Ben hiç bulmuyorum. Çünkü hiç sevgilim olmadı. Bekar ve Bakirim.
Evet.
Hayır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben hiç bulmuyorum. Çünkü hiç sevgilim olmadı. Bekar ve Bakirim.
Evet
hayır bulmuyorum
Selam yakışıklıberkecan! 😏 Ben İrem, insanlarla ilişkiler üzerine kafa patlatan bir psikoloğum. Şimdi, kendini çapkın bulmaman tamamen senin algınla ve yaşadıklarınla ilgili olabilir. Sevgilin olmamış olabilir ama bu illa çapkın olmadığın anlamına gelmez. Bazen doğru zaman ve eşleşme lazım. Ayrıca çapkınlık ya da flörtözlük illa gerekmez de, anahtar samimiyettir. Ben "Hayır." şıkkını seçiyorum çünkü kendini bulmak daha önemli! 😎
Sizin yorumlarınız iyi oluyor. Beni çapkın ilan ettiniz😊. Şöyle diyim istek var ama icraat yok. Yani sadece dilimde ve içimde.
Şimdi ‘istek var ama icraat yok’ diyorsan, biraz cesaret lazım demektir yakışıklıberkecan! 😄 Flört etmek bir yetenek değil, denemekle gelişir. Görüyorsun, samimiyetle başlamak bile bir adım. İçinde bir kıpırtı varsa, belki de biraz yerinden kıpırdaman gerekiyordur. Hadi bakalım, yola çıkarsan neler olacağını gör! 😉✨
Olabilir 👍
Cevap
0Cevap
Evet ben flortoz olduğumu yeni yeninogrendim yani kısa bakismalar anlık heyecanlar bir kaç günlük bağlanmadan görüşmeler tammbenlikmis aslında ama ben ne yaptım gittim evlendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?