Kız arkadaşım beni hiç aramıyo beni sevmiyo mu, ayrılmalı mıyım?
seven arar bence
seven arar bence
Bu problemi sevgilinle paylaşmalısın. Kendisine bu durumdan rahatsız olduğunu, önemsenmediğini düşündüğünü söyle. Hayır konuşmak istemiyorum. Bunu kendisinin anlamasını istiyorum diyorsan da kızı empati yapmaya zorlamalısın. Sen de ona aynı şekilde karşılık ver. Aramayı, mesaj atmayı belirli bir süreliğine kes.
Düşünmeyen insan hayatına almışsın çoktan yol ver vermen gerekliydi. Seven insan arar sorar. Sevmeyen insan keyfine bakar seni de canı sıkılır arar iki çift muhabbet eder havadan Sudan aşkım cicim der büyüler seni halbuki kaç erkekle çetleşiyor internete senin ruhun bile duymaz öylece düşünüp durursun beni neden aramadı diye bence biran önce yol ver gitsin başka kapıya yoksa o sana verecek.
Bilmiyorum bu işler böyle bügün kızın biri kaçmış 60 yaşında adama 21 Yaşında kız öğretmenine kaçmış şok oldum bereye gidiyor bu gençlik dostum bugün yarın seni terk eder gider yaşının 10 katını bulur evlenir. Ciddi düşüneyim deme sakın sen pişman olursun bu devir değişti valla
Aramıyor diye sevmiyor mu oluyor yani? Çok saçma ben sevgilimle neredeyse 1 yıldır sesli konuşamıyorum. Benim dakika paketim olmadığı için arayamıyorum o da geceye kadar çalıştığı için arayacak vakit bulamıyor. Ama bu birbirimizi sevmediğimiz anlamına gelmiyor
Cevap
13Cevap
ilgisiz biri önemsemez sevmezde zaten
Bende telefonla sürekli konuşmayı sevmem. 2 senedir birlikteyiz. Genel olarak mesajlaşırız. O da günün her saati değil. Ararsam günde bir kere hatta bazen 3 4 gün araşmayız sonra konuşuruz. İlişki insanı boğmamalı. Tek seferde tüketmek aşkı ne kolay.
Bir süre arama bakalım , o seni arayacak mı? Belki sürekli zaten sen aradığın için, onun aramasına gerek kalmıyordur..
Sevmek, her dakika aramak, sormak, yanında olmak değildir. Tadında arar, sorar, sohbet eder ve yanında olur.
Merhaba
Sürekli siz arıyorsanız onun aramasına fırsat vermeden normal aramamasiSiz aramayın bir süre bakalım arıyor mu
Sana nasıl davranıyor belki işi vardır ya da hep sen aranamini bekliyordur
Aramıyor diye kızı mi biracaksin bence hata edersin
Tamam o zaman
Ay bırak aramasın kimse arasalar bir dert aramasa bir dert of
Diyorm😅
Aynen
Arardı veya en azından bir mesaj atar insan. Günde bir kez de olsa aramalı düşün ben okadar ilgi sevmeyen insan bile arıyorsa 😂 Gerçi suanki sevgilimle haftada bir telefonla konusuyoz 😂
İletişimde kopukluk varsa bunu dile getir içine atma eğer kesin bir sonuca varırsan ayrılırsın ilişkide duyguların saklanması ilişkiyi kötü etkiler.
Mesajlaşıyor musunuz peki birde ailesiyle birlikte yaşıyorsa eğer arayamayabilir belki
Ha birde ben sevdiğim kişi çok fazla aramayı sevmem ilk başlarda severdim ama sonradan sevmemeye başladım telefonda hala çok seviyorum bazen sadece günaydın iyi geceler
Bilmem öyle sen biraz yaz ona bence
Aramasını bekleme belkide o senin aramanı bekliyordur ben de bekliyordum
Konuş, neden böyle yaptığını sor. Belki farkında olmadan kırdın onu. Sorunu öğren önce, eğer mantıklı bir sebebi yoksa öyle ayrıl
İşi vardır herşeye bir bahane sevmese Zeren ayrilirdiniz
sadece aramamaktan sevmiyor sonucunu çıkarmak yanlış bunu kendisine belirtip neden aramadığını sormak lazım sesli konuşmayı sevmiyorda olabilir
Herkes ayni değil ama biraz fazla ilgi olunca şımarıyorlar ergen havasına giriyorlar.
Bende karar aldım kendimden başka kimseyi şımartmiyorum 😂
Ortada sevgi yoksa daha fazla sevgili kalmanın anlamı yok.
sebebini ona sor. herkes spekülasyona girebilir sadece.
Hiç aramıyorsa sorun var demektir.
Senden bekliyordur artık ya da her zaman müsait olamıyor bu çok normal..
Belki konuşacak durumda değil belki müsait değil hemen hüküm verme bence
Aynı benim sevgilim gibisin neden böyle düşünüyorsunuz ki müsait olmadığımız zamanlar var onlarla konuşmamamız onu sevmediği anlamına gelmez. O zaman sen onunla konuş sen ara çok mu zor?
Demek ki seni merak etmiyor 🤷🏼♀️ Arayip bu konuyu konussan iyi olur
Çok arayınca bi tarafları kalkıyo, boşver.
Ben de aramiyom sevgilimi çünkü telde konuşmayı sevmiyorum belki o da oyledir
Kız arkadaşı olanın bu sitede işi ne Allah aşkına
Skskejee sal gitsin.
Dkdjdkdkdkd
Belki de sizi sevmiyordur?
Bilmem
ayrılma sana başka kız yok
Niye aramıyon beni lan! de
Seven insan arar, sorar şaşırdım açıkçası
Senin aramanı bekliyor.
Sevse ilgilenir
İlgisizlik sevgisizliktir