2 gün önce akşam üstü beni aradı napiyon dedi az önce annem aradı uyumuştum uyandırdı ardından sende aradın simdi dedim.10 dakika konuştuk kapatayım sen uyu dinlen gece ararsın uyanınca tekrar dedi. bende sinirlendim kapattım. Sonra yazmaya aramaya başladı cevap vermedim seni kırmak istemedim kizdinmi bana senin iyiliğin için dedim diyor. dun açtım ne iyiliği kimi kandiriyon kesin başkasıyla konuşmak için beni başından atın dedim özür diledi öyle bisey yok dedi. seni gerçekten istemesem ya da ciddi olmasam 2 haftadır konuşuyoruz hadi görüşelim der başka şekilde davranırım gözünü boyardım diyor. daha hiç gorusmedik ne demek istedi bu şimdi?
bugün adetim gelmeye başladı acaba ondanmi çocuğun üstüne gitim çok gergindim yazsami ona kusura bakma özel günümde olduğum için sana böyle tepki vermişim diye?
Saat 21 da oldu olay mesaj atıp durdu 1:40 da da aradı tekrar ben çevrim iciydim aramayı redetim açmadım sonra hep yazdı aradı akşam açtım oda kavga etmek için sonra yüzüne kapattım
bugün adetim gelmeye başladı acaba ondanmi çocuğun üstüne gitim çok gergindim yazsami ona kusura bakma özel günümde olduğum için sana böyle tepki vermişim diye😐
Aman aman bu tavsiyelerine kendine sakla 35 yaşında adamla evlendim De ne oldu dayak yip aldatıldım çekmediğim çile kalmadı boş tavsiyelerinizi kendinize saklayın birazda biz çıtır deneyelim yaş sadece rakam 19 yaşında ama eski eşimden daha saygılı en azından lafını sözünü biliyor
Olay Saat 21 da oldu mesaj atıp durdu... sonra 1:40 da aradı tekrar ben çevrim iciydim. aramayı redetim açmadım. sonra hep yazdı aradı akşam açtım. oda kavga etmek için sonra yüzüne kapattım🤨
Kanka bugün adetim gelmeye başladı acaba ondanmi çocuğun üstüne gitim çok gergindim yazsami ona kusura bakma özel günümde olduğum için sana böyle tepki vermişim diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kötü birsey yok cocuk seni düşünmüş neyine trip attin
bugün adetim gelmeye başladı acaba ondanmi çocuğun üstüne gitim çok gergindim yazsami ona kusura bakma özel günümde olduğum için sana böyle tepki vermişim diye?
Kendi kafasından senaryo kurup oynayanlardan mı yoksa
Kim?
Konuştuğun kişi
İyilikte yaramıyoe bu hatunlara arkadaş 😂
Bu şimdi iyilikmi 10 dk konuşup beni başından atmaya çalıştı canım değilim kesin başkasıyla konuşmak için
Yavrucum uyuyomuşsun ya zaten adam da sana uyu demiş alt tarafı dediğin gibi olsa zaten aramazdı 😂
Saat 21 da oldu olay mesaj atıp durdu 1:40 da da aradı tekrar ben çevrim iciydim aramayı redetim açmadım sonra hep yazdı aradı akşam açtım oda kavga etmek için sonra yüzüne kapattım
Valla insanı yaşlandırır bu ilişki bu kadar gergin kafada kuran insanlar olmanızı tavsiye etmem 😂
Kes sesini be 29 yaşında kadınım kimse beni kandiramaz
Sana kolay gelsin o zaman ne diyim 😂
Ben kul yutmam😉
Bu şekilde hayatında çok fazla insan da tutamazsın ama 😂
Evet hepsine yol verdim bir köpek kadar sadık olamayanlrla isim olmaz
Sahte insanlarla yalandan ilişki yaşamak bana göre degil
Uzak durulması gereken hatunlardan birisin bence 😂
bugün adetim gelmeye başladı acaba ondanmi çocuğun üstüne gitim çok gergindim yazsami ona kusura bakma özel günümde olduğum için sana böyle tepki vermişim diye😐
Hele şükür verdiğin tepkinin saçmalığının farkına varmışsın bu da bir şey 😂
Ya sen niye sürekli bana gülüyorsun😄 söyle ne diyim
Ben sadece sana değil kuzum hep gülerim güleryüzlü bir insanım napayım 😂
Yazdığın iyiymiş işte yaz yolla mantıklı bir gerekçe sonuçta 😂
Cavus kalkmış herhalde
Hayır ne alaka işten çıkınca ariyor hep yolda beni
Onu bunu boş ver de dövme güzelmiş
Sana takıntılı galiba
Bahar 29 yaşındasın artık büyü
Niye
Çoluk çocukla çıkmayı bırak
Aman aman bu tavsiyelerine kendine sakla 35 yaşında adamla evlendim De ne oldu dayak yip aldatıldım çekmediğim çile kalmadı boş tavsiyelerinizi kendinize saklayın birazda biz çıtır deneyelim yaş sadece rakam 19 yaşında ama eski eşimden daha saygılı en azından lafını sözünü biliyor
Bak hala anlamamışsın olay 35 yaşla işgili değil senşn tercihlerinle ilgili, herneyse banane😂
Seni hakettigini düşünmüyorum
Niye
Toksik olmussunuz
Hayır çok saygılı efendi birisi daha görüşmedik ayrıca
Görüşmeyin bence
Sana baksam evde kalırım haha
Kalmazsın
Bişey var
Eğer bisey varsa bende seninle evlenirim görsün gununu
Aman abla ben küçüğüm daha
O senden de küçük 19 boş yapma
Kusura bakma abla yaş benim için önemli
Ama arkadaş olurız
Çekil sorumdan be defol
tamam abla ne kızıyon
Utanıyo
Neyden
Hiç sevgilisi olmadı ise semi kırmaktam
19 yaşında küçükken olmuş sevgili seneler önce 15 sat çalışıyor is çıkışı arıyor ya da ara veriyor bazen arıyor
Sen kaç sın
29 ben
Utangaç aşırı sen aç arada 10 yaş var üni okumuyo mu
Calisiyor
Çok çalışıyor muş
Evet sence niye öyle dedi sana karşı niyetim ciddi olmasa şimdiye kadar buluşalım derdim gözünü boyar farklı davranırım dedi?
Seni sebiyo o zaman
Tanımak istiyo seni pardon
Olay Saat 21 da oldu mesaj atıp durdu... sonra 1:40 da aradı tekrar ben çevrim iciydim. aramayı redetim açmadım. sonra hep yazdı aradı akşam açtım. oda kavga etmek için sonra yüzüne kapattım🤨
boş ver
Sence baskasiylami konuştu
Kanka bugün adetim gelmeye başladı acaba ondanmi çocuğun üstüne gitim çok gergindim yazsami ona kusura bakma özel günümde olduğum için sana böyle tepki vermişim diye
Bilöem
Ne biliyon sende kasarr
Ne diyon b3
Sorun sende
Neden
K... durmuş adam