Bir insanı seni ne kadar kırarsa kırsın affeder misin ?
Seninle muhatap olmak istemiyorum desem de tükürdüğünü yalar mısın ?
Seninle muhatap olmak istemiyorum desem de tükürdüğünü yalar mısın ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Affedilecek durum vardır affedilmeyecek durum vardır. ama aşkta sevgide gurur saçmalıktır hiç bir işe yaramaz. iyi olabilecek her durumun önüne geçer, 2 tarafta ilgiyi aranmayı hep karşıdan bekler, ve gurur yapanlar hiç bir zaman aramazlar. oysaki gurur denen saçmalığı kenara atıp çıkıp delikanlı gibi arayıp konuşsa her şey düzelebilir, aşk yeniden alevlenebilir, bunu yapan asla küçük düşmez tersi değer kazanır karşı taraf kabul etmez gururuna yenik düşerse buda onun ayıbıdır. tükürmek ne demek yalamak ne demek, ayıp şeyler bunlar. dürüst delikanlı ve cesaretli olan her zaman kazanır, tersi kaybetmeye mahkumdur.. anlayışlı ve affedici olup insan kazanmaktan asla zarar gelmez. empati kurun..
Şu ana kadar herkesi affettim. Ancak eskisi gibi muhatap olmam. Bu konuda Mevlana'nın çok güzel bir sözü var :
Ne benden rüku artık ne senden kıyam.
Bundan sonra selamün aleyküm, aleyküm selam...
:) Güzel ve en iyi cevap.
Facebookta yayınladım Mevlanın sözünü.
Hayır. Aksine gururum yüzünden yapmadığım şeyler vardır ki iyiki yapmıyorum.
Evet bır kere gurusuzlastım
sanmasınkı gercekcıydı gelıp gectı :D
Cevap
12Cevap
Arkanda kalanları düşünürsen önündeki yolu bitiremezsin . Bazıları buna zalimlik diyor , ben hayat diyorum ..!
eğer aşıksan zaten onları yaparsın mantığını kullanamazsın ki insan aşık olduğunu her haliyle ister
Of benim Muhatap olmak istemiyorum cümlesi ağzımdan kaçtı. Sonrada dengesiz demesin bana diye lafımı sürdürmek zorunda kaldım. Oda sildiğim facebook'dan beni engellemiş Neden yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok. O değilde garez gibi çok kırıcı davranıyor bunun da nedenini anlayamadım ya... Üzülüyorum.
Duygularım karşılıksızdı. Sürekli ret etti. Kırıcı konuştu. Duygularım ile dalga geçti. Birde bunlar yetmezmiş gibi hiç kıskanmayacağım bir kız ile beni kıskandırmaya çalıştı. Duygularımı öğrenmeyi o istemişti oysaki. İçime bu kıvılcımı da o attı. Bende sadece sevmekle yetindim. Sonrada herşeye kayıtsız kalıp Bana kardeşim dedi. Bunca şeyden sonra sence bana değer vermiş olabilir mi ? Yüzüme baksa konuşucam. Ama yok.
Gururumu hiçe sayıp affettiğim oldu. En affedilmeyecek şeyleri... Aşkın gözü körmüş dedim...
Sevdiğim insan ise her bir şans hak ettiğini düşünürüm ki eski sevgilim bana onlarca kez sapık,*git,istemiyorum seni,öküz dedi. Gelse hepsini unuturum
evet yaparım , yaptım da. Ama sadece bir kişiye oldu hala da olur ama ondan başkasına olmaz.
gurur olması lazım yerde gurur olur gereksiz yerlerde kullanmam aşkda ve işde :D
gururum pek yoktur ama izzetliyimdir
Ne yaptığına ve olaya bağlı
Duygularım karşılıksızdı. Sürekli ret etti. Kırıcı konuştu. Duygularım ile dalga geçti. Birde bunlar yetmezmiş gibi hiç kıskanmayacağım bir kız ile beni kıskandırmaya çalıştı. Duygularımı öğrenmeyi o istemişti oysaki. İçime bu kıvılcımı da o attı. Bende sadece sevmekle yetindim. Sonrada herşeye kayıtsız kalıp Bana kardeşim dedi. Yeterli mi ? Of benim Muhatap olmak istemiyorum cümlesi ağzımdan kaçtı. Sonrada dengesiz demesin
bana diye lafımı sürdürmek zorunda kaldım. Oda sildiğim facebook'dan beni engellemiş Neden yaptığı hakkında hiçbir fikrim yok. O değilde garez gibi çok kırıcı davranıyor bunun da nedenini anlayamadım ya... Üzülüyorum.
gerken yerde kullanırım
çok seviyorsam yenik düşerim
1 kişiyi affederim oda en yakın arkadasım
Her ne olursa olsun Gururum başta gelir..
Fazla gurur g**te vurur diye bir söz var
affetmek allaha mahsus bısey
Hayır düşmem
Lanet olsun evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar