#smellsmoke

Bana zarar veren hiçbir şeyi hayatımda tutmuyorum, bana iyi gelen şeyleri ise ne pahasına olursa olsun hayatımda tutmak için savaşırım. İçinde bulunduğum ilişkinin bana ne getirdiğine bağlı.
Aşkım önce gelir gururumdan fakat bu bir kere olur, kal derim demesine buna rağmen giderse eğer sonrasında ne yaparsa yapsın bir daha dönüşü olmaz. Yolu açmaya çalıştıkça engel koyan insanların o koydukları engelleri teker teker kendilerine çeviririm. Bunu bir kere yapmamın sebebi de kendimi biliyorum, pişman olurum, aklımda kalır, gönlümde kalır ve bu tek hatamın ömrüm boyunca yakama yapışmasına izin vermem, ki seviyorsam sonuna kadar giderim. O yolun sonunu da, başını da belirleyen tamamen karşımda ki insandır. Vakti geldiğinde git demesini de, gitmeyi de bilirim…
Beni üzen mutsuz eden bi insan varsa artık yıpranmaya başlamışsam hayatımdan kırmadan dökmeden çıkarırım. Zaten şu zamanabkadar bir kişiyi hayatımda tutmak için cabaladım. Ama o benim yaptığım gibi yapmadı kırdı döktü. Şimdi ben ne ona gel diyebilirim. Ne de o gelmek ister zaten. Yollari bahtları açık olsun.
gidene kal demem önce nedenini sorarım bir yanlışım mı oldu seni kırdım üzdüm mü? hala gitmeye niyetliyse önünden çekilirim
hep aklıma şu söz geliyor
“gitmek isteyeni kırk halat düğümle bağlasan tutamazsın, kalmak isteyene ise saç teli yeter” ;)
Cevap
33Cevap
Aşkımdan gebersemde gidene dur demem defolsun gitsin..
Aşk bir hikaye git kal dur eylemsilerine girmeye gerek yok
Hiç bir sey yapmasak olmuyor mu ya 🙄😂
Mrhb b
Ne için git diyoruz?
Neden kal diyeceğiz? Bence bu cok önemli eften püften sebeplere mızıkçılıkmı yapacağız
Kibir ile gurur karıştırıp kibirden mi git diyeceğiz?
Ben davranıslar ile duyguları teraziye koyarım ağızdan çıkan cümleleri ve yapılanları
Kim kimde ne kadar var bakarım ölçer bicerim , kimseye git demem zaten ben uzaklaşır giderim...
Kal demeye aşkım fazlayken bir anda git dedim. Çünkü artık birbirimize mental zararlar veriyorduk ve belki gitmesi daha iyi şeylerin başlangıcı olacak en azından onun için. Tek temennim bu
Ayrılan kişiye "Sen Bilirsin"diyecek kadar gururluyum. Sevginin fazlası gereksizdir. Daha doğrusu insan bir şeyi fazla fazla sevecekse o kendisi olmalı
Gurur mu? Bosversene. Askın olduğu yerde gurur olmaz. Ben saçma sapan dün hislerinin peşinde koşmam. Gurur , inat , kin , nefret , intikam ; boş işler. Öleceğiz be gerek var mı?
Aşk nankördür ve geçicidir. Her şey bittiğinde hayat yolculuğumda bana eşlik edecek olgulardan birisi de gururumdur. Korumak adına aşkımı dindirmekten çekinmem.
Git ya da kal diyebileceğim sevgilim olmadı hiç
35 yaşına geldim hala hiç sevgilim olmadı. Tip olmayınca olmuyor işte
Gitmek isteyenin mutlaka gidecek yeri vardır gidene kal denmez ya sevmiyordur ya da başka bir vardır gittiği yerde mutlu olsunlar
Ben muhtemelen ikisi arasında kalacağım için "sen bilirsin" der topu karşımdakine atarım. Ben değil o düşünsün artık ajxjejcjszkwj
Gurur olmadıktan sonra, sokayım aşkının ızdırabına.
Esas mesele kendime olan saygım, gayet tabii git demeye gururumuz fazladır..
Değer görmediğim biriyle, beni sevmeyen bir insanla uzatmanın alemi yok. Ne kadar sevsem de. Gururum her zaman aşkımdan önce gelir.
