Benimle bir ömür geçer.😄 Neden geçmesin kimsenin bir dediğini iki etmem ama akıl oyunu ve kelime dolandıran birisi hayatımda deliye döner. Çünkü düz bir insanım ne söylenirse yaparım , karşımdakinin keşke demesi yeterlidir ben onu görev bilirim. Kelime cambazlığı ve imalarla bana bir şey yaptıramazlar çünkü anladığımda yapacağım varsa da yapmıyorum fazlasıyla inatçıyım. 😂
• Benle özel birinin bir ömür geçirmesi mi? (Ki buna okeyim hehe 💙) • Benim koca bir ömrü geçirmem mi?
Düşünce olarak soruyorsan, evet benimle bir ömür geçer. Egoistlik değil, dostlarımı çok seviyorum, 10 yıllık arkadaşlarım var. Ömrüm onlarla geçmekte. Onları çok seviyorum.
Aslında kime sorarsak onunla bir ömür geçer. Herkes iyidir aslında. Ama derler ya “Nasıl yetiştirilirsen öyle olursun.” diye. İnsanlığın temeli de burada yatıyor.
Bu soruya ‘Evet, geçer’ diyenler umarım egoist sayılmıyordur… :'3
Bence geçer ya ilgi alanlarim çok fazla... Gitar çalmayi seviyorum, mesleğim gereği çizim yaparim kafamdan tasarimlar tasarlarim, yabanci dil biliyorum, film izlerim filmler hakkinda analizler yapariz, Ve en önemlisiii benimle bir ömür olacaksa mick jagger dinlemesi lazim kesinlikle 😂😂