Ama bir yerden sonra aşılamaz hale gelir.
Anlaşamaz, konuşmaz hale gelirsiniz.
Siz ilişkide, partnerlerin sevgisinin bittiğini hangi davranışlarından anlarsınız?
Normalde sorulara yanıt vermeden önce genel bi yanıtları okur öyle cevap veririm ama bu soruda hiçbir yanıtı okumadan aklıma ilk geleni yazmak istedim hem kafam karışmasın diye hem de gerçekten doğruluğuna inandığım için.. benim bu soruya cevabım şu olucak ; sevdiğini sandığın kişi veya seviyorum dediğin kişinin karşısında ağladığında, üzüldüğünde veya herhangi bir sebepten de olsa canın yandığında o hiçbir tepki vermeyip normal günlük yaşantısına devam ediyorsa o an senin gözlerinin içine bakıp sana ne olduğunu anlamaya bile çalışmıyorsa zaten sana karşı sevgisi bitmiştir hatta içinde sana karşı koca bir boşluk vardır..
Çünkü seven kişi sevdiği kişi üzüldüğünde üzülendir onunla birlikte canının acısını yaşayan kişidir bana göre..
Cevap
39Cevap
Formulu kolay aslinda…
* sorun var >>> cozum aranir >>> cozum bulunur >>> hayat guzel :))
veya
* sorun var >>> cozum bulunamiyor >>> uzerine birdaha hic konusulmuyor >>> hayat guzel :))
Ustteki iki durumda sevgi devam ediyordur. Ama;
* sorun var >>> cozum aranmiyorsa
veya
* sorun var >>> cozuldu > ama hep tekrar gundeme geliyorsa! >>> iliski yoruyorsa!!
bu durumlarda iliskiye bye bye deme zamani gelmistir!
Mesela senin telefonun çekmez ama bulunduğun yerde çeken bir yer bulur onunla konuşmak için oraya gidersin.
O kalabalık bir ortamda vs bir yerdedir ama yan odaya bile geçip seninle iletişim kuramaz.
Onun sevgisi bitmiştir ve senin sevgini de böyle böyle tüketir..
Sonra bir bakarsın bir gün yok olmuşsunuz.
İsmimle hitap ederse, önemsemiyorsa, bahaneler ediyorsa, vakit ayirmiyorsa, yabancı birine dönüşür zaten davranışlarından, konuşmalarından bir değişkenlik olduğunu anlarsın ve o zaman artık hicbirseyin eskisi gibi olmadığını ve ilişkinin sonu sevginin bittiğini anlarsın...
Soğuk hareketlerinden, gözlerinin içinin eskisi gibi gülmediğinden ve daha ònce hoşuna giden şeyleri yapalımlı diye teklif ettiğimde sürekli mazeret bulup ertelemesinden.
Saygi azalınca küfür çoğalınca ne yapsak diye düşününce en önemlisi alakasi olmayan şüpheli sorular soruldugunda şöyle yapsam ne yapardın gibi bunun gibi bi çok şey var kısacası onu tanıdıgın ilk zamanlarda ki sana bakışı ile şuanki farklıysa hayırlı olsun...
Artık seninle vakit geçirmiyor sürekli sıkıldım diyorsa konuşmaya çalıştığında kestirip atıyorsa seninle konuşurken bile gözleri sağa sola kayıyorsa daha önce sevdiğini bildiğin şeyleri yaptığın halde artık sevmiyorum diyorsa ona dokunduğunda bir bahane bulup yanından ya da yatakta uzaklaşıyorsa bitmiştir artık telafisi yok
İlgi bittiyse bana göre sevgi de bitmiştir
Artık eşine zerre bir ilgi hissetmiyorsan, aramıyorsan sormuyorsan görmek istemiyorsan bahaneler sıralıyorsan bitmiştir
Soğuk cevaplar vermeye başlamasından, yazmayı kesmesinden, pesimden kosmalarinin durmasindan, alay etmeye baslamasindan, konuyu sürekli cinselliğe getirmesinden... iste o zaman her şeyin yalan olduğunu anlarım. ASIK INSANDA SEVGI BİTMEZ. bunları yapanda en baştan sevgi yoktur.
Sevdiği insanın turuşu, duruşu, nefes alışı bile batmaya başlıyorsa artık karşı tarafa, o ilişki de sevgi bitmiştir.
Artık en basit cümleler, eskiden sevilen davranışlar dahi tahammül edilmesi gereken detaylara dönüşmüştür. O noktadan dönüş olmaz.
