Yardım edin lütfen , lütfen bi fikir verin en azından 😕?

Sevdiğim çocuğa 3 ay önce yazdım. Seni seviyorum dedim. Hiç muhabbetimiz olmadı demişti ama ben anlamadım , anlamak istemedim. Cevap yazması için storyler attım. Sonunda birine teşekkür ediyorum ama bir gün gün konuşalım diye. Ben yazdım. Konuştuk neyse bana iğrenç bi insanmışım gibi bakıyordun dedi. Halbuki herkese karşı öyleyim sert , soğuk görünürüm ama öyle değilim. Dün de iyi geceler yazdım görüldü atıp çıkmış. Şey sormuştum sana yazmam seni rahatsız ediyor mu ya da bıktın mı diye hayir ikiside değil dedi. Konuşmak istediğimde müsait değildi gece döndü umursamıyorum zannetme falan dedi neyse. Umutlandım. Bana arkadaşça tanımak isterim dedi. Bende tm ARKADAŞÇA dedim. Çok moralim bozuldu. Onu görmeme şurada bi hafta kaldı. Aynı sınıftayız biz. Ve cidden çok üzülüyorum. Lütfen yardım edin ben ondan vazgeçmek istemiyorum cidden. Yardım edin napmalıyım? Alakasız , kırıcı yorumlar yazmayın lütfen. Teşekkürler 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Dün en yakın arkadaşım sevdiğim çocuğa yazdı , , haberim yoktu sonradan oldu , durumum iyi olmadığını ve az da olsa bana adım atmasını söylemek için. Bende merak ettim girdim hesaba. Yazmıştı kankamın adına ben yazdım. Dedim ki sonuçta sen onun sevdiği insansın herkese olduğu gibi sana rahat davranamaz herkes böyledir dedim. O da yazmış ki ee benimde gidip normal konuşmamı mı bekliyorsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Bende dedim ki ama sen ona karşı aynı duyguları beslemiyorsun ve seni herkese karşı samimi görmüştür ondan dedim. O da " bana da herkes duygusunu söylemiyor beslemesem bile onun beslediğini bilerek hiç bile olmamış gibi nasıl konuşayım" dedi. Şimdi şair burada ne demek istiyor. Yani bana karşı bir sey hissetmiyor mu öyle mi? Lütfen mantıksız kaba şeyler yazmayın lütfen ya Lütfen 🥺🥺🥺
Yardım edin lütfen , lütfen bi fikir verin en azından 😕?