Kişilik & Karakter 3 ay Sen ne kadar flörtöz birisin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Ben eh istee Sen ne kadar flörtöz birisin? Cevapla 71 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
MadagaskarAslanıFenomen Takip Et Master Yaş: 28 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yalan yok flört etmeyi seviyorum smdkddk 1 2 Yorumla Dazzle_ 3 ay "Terazi burcu "😂 Yorumla MadagaskarAslanı 3 ay Elhamdülillah Yarabbi Şükürler olsun iyi ki 😂😂 Yorumla
Barış_LonelyForeverFenomen Takip Et Master Yaş: 23 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 73,1b cevap paylaştı. Flörtöz değilim. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 817 cevap paylaştı. Olabilirim de olmayabilirim de🤔 kimseyi bağlamaz. Keyfimin kahyasına yıllık izin mizin vermiyorum. Kimseye o pozisyona göz diktirmem😂 2 0 Yorumla
MysteriousSo Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Enerjimin tutmasına bağlı. Normalde flörtöz biri değilim ama o uyuma denk gelebilirsem oluyorum. 2 0 Yorumla
jupiterdekiguluncani Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 3 ay Sıfır sıfır sıfır, flörtöz değilimdir, flört etmeyi de tercih etmiyorum hayatıma kimseyi almayı da 2 0 Yorumla
Derinmavi27 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% 3 ay Hiç değilim yaaa.. ben netim net olayım net olunsun isterim 1 0 Yorumla
denizeaşıkadınmilena Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 97% 3 ay değilim benim flört olayı max 1 hafta sürer sonra ya nikah masası ya da yatağa geçicez 1 0 Yorumla
kızsoruyorelif Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 57% 3 ay Ben hayatıma birini alırım ve hayatımı ona adarım tek eşli olmadan yanayım 1 0 Yorumla
XxSertaçılıcalıxx Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 3 ay aldatayımda biraz o düşünsün nasil oluyormuş eskilerle beraber taksimde görüşünce işte ozaman kim canım gorucez ,,, 0 0 Yorumla
_MİLENA__1 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 3 ay Ay hiç flortoz değilim ya uzun süreli ilişkim bitince biriyle konuşmaya çalıştım çocuğa naber lan popo yazdım çocuk engelledi asla flortoz değilim fkdjxhxhx 1 2 Yorumla XxSertaçılıcalıxx 3 ay @_MİLENA__1 ama gördüğüm en dandik insansın onu biliyorum bir gün merhamet bile edilmeyecek sizlere Yorumla _MİLENA__1 3 ay Boş yapma ya Yorumla
Kaybolmuşzabit Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 3 ay Bizde flört olmaz doğru kişiyi kalp onayladığı zaman nikah masası olur 1 0 Yorumla
HanOtagı Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 3 ay hiç bir kızla zerre konuşmam. zaman kaybı. evlenmeyeceğin kadınla konuşmak aptallıktır 1 1 Yorumla juuachi 3 ay Ne doğru bir cümle. Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 40% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 559 cevap paylaştı. Flörtöz değilim.Ya ciddi ilişki olur ya hiç olmaz 0 0 Yorumla
uğurlu1böcek Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 95% 3 ay flörtözüm :D (ilk başta fritöz olarak okuduğumu söylemeyin kimseye :D ) 0 0 Yorumla
Furkankoper Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 3 ay 18 yaşındayım hala açılmaya korkuyorum baba ne flörtözü 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 802 cevap paylaştı. Flört etmeyi severim eğlencelidir benimle flört etmek 0 0 Yorumla
juuachi Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 88% 3 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Flört etmem. Edersem evlenmek için ederim. Evlenmeyi de planlamıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Normalde flortun fsi geçmez bende ciddi flört insanıyım 🤭 ama sanalda can sıkılınca oluyor öyle şeyler 😏 4 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Yalan yok flört etmeyi seviyorum smdkddk
"Terazi burcu "
😂
Elhamdülillah Yarabbi Şükürler olsun iyi ki 😂😂
Flörtöz değilim.
Olabilirim de olmayabilirim de🤔 kimseyi bağlamaz. Keyfimin kahyasına yıllık izin mizin vermiyorum. Kimseye o pozisyona göz diktirmem😂
Enerjimin tutmasına bağlı. Normalde flörtöz biri değilim ama o uyuma denk gelebilirsem oluyorum.
Sıfır sıfır sıfır, flörtöz değilimdir, flört etmeyi de tercih etmiyorum hayatıma kimseyi almayı da
Hiç değilim yaaa.. ben netim net olayım net olunsun isterim
değilim benim flört olayı max 1 hafta sürer
sonra ya nikah masası ya da yatağa geçicez
Ben hayatıma birini alırım ve hayatımı ona adarım tek eşli olmadan yanayım
Flört bitince bende bitiyo kanka enerjinin hic düşmemesi lazim
aldatayımda biraz o düşünsün nasil oluyormuş eskilerle beraber taksimde görüşünce işte ozaman kim canım gorucez ,,,
Ay hiç flortoz değilim ya uzun süreli ilişkim bitince biriyle konuşmaya çalıştım çocuğa naber lan popo yazdım çocuk engelledi asla flortoz değilim fkdjxhxhx
@_MİLENA__1 ama gördüğüm en dandik insansın onu biliyorum bir gün merhamet bile edilmeyecek sizlere
Boş yapma ya
Bizde flört olmaz doğru kişiyi kalp onayladığı zaman nikah masası olur
hiç bir kızla zerre konuşmam. zaman kaybı.
evlenmeyeceğin kadınla konuşmak aptallıktır
Ne doğru bir cümle.
Flörtöz değilim.
Ya ciddi ilişki olur ya hiç olmaz
flörtözüm :D (ilk başta fritöz olarak okuduğumu söylemeyin kimseye :D )
18 yaşındayım hala açılmaya korkuyorum baba ne flörtözü
Flört etmeyi severim eğlencelidir benimle flört etmek
Flört etmem. Edersem evlenmek için ederim. Evlenmeyi de planlamıyorum
Normalde flortun fsi geçmez bende ciddi flört insanıyım 🤭 ama sanalda can sıkılınca oluyor öyle şeyler 😏
Canım isterse çok fazla