Peki seninle bir ömür geçer mi?))

Geçer ya, karşı taraftanda aynı ilgi, saygı ve sevgiyi görürsem pamuk gibi bir insanım. Ayna misali. İnsanlara kendilerini yansıtıyorum. Eğer benimle anlaşamıyorsa muhtemelen kendi sorunudur
Selamlar 🙂
Buna ben karar veremem, karşımdaki insanın benden beklentilerine ve kafa yapımızın uyumuna bağlıdır. Kalplerimiz ve mantığımız birbirini tamamlıyorsa, bir çok konuda benzer yönlerimiz varsa ve birbirimizi gerçekten çok seviyorsak o zaman ömrü güzel şekilde geçirebiliriz diye düşünüyorum. Tabi en önemlisi de hoşgörünün karşılıklı olması, hoşgörü saygı güzel geçen anıların anahtarıdır.
Cevap
30Cevap
Bu soruya o cevap versin...
Benimli bir ömür geçer mi @Danielll?
Bence geçer geçmesi lazım kjghj
genel olarak taniyan insanlar arkadas akraba felan sevimli biri oldugumu söyler ve sohbetimi sever , gittigim her ortamda yanima oturmak isteyen direk kontaga gecmek isteyen tanidiklar olur ve her zaman davet edilenlerin basinda gelirim. birileri bir sikintisi oluncada beni arar konusmak icin... bu demekki benle iki ömür bile gecer galiba:)
Selamlar,
Ben kendimi övmeyi asla sevmem lakin biraz bahsedeyim kendimden.
Genelde iyi niyetli olan ve karşı tarafı asla rencide etmeyen biriyim.
Karşımdakinin fikrine ve düşüncelerine çok önem veririm.
Sevdiğimi iyice tanıyıp ona küçük sürprizler yapmayı çok severim.
Herşeyden önce karşımdakinin mutluluğu ile mutlu olan biriyim
İnsanlar, sevdiklerine birşeyler yaparken karşılıksız yapmalıdırlar.
İyi akşamlar.
😂😂 yakalandık desene
Eyvallah canım sen çok iyi birisin Allah kocana güç kuvvet versin
"En iyi kendimizi bilir tanırız" ne yazık ki bilimsel araştırmalar yazdığın bu cümlenin yanlış olduğunu söylüyor. 2 nci kişilerin bir kişi hakındaki tahmini, kişinin kendi hakkında yaptığı tahminden daha tutarlı olduğu bilim adamlarınca söyleniyor. işte benimle bir ömür geçip geçmeyeceği hakkındaki sağlıklı yorumu beni tanıyanlar benden daha iyi yapabilir
Gecmez. Ben cok cabuk sıkılırim insanlardan. Bazen yalniz kalmak filan isterim. Bilmiyorum cok anlayisli saygili biriyse anlasiriz bende ona saygi duyarim
Geöer abi ya damarıma basmasın gül gibi geçinir gideriz. Ben biraz salağımdır kahrolmadıkça üzüldüğüm küçük şeyler söylemem
Bana göre geçer güzel severim her ne kadar inatçı olursam olayım sevdiklerimin üzerine titrerim aşkta olduğu gibi olanda bu zaten
Kendim gibi birini bulsam zaten asla vazgeçmezdim ondan..
Kendim karar vermem buna karşımdaki insanlar karar verir.
Ben benle bir ömür geçiriyorum ama herkes de ben değil sonuçta bu karşıdakine bağlı bence :)))
Kendimle bir başıma geçer de seninle geçer mi işte onu bilemiyorum :)

kafa nereye biz oraya dersek gecer heralde.
Biri beni kaybettiyse gerçekten kaybetmek istemiştir, çünkü ben dayanılmayacak şeylere bile dayanan biriyim :)
Benimle bir ömür geçmez bana sorarsan anne evlat harici kimseyle bir ömür geçmez zaten her aşkın sonu vardır. Ulaşılmaz olanlar hariç
Geçmezmi benden iyisinimi bulacaklar 😅
Geçmez 30 olmadan kafama sıkarım büyük ihtimal zaten
Valla ben bile bazen benimle bir ömür nasıl geçireceğimi düşünüyorum. Karşımdaki insan nasıl geçirsin. Geçmez!
Karşımdaki kişinin bana olan tutumuna bağlı olarak değişir..
Geçer hemde on numara geçer. Bu yüzden flört ettiğim kadınlar hep evlenmek ister
Yeri geldimi cocuk olmayı yeri geldimi ağır başlı olmayı seven hiç kesinlikle geçer..
Uyumluyumdur ama karsimdaki kisiyede bagli. Insanlar kendini taniyamiyor sonrada bosluga dusmustum... :)
Ben ona sabreder o bana katlanırsa geçer. Neden gecmesin
ben bile kendimle geçinemiyom başkasımı benle bi ömüre geçircek hahah
Salak gibi saf seviyorum ama karşımdaki ihanet ya da hainlik ederse kefenini bicerim😂
Çok adrenalin dolu bir insan olduğum için bence geçer.😂
Kullanma kılavuzun yabancı dil. çözerse bir ömür çok güzel geçer😀
Zor biriyim kıskançlığım bezdirir insani.
Evet geçer.
Geçer, ömrünün her gününü güzelleştireceğim. 🌸
Sabırlı kişiliğim var benim. Geçer tabikide.
yok geçmez ben bile kendimden sıkılıyorken
geçer ben ömre ömür katarım 😀
Geçmez çekilmem 3 ay bilemedim 4 ay sonrası yok 😄
Saygısızlık itaatsizlik olmadığı sürece geçer
Valla öyle güzel geçer ki ömrün nasıl geçtiğini anlamaz :-)
Geçmez diye düşünüyorum..
Evet geçer :D
Geçer geçmesine de çok uzun sürmez
Geçer ama beklentisi önemli.
Gecer
Evet geçer hshshs
Renkli biriyim bence ama bazen atarli oluyorum
Sanırım.
Bir erkekle omur gecmez
Geçer tabi
Hayır
Bence geçer ;))