Bu çocuğu anlayamadım? ACİL YARDIM?

Selam, bu çocukla biz bir ara konuşuyorduk. Sonra ben yazmadım oda yazmadı. Ortak bir grubumuz var. Ordan bugün kardeşimle aramda bir konuşma geçti. Bende kendi resmimi attım. Normalde atmam ve herkes böyle saçma sapan resimler atıyor falan tamamen öylesine bir şekilde attım. O çocuktan hiç bir şey beklemedim. Çünkü normalde benim attıklarıma cevap vermez ya da ne bileyim benle çok sohbete girmiyor grupta. Kuzeniyle başkalarıyla arada sohbet eder. Benim fotoğrafıma “hayırdır ilgi mi bekliyorsun “ diyip ismini yazmış. Kardeşimde sanane ben veririm ilgi dedi. Sonra Buda ne mana anlamadım ama mermiler gelebilir aniden diye bir cümle yazdı bende ilgi mi bekliyorsun yazısına eveeet makyajımı övün diyip dalga geçtim görüldü attı Sonra kendi resmini atmış ( normalde hiç atmaz) kardeşimde sende ilgi bekliyorsun sanırım demiş oda çok mu belli ettim yazmış. Yani o cümleyi bana şaka manasımda mı dedi? Ciddi miydi? Ben şaşırdım çünkü biz konuşmayı bitirdikten beri gruptan bana bir şey yazmıyor. Benim attıklarımı görüp geçiyor.
Bu çocuğu anlayamadım? ACİL YARDIM?