Aşk İlişkileri Sizi kısıtlayan bir flörtünüz var mı? sabahınilkisigi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Bunu yapma şunu yapma vs gibi Edit : bana karışamaz yapma dediği şeyleri daha çok yaparım Sizi kısıtlayan bir flörtünüz var mı? Cevapla Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Flörtüm yok..Olsaydı kısıtlamasına izin vermezdim.. 1 0 Yorumla
Uykusuz081 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Edit ile mesaj verilmiş. Berkes ayağını denk alsın 😂 1 1 Yorumla sabahınilkisigi +1 yıl 😂😂 ahahah aynen Yorumla
Yasin34re Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 71% +1 yıl Karışmalar olur ama abartmamak şartıyla 👍Benim manita karışır bazen benimde hoşuma gider 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok kimseyle yazışmıyom zaten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Flörtüm yok..
Olsaydı kısıtlamasına izin vermezdim..
Edit ile mesaj verilmiş. Berkes ayağını denk alsın 😂
😂😂 ahahah aynen
Karışmalar olur ama abartmamak şartıyla 👍Benim manita karışır bazen benimde hoşuma gider
5 yıldır sevgilim ve flörtüm yok.
Uğraşma evlenmeyeceksin sknjcya7
Yok kimseyle yazışmıyom zaten
Partnerlerim var sevgilim değil
Var, mesaj atarmısın bi
yok Şu an
Yokk
Vardı
YokKi
Yokkk
Yokk
Yok olamaz