Bana barışmak için yazar mı sizce?

1.5 yıllık ilişkim vardı. Tartışmalar yüzünden ayrıldı. Birkaç gün sonra hatalarım için özür mesajı attım. Konuştuk. Ben de sana yazmak barışmak istedim ama bana yaptığın büyük hatalar nedeniyle seni affedemiyorum yazdı. Bundan 1 sene önce yaptığım hatayı kast ediyor. Bunu affetmişti. Ama yalnız kalınca bunu düşünmüş ve bunu nasıl affettim diye sormuş kendi kendine. O hata şu: onunla sevgili olmadan önce yakın arkadaşımla bowlinge gidiyordum. Sevgilime bunu sanki onla yapmışız gibi hatırladığım için şuraya gitmiştik hatırlıyor musun diye konuştum. Çok da emin bir şekilde konuştum. Bu hatadan bahsediyor. En son seni istemiyorum seni sevmiyorum falan yazıyordu yazma bana diyordu. Bu hatamı da hemen söylemedi bunlardan sonra bari hatamı söyle de bileyim dedim ondan sonra söyledi ve açıklama yapma dedi. Sadece özür dileyebildim bir şey diyemedim. Sizce zaman geçince beni özler ve yazar mı bana yoksa beni unutmaya kararlı mıdır. İlk sevgilisi ilk konuştuğu kızmışım arkadaşları öyle diyor. Unutamaz seni diyor ama döner mi bilmiyorum. Sizce bana dönebilir mi? Dönmesini istiyorum beni sevdiğine eminim bu arada. İlk ilişkisi olduğu için belki ne yapacağını tam bilmiyordur ama sizce bana yazar mı
Bana barışmak için yazar mı sizce?