzelse, ekstra süslenmek yani deyim yerindeyse kokoş gibi oluyor. Gerek olmadığını düşünüyorum ekstra makyaja vs.
ben mal tipsizim her şey dış görünüştür istediğin kadar süslen bakımlı ol farketmiyor.
Palavra dediği onun dikkat çekme diye öyle giyinmeni istiyor
Ben doğal güzellikten yanayım , süslü olanların çoğu vasat
ikiside güzel ben sadece aşırı makyajlı kadınları sevmıyorum. hatta mumkun oldugu kadar makyaj yapmamasını ısterım dogal guzellık benı cezbedıyor
Aksine erkekler süslü ve bakımlı kadınları beğenir
Kendine güveni olmayan erkek istemez
Bende öyle düşünüyorum
İsteyen linçlesin beni umrumda değil genelde şu kafada olunuyor sevgilim çok çekici oluyor başka erkekler bakar tanışmak ister elimden alır korkusu
Hay ağzına sağlık be işte doğrular bu hepte inkar ediyorlar
Valla inkar edilecek hiçbir yanı yok gerçekler bunlar senin sevgilin kapalı giyinsede bakacak olan bakacak arzulayacak ha öyle giyinde belki daha fazla bakılacak o ayrı bunun önüne geçemezsin ki o neden hayatından ödün vermek zorunda kalsın
O zaman istediğin gibi birini bul de
Ne istediğini bilmiyor veyahut kıskanıyor.
Bende dogal salas tarzi seviyorum zevk meselesi
Kıskandığından ötürü sanırım
Herseyin organik ve orjinal olani begeni toplarr
Peki neden instagramdan organik olmayan müstehcen fotoğraflara bakıyor çoğu da es**rt gibi giyinmiş ve öylelere bakıyor ama istediği ve baktığı çok farklı neden
Onu yapan sapiktir deisik arayislqr icindedirr belkide ondan tahrik oluyordurr
Muhtemelen öyle
Sende adamin nelere baktiginami bakiyosun :D
Tabiki ona göre hakkında çıkarımlarda bulunuyorum sen kız arkadaşın neler bakıyor diye kontrol etmez misin
Benim kiz arkadasim yokki :(
Olunca kontrol edersin kardeşim
Bu tipe kim bakar ben olsam bakmam
Haha
Ne haha
Çekemiyor seni
Bencede bende öyle düşünüyorum çekemeyen insanla olur mu sence
Olmaz senin güzel olmanı havalı olmanı kıskanıyor veya sana layık olmadığını düşünüyor kendi iyi olmayınca senin kötü olmanı istiyor zavallılık bu
Teşekkürler yorumun için
Rica
Dikkat çeken kızları sevmiyoruz
Neden
Neden mi 🤔 sadelikten yanayım.
Acaba özgüvensizlikten olabilir mi bu
Özgüvensizlikle alakasını anlamadım ama , bana daha tatlı geliyor
Erkekler değil... senin o zevksiz mal begenmez.
Bir de instadan es**rt tipli kadınlara bakıyor madem beğenmiyorsun öyleleri çok açık buluyorsun instadan ne diye onlara bakıyorsun anlam vermiş değilim
O kadar basit değersiz sıradan tiplere değer veriyorsunuz ki bazen cidden siz kadınların beyin yoksunu olduğunuzu düşünüyorum .
Mevzu değer değil bu birincisi ve bende beyin yoksunu olarak siz erkekler olduğunu düşünüyorum bu da ikincisi
Mevzu gayet de bu. Ve böyle malları ciddiye alıp muhatap alıp bir de hoşlanıyorsan beyin yoksunluğunu uzaklarda arama.
😂ok
Bakımlı istiyor ama makyaj istemiyor
Çünkü doğal seviyoruz zor değil bunu anlamak
Süslü ve bakımlı olmayanla işim olmaz
Bence yanlis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?