Ailesi biliyor. Aralık ayında tanımaya gelmek istiyor ailesiyle ben erken diyorum ancak telefonda evli çiftler gbi herşeyi konuşuyoruz? Napmaliyim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Aynen devam canımın içi.
Herşeyi derken neleri mesela
Yani onu bosaltiyorum konuşarak. Ama sadece telefonda
Him anladım ozaman gelsinler aralıkta çok uzamasın iş
İnsaallah
Artık bir araya gelip konuşmalısınız
Yanyana hiç bisi yapmadık ama bu görüşmede sanırım sevisme olcak. Onla konuşurken hep kendimden geçiyorum
Ki bu çok güzel
Neden
Onla konuşurken kendinden geçmenin nesi kötü
Benim ilk kez biriyle bu tarz konuşmam oluyor alıştırdı mi bilmiyorum ama bende her gece bunu konuşmak istiyorum
Tadını almışsın. Sen bir de gerçeğini yaşadıktan sonra gör nasıl bağımlılık yapıyor
Bakalim belki bu görüşmede sevisebiliriz
Beline kuvvet :D
Bi de o çok iri biri hem boy hem kilo olarak ve sanırım penisi de büyükmüş bunu ne diye bana söyledi bilmiyorum ama bende zayıf biriyim
Beden ölçülerinin sevişmek için pek önemi yok. Önemli olan ten uyumu. Büyük olduğunu söylemenin birkaç sebebi var ama sanırım daha çok arzulayacağını düşündüğü için, oysa sen daha buna karar veremezsin. Daha detaylı söylemek isterdim ama aşırı diyerek siliyorlar
Anladım ama ne zaman konuşsak hemen sertleşiyor. Penisi diklesiyor. Zaten evlenince işin zor diyor bana
Seni arzulamak onun için de çok doğal. Siz daha telefonda böylesiniz, yan yana gelseniz yangın çıkar her halde :D
Yanyana daha hiç olmadı ama bu görüşmede kucağımda olcaksin diyor
Arada yastık olacak mı? :P
Yok sevisme olcak ama girmeyecek
Gireceği zaman da gelecek ama sen de kıpırdamadan durmazsın kucağında her halde. Ben öğretecek değilim ya
Yok bnde durmam
Gençler işini bilir
Birbirinizi rahatlattınız mı hiç?
Telefon da bi çok kez boşaldi. Hatta aynı gece 2 kez boşaldigind da oldu
ahh yaramazlar sizi yaa çok tatlısınız ve bence çok normal bu yaptıklarınız. ama bazı şeyleri evliliğe bırakmalısınız.. Yine de telefonda boşalma fikri beni çok etkiliyor. telefonunu bilmek isterdim... ses tonun nasıldır?
Yok hiç gerçekte bisi yaşamadik ama bu görüşme de sanırım bisiler yaşayacağız. Tam birleşme evlenmeden olmaz dedi sevişiriz evlenene kadar eğer sende istersen dedi. Çok istekli hiç kimseyle daha önce olmamış
güzel bir uyum sağladıysanız devam edin böyle.. Peki görüntülü görüşme? o kadar ileri gittiniz mi en keyiflisi
Yok sadece konuşarak
ahh canımı çektirdin yaa.. geçenlerde ben de burdan biriyle yaşadım. iddalaştık telefon konusunda sorna gerçekten kız çıktı numara yapıyor sanmıştım :D devam ettik
Anladım
Seni en çok tahrik eden kısmı neydi konuştuklarınızdan?
Onun varlığı onu çok seviyorum çünkü
yaa varlığı tahrik etmez , sevgini arttırrı :D tahrik eden şeyler başka.. mesela sesi olabilir ya da sana söylediği bazı özel kelimeler tetikliyor olabilir
Valla onun olması yetiyor. İlk utanıyorum o alıştırdı beni zaten telefonda bunları konuşmaya nerdeyse her akşam konuşuyoruz bu konuyu. Her gün de diklesiyor sesini duyunca böyle oluyorum diyor
ve sen sesini duyunca sırılsıklam oluyormusun hemen yoksa biraz okşadıktan sonra mı? istemsizce kendini okşamaya başlayanlardanmısın sende? Öyleysen daha onu düşünürken bile elin oraya gidecektir...
Normal konuşurken bile Bn islaniyorim
Oww çok dolusun sen yaa. Memnunmusun peki halinden
Memnunum
Peki bu halini sevgilin dışında birinin bir erkeğin bilmesi hoşuna gidiyor mu?
ailesiyle tanış bence
Annesi hemen ailemle tanışmak istiyor. Açık açık sevgilim söylüyor evlenince de beni bu konuda mutlu et kölen ömrüm diyor konuşunca bile telefonda ne desem yapıyor o an çok değerli bisi istesem alıp gönderir mutlu oluyor libidom yüksek diyor
Normal değil
Hic bise doğal şeyler bunlar
Normal.
Sakın özel atma
Böyle devam edin
Cidden mi
Yani sen birden böyle yapmayı kesersen o aranızda sorun var zanneder ve üstüne gider. Kafasını bir şeyler kurcalar durur. Niyeti ciddi zaten konuşmaya devam edin.
Konusuyoruz hatta bu görüşmede sevisebiliriz çok seviyorum ikimiznde ilki diye sanırım
Hayır sevişmeyin. Bırak seni daha çok istesin telefonla yetinmeyi öğrensin. Nişan olana kadar böyle bir şey yapmayın.
Sus ve konuşmaya devam et 👍🏻
Susarsa nasıl...
İnce vurdum :)
Buna ince diyorsan incedir :D
Sus ve yalamaya devam et derler ya hani güzel kardeş. Ordan öyle değiştirerek cümle kurdum.
zevk alıyormusun kopnuşurken
Evet onun penisi hemen diklesiyor ben de sulanıyorum
süpersin okşarmısın konuşurken peki
Onun verdiği komutları yapıyorum o da bu yaşına kadar hep mast. Yaparak rahatlamış sanırım ondan hemen diklesip boşaliyor
harikasın süpersin şu an isteklimisin
Defol
konusma
normal