Ben anlamadım ya ne demek istemiş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi öncellikle başlarda okuyunca sen biraz sıkıştırıyormuşsun gibi geldi söylemesi için ama sonuna kadar okuyuncada aslında konu sıkıştırılmayacak gibi değil cidden. Konuştuğun çocuğa gelecek olursak. Şimdi her buluştuğunuzda sen bir şey sorduğun zaman böyle cevap veriyorsa ileride emin ol sana şiddette uygulayabilir. Ya fiziksel ya da sözsel şiddet yani adam aklımda biri var diyor ve soruncada cevap vermiyor hayır madem konuşmak istemiyorsun neden flörtleştiğin kıza benim aklımda birisi var diyorsun söylemek istemiyorsan onu niye yazma ihtiyacı hissediyorsun değilmi yani? Sonra senin aklında kalıyor. her şey birgün gün yüzüne çıkacak şimdi çıkmasa bile en geç 6 ay sonra çıkar ya da 2 yıl. Artık aşık olduğun çocuğun gizli tutma kalitesine bağlı olarak değişkenlik gösterebilen bir durum bu. Ama bana bir yandanda sırf soru sormak için ona böyle bir şey yazdıttırıyormuşsun gibime geldi. Çok fazla mesaj atma ona. Herkesin kendine göre bir tahammül seviyesi var. Sende ona en basitinden "insan bazen istemediği şeyide yapar. Aklımda biri var derken yazmaya üşenmiyorsan kim var aklında diye sorduğum zamanda boşver ya söylemek istemiyorum yazmayacaksın beni sevmiyorsan söyle bitirebiliriz böyle olmaz aşk dediğin karşı karşıya sevgidir. Bana umut verme yol yakınken vazgeç. Bitsin sende rahat ol bende" diye yaz gitsin
Yuh ama destan yazmışım bu arada sjsdvdvpjshcs
Cevap
2Cevap
Karmaşık duygularda. Sen sen ol, Ne istediğini bilmeyen kişilerden uzak dur.
Arkadaşım da seni söylüyor diyor
Ahaha🤣 skss
noldu
Arkadaşım da seni söylüyor diyor
bende öyle anladım sen ne anladın
Sana trip atıyor
nasıl
Trip trip
bu çocuk kısa ve esmer mi? :D
hayır
senden hoşlanıyor ama senin onu beğenmeyeceğini düşünüyor olay bu
beni kastetmis dimi aklımda biri yok unutamadığım da yok sadece aklıma biri geliyor diyor o da birini hayatına almak için biri geliyor diyor. Unutamamak adına aklıma birş geliyor anlamında değil yani
hayır senden hoşlanıyor güven bana
sen ne hissediyorsun ona karşı?
Bende anlamdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?