Arkadaşlar çok pişmanım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba hemen konuya girmek istiyorum eşimi çok seviyorum ama hal ve hareketlerimle onu çok sogutum ondan vazgeçmek istemiyorum hemen size kısaca özet geçeyim 2 yılık evleyim eşimle severek evlendik çok aile baskısı gördüm ve çok psikolojik sorunlarım oldu tek başıma üstesinden gelmeye çalıştım ona çok anlatmak istedigim bir sırrım vardım ve hep anlatmaktan korktum içten içe yedi bitirdi beni psikolojim iyice bozuldu ve eşim beni mutlu etmeye çalıştıkca tavır yaptım surat yaptım kıymet bilmedim beni sevdigini ve ne olursa olsun beni bırakmaz diye düşündüm ailemi hep gebe kaldıgım ve altan aldıgım için beni hep küçük gördüler belki ben ondan baskın çıkarsam beni daha çok sever diye salakça bir düşünceye girdim hata yaptım ne olursa olsun beni sever dedim mutlu oldum ama çok çene yaptım kısıtlamaya çalıştım memnunsuzluk ettim degerini belemedim çok zor günler yaşatım ona boşanmak istedigini söyledi ve ben boşanmak istemiyorum nasıl gönlünü alırım beni tekrar sevmesi için ne yapmalıyım ne gidecek yerim var nede ondan başka kimsem ailesi bana hep iyi davrandı ama ben hep bana zarar verirler diye düşünüp uzak durdum korktum ailem bana sahip çıkmadı hiç bir zaman bunlarda çıkmaz dedim belki surat yapıp baskın çıkarsam bana daha fazla deger verir dedim hata ettim ve düzeltmek istiyorum eşimi geri kazanmak istiyorum canımdan çok seviyorum nolur bana akıl verin yardım edin bilmiyorum iyide kötüde olsa bir şey yazın çünkü biliyorum ben suçluyum
Arkadaşlar çok pişmanım ne yapmalıyım?