Bu çocuğu anlamakta zorluk çekiyorum?

Bilen bilir eski sınıfımdan hoşlandıgım bir çocuk var halada arada karşılaştıkça dershanede konuşuruz ederiz ama sınıflar degiştiginden beri sen sağ ben selamet olmuştuk neyse bizim girişte oturtmalı koltuklar var ben bir tanesine oturdum oda hemem diger koltuga oturdu ama baya mesafe vardı aramızda neyse masada da herkesin deneme kagıtları vardı herkes kendisini oradan alıyor dün çözülmüştü deneme kitapçıkları neyse umursamadım sonra alırım diye düşündüm hiç konuşmadık onunla oan oda kitapçıklara bakıyordu sonra bana kitapçık uzattı al dedi aldım baktım tanımadıım birinin adı yazıyor bu bizim sınıfta yoktu ki dedim hayır var diye diretti bende hayır yok dedim tekrar var dedi sonra diger sınıftaki kişilerinkinide bana uzattı onları düzenledim koydum kucagıma kitapçıkları sonra insanlar kendi kitapçıklarını almaya geldiklerinde koltuktan kalktı yanımda dikildi bende kitapçıkları ona uzattım çünkü artık aynı sınıfta degiliz sonuçta kendi sınıfı ve almalı bence bende dedim ki almayacak mısın bunları dedim bana ne dese beğenirsiniz sende kalsın dedi oan şaşırdım ama daha sonra o almayınca sınıftakilere dağıttım yani eski sınıfıma anlamıyorum ben bu çocuğu
Bu çocuğu anlamakta zorluk çekiyorum?