Yazar mı bana sizce?

Merhaba, biriyle 2. Buluşmamızdan sonra yazmadım O yazsın diye. ama yazmadı. Ben de yazmadım. 11 gün sonra ben yazdım cumartesi hava güzel olcakmış diye ama beni davet etmediği için ortada bıraktım konuşmayı. Cumartesi o yazdı buluşalım mı diye buluştuk. Buluştuğumuzda öpüştük. Daha fazlası olacak diye düşündüm ve olmasın diye eve gitmem lazım dedim evime bıraktı. Buluşmadan sonra yine kimse yazmadı. 4 gün sonra ben pazar akşamı buluşalım mı dedim. Şehir dışına çıkıcam haberleşiriz o gün dedi. O gün de geç dönücem gibi gözüküyor dedi. Ben de arkadaşlarımla buluştum zaten dedim. Ondan 4 gün sonra da ona şu mesajı attım:

Selam, 👋🏻

Bişeyi merak ediyorum yazmak istedim.

Hani elimi tuttun, film izledik, motor sürdük, hatta motora alışırsın dedin, işte midyeciye gideriz falan dedik biyerlere gittik öpüştük falan bunlardan sonra beklenti içerisine girdim. Bunlara rağmen niye yazmadın konuşmadık bunu çok merak ediyorum. Yazmanı bekledim ben aslında. Biz mesajlaşmadan konuşmadan buluştuk. Böyle olunca ortada kaldı. Sadece anlamaya çalışıyorum.

bunu yazınca cevap vermedi. İnstagrama hikaye atmıştım. Sanırım onu görür mü diye attım sandı ve sona aldı yani artık görmüyor hikayelerimi ama ben onunkini görüyorum.

yazar mı sizce?

biliyorum yanlış yaptım ondan bekleyerek ve çok pişmanım. İlerisi için soruyorum.

Yazar mı bana sizce?