Seninle evlenemem kanka yaş farkı çok hem de sen benim küçük kankamsız. :D Ama altın falan takacaksan nikahıma çağırırım. :D Yoksa beleş pasta yersin diyeceğimde pasta olur mu bilemem. Daha kiminle evleneceğim de belli değil çok zor iş ya. :D Neden evlenmeliyiz? Çünkü yalnızlık Allah'a mahsustur.
1-Gönül tek başına dünya yükünü zor çeker Paylaşmak ister can üzüntüyü sevinci üzüntü acı paylaşınca azalır sevinç paylaşınca çoğalır. Arkadaşın eşin dostun evlenir ve senden uzaklaşır telefonla bile zor ulaşırsın artık onlarla bir araya gelemezsin bile. Gönül bir eş ister.
2-sex ihtiyacı hormonları zapt etmek kolay değildir imkanınız varken evlenin bu zevkten bile mahrum olan insanlar var.
3-çocuk sevgisi, işten geliyorsun yorgun argın kapıdan gir içerde şen şakrak bir çocuk 😂.
seks çocuk bı kenara desen de yalnızlık gerçekten zor canım iyi mkanin varken düşünme böyle şeyleri evlen sende...
Hayatı paylaşmak için tabiki de. Hayat kavramı içerisinde hem acı hem de tatlı olaylar var. Her ikisini de paylaşmak çok iyidir. Lakin bu paylaşımları yapmak içinde artık 2 kolunuz değilde 4 kolunuz, 2 bacağınız değilde 4 bacağınız olması gerekir. Eğer ekstrem bir ameliyat olmayacak ya da genetik bir sorununuz yoksa 4 bacak olmak için evlenmeye ihtiyaç duyacaksınız.😀
Evlilik bir elmanın yarısı gibidir nasıl ki bir yarı olmaz ise diğeri olmaz onun gibi Ancak evliligi oluşturacak duygular olmaz ise neye yarar evlilik .. hoş görü Yok ise bir insan da evlenilirmi Saygı yok ise evlenilirmi İnsanlık yoksa evlenilirmi Merhamet yoksa evlenilirmi Allah korkusu yoksa evlenilir mi
Hayatinin bir amaci olur. Biri icin yasamak onunla yasmak onunla yaslanmak okadar guzel bir duyguki. Bekarlar neden sevgililerini aldatir sonrada evlenip karisini aldatir cunku yasadigi herseyi yasamis artik bir anlam kalmamis artik biri icin yasamayi unutmustur sonucta hem mutsuz olur hem mutsuz eder. Bakma sen bekarlik sultanlim diyenlere afrodizyak gecip uyusukluk gidip kendine geldiginde etrafinda kimse oluyunca yalnizligin o soguk tarafi ile tanisinca kafalarina dank ediyor.
Sıkıntıların olsa da bunların üstesinden insan sadece kendi gelebilir bu yüzden bu söze inanmıyorum. Sevdiğin insanla hayatini birleştirmek için evlenilir ki bunun için de devlet önünde imza atmak gerektigini düşünmüyorum.
Yalnızlık kötü. Yaşının büyük olduğunu düşün annen babanın bu dünyadan göç ettiğini düşün tek kalacan evli de değilsin evin içinde ölsen kim farkına varacak
Yemişim görseli yahuuu Belli kriterleri getirmeli beni Nikah masasına oturtması için. En önemlisi benim koşulsuz güvenmem gerek bu zamanda böyle birini bulmak zor.
Birinin seni düşünmesi, senin için endişelenmesi, iyi günde kötü günde yanında olması, senin canın yandığında kendi canı yanmış gibi üzülmesi güzel bi histir.
dedesi torununa sormuş "oğlum neden evlenmiyorsun" diye torunu cevap vermiş "derdim tasam yok ki dede neden evleneyim dede?" bunun üzerine dedeside yapıştırmış cevabı: "evlenince olur oğlum! evlenince olur!"
Hayatını seni anlayan tamamlayan bırınle paylaşmak güzel olduğu icin evlenmeliyiz ama evlenırken maddı bir çıkar dogrultusunda olmamalı varlıkta yoklukta her alanda mutlu olmayı başarmak ıcın