Gitme kal derim bunda gurur yapacak bişey yok ama gidince daha mutlu olacaksa aşk sevgi fedakarlık ister
Gidene dur dememeyi babam evden giderken öğrendim. Kimse kalıcı değil artık benim gözümde
Git demeye gururum daha fazla ön plana çıkıyor
Kal diyemem zaten aşkın dili yok bende🤷♀️
O safaya geldiyse kal demenin çok fazla bir anlamı kalmıyor kal demeninde
Git demeninde
7 kadından 70 çocuğu olsada gönlüm onu kabul eder, şu şarkıdaki gibi "Beni eller gimi görme sen benimsin ben seninim..." ben onun için hep el oldum şarkıdaki gibi ama o benim herşeyim. Sanırım ona gurursuzum...
Sana git diyemem, ama kal demekte gelmiyor içimden...
Kal demeye aşkım ama ne yazık ki karşımda ki gitmek isterse engel de olmam
Gururum aşkıma hiç bir zaman engel değil, lakin içimdeki kırgınlığı onaramıyorum.
Benim aşkta gururum yoktur ama hep de kaybederim çünkü erkeklerin fazla ilğiden g*t* kalkıyor
Kisiye ve iliski esnasinda ne yaşadığımıza göre degisir
Aşkta gurur olmaz diyen birisiyim. Ancak karşının sevdiğini düşünüyorsam öyle davranırım. Beni kullanmaya çalıştığını anlarsam güzel bir tuzak kurup öyle terkederim.
Kimseyi 'kal' diyecek kadar sevmedim. Sevseydim de gururumu seçer ve git derdim sanırım.
Git derim çünkü bazı durumlarda gitmesi en doğru olan.
Git demeyi düşündürecek noktaya getirmis birisi için aşkından olsemde gururumu cignetmem
Gururum aşkımın önündedir. Gururum incindi ise git derim.
Aşık olduğum zaman gururum yaşamaz benim.
Kaldı ki, eğer istiyorsam Kal demesini de bilirim!
Gitmek isteyene zincir bağlasan nafile kalmak isteyene sessizliğin bile kafii
Ikisi de değil git demeye dilim varmaz kal demeye de gönlüm el vermez
Gururum fazla kalınca aşkı tadamıyorum amaan gitmesi en iyisi..
Aşıksan KAL demek Aşkına asalet
Gururun için GİT demek Aşkına ihanet
Aşkta en korktuğum şey karşılıklı iki tarafın gururuna yenik düşüp birbirini kaybetmesi acı bir hüzün ben gururu bir kenara bırakmaya çalışanım.
Sevdikten sonra yemişim gururunu.. seviyosam gurursuz biriyim.
git de demem gitmek isteyen gider kalda demem kalmak isteyen kalır (aslında git de diyebilirim ama çok extrem durumlarda)
Karşımdaki kişinin karakterine bağlı bişey sen ne kadar sevsende karşındaki sevdanla dalga geçecek biriyse bir köşede ağlamayı tercih ederim
Onun için, ilişkimiz için git demeye gururum daha fazlaydı. O kadar anın kirlenmesine izin veremezdim.
aşkınız ne kadar büyükse gururunuzu o kadar unutursunuz
Çok çabuk bağlanan birisi olduğumdan dolayı, "kal" demek için aşkım fazla gelir.
Sanırım hiç biri korkağın biriyim git demeye kıyamam kal demeyede cesaretim yok
cok seviyorsqm kal derim gururu bi kenara birakirim
Biz aşk adamiyiz. Sevginin gururu olmaz
Git derim her zaman gerektiğinde
hiçbir zaman git diyecek cesaretim olmadı
İyi günler. ✌🏻
Git demeye gururum 😐
gidene kal demek bizim işimiz değil
Git demeye daha fazla malesef
Git derim gurur önemli
Kalana git, gidene kal demek huyum değildir
Sorun varsa git demek en mantıklısı
Gitmek isteyene git derim
Kal demeye aşkım daha fazla.
Gururum her zaman bir adım öndedir
gitmek isteyene hiçbir şey demem
Gerçekten çok yoruldum ama hep kal diyorum uzun bir ilişkim var...
Git demeye gururum fazla
Git demeye gururum fazla...
Hiç gelmemiş birine nasıl git diyebilirim ki
Çok seviyorsam gurur yapmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?