Sana kendini değersiz gibi hissettirir ve sende ki farklılıkları görmüyor, kaba ve ilgisiz tavırlar sergiliyorsa o zaman sevgi falan yoktur.
Laubali konuşmalardan
Aptalca hareketlerden
Biten saygıdan
Karşındaki insanın kusurları gözüne batmaya başladığında
Ilgisizlikle anlayışın azalmasıyla sohbet etmeme isteği
Yaşanmış güzel hayattan eser kalmamışsa ilişkinin bittiğini gösterir
Aradaki çekim ve arzulama duygusu yoksa ilişki bitmiştir.
Saygı ve sevgi biter. Dert dinlenmez, yardımcı olunmaz
İlişki hiç bir zaman bitmez ancak aldatma yolu ile iki tarafta bir birinden bişey gizleyerek vs
Soğuk davranarak 2 tarafın yaptığı faaliyetler de bir kişinin
Sürekli sıkıldım demesinden sürekli bir şey ile uğraşması
Vs anlatılacak çok şey var ama dinleyen yoruiur anlatan sıkılır kısacası
UMURSAMAMAZLIK
SÜREKLİ ÖFKE HALİ
AYRILIP BARIŞMAK
ELEŞTİRİ VE HAKARET
AŞIRI KISKANÇLIK
BEGENMEMEZLİK
KONUŞMAKTAN KAÇINMAK
YALANCILIK
ÖNEMSEMEMEK
Kim haklı kim haksız kavgası oluyorsa sevgi bitmiştir sürekli haklı çıkma karşısındakini suçlama polemik içinde olma artık aynı şeylere gülmemek, ilgisizlik, saygısızlık bunların hepsi sevginin bittiğini gösterir
Sorunu aşmaya değil de sorun yaratmaya başlayınca bittiği anlaşılıyonhep karşı taraf için değil bazen kendimiz dr sorun yaratırken bulabiliyoruz kendimizi ama zaten hissediyor insan ve o ilişki bitirince ferahlama geliyor insana huzura kavuşmuş gibi
Soğuma evreleri vardır zaten belli eder kendini 🤷♂️
Aaa hatırladım seni 😌🙃
Ahahah muhtarın kızı sana fenomen olacaksın demiştim dimi 😊
Evettt o ışığı görmüşsün bende 🙂
Ee eski dost nasılsın?
Iyiyim sen nasılsın 🙂
Senin içinde bazı şeylerin bittiğini farkindaysan ve içinden birlikte bazı şeyler yapmak gelmiyorsa örneğin sinemaya gitmek , yemek yapmak yemek vs.. bitmiştir o ilişki
Karşı taraf soğuk davranır ilk başta daha sonra Umursamamaya başlar ve bir süreden sonrada seni kaydeye almaz bile uzun süre böyle devam ederse ilişki biter 🙅🏻♀️🤷🏻♀️ Kısaca böyle
Soğukluk olur artık aşk bitmiştir sadece alışmışlık vardır
Sevgi isteme benden buz gibi soğurum senden dedimi bitti gitti
Sevgi , saygı , ilgi biterse her şey bitmiştir demektir.
Saygıdan. Saygı bittiği an kisinin bana artık ne sevgisini ne de verebilecek pozitif bir duygusu, hissi kalmadığına inanıyorum.
Bi evreden sonra çeşitli bahaneler durduk yere sorun çıkarma uyumsuzluk daha önce hiç reddetmedigi şeyleri reddetmek vs. Her halinden belli eder
Karşılıklı saygı bitmiş ve hep fikir ayrılığı yasaniyorsa o ilişkinin beyin ölümü gerceklesmis demektir (.)
Yillat suren evliliktede iliskilerdese sevgi bitee nedeni saygi bittigi icin egerki sealee yukselmeye konusulmamaya baslandigi zaman gormezsen gelinmeye baslayinca sevgide bitmis saygida bunu rahatca anlarsiniz
Illa ki anlaşılır. Örneğin bakışlar , eskisi gibi bakmaz artık bakamaz
İlgi gostermiyosa merak etmiyosa soguk davraniyosa bitmis demektir
Anlamak için dahi olmaya gerek yok ztn hissedersin onun kalbinin artık sana ait olmadığını
tamam askim bidaha o kadar ozenip goturdugun mekanda sandalyede bagdas kurmaya calismam tamam
bana eskiden kıymadığı her noktada kıymaya başladığı zaman😎🤘🤘🤘
Sevgi bitsede