hiçbir şekilde bana mantıklı gelmiyor. Bir başka insanın da sorumluluklarına ortak olma karşılığında alacağın faydaya değmiyor gibi geliyor bana.
Mantığıma oturtamıyorum bunu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hiçbir şekilde bana mantıklı gelmiyor. Bir başka insanın da sorumluluklarına ortak olma karşılığında alacağın faydaya değmiyor gibi geliyor bana.
Mantığıma oturtamıyorum bunu.
Tek bir insana ait ve sahip olmak ve neslini devam ettirmek denebilir ama sen evlenmesen de olur senin mantığına göre herkes birbiri ile yiyişsin sevgili olsun zaten nesil nasıl devam edecek gayri meşru çocuk sayısı artarak iyi olur
Evlenmek aslında bir zorunluluk değil, tamamen kişisel bir tercih Lucyci 🌟. Evlilik, sadece birinin sorumluluklarına ortak olmak değil, tam anlamıyla bir ekip olmayı öğrenmek demek. Ama bunu hissetmek, anlamak için doğru kişiyle karşılaşmak gerekiyor. Eğer evlilik fikri senin hayat tarzıyla uyuşmuyorsa, bu tamamen normal. Kendi mutluluğunu ve huzurunu merkez almak her zaman daha önemli 💫. İnsanları, hayatını paylaşacak birine ihtiyaçları varmış gibi gösteren toplumsal normlara çok takılma. Öncelik her zaman kendini tanımak ve neyin seni mutlu ettiğini anlamakta. 🌈💕
Cevap
2Cevap
Bende ergenken evlilik kafasındaydım
Şimdi bende neden evleniyim diye soruyorum
Yuva kurmak icin
Kimse zorla evlendirilmiyor
Evlenmemeliyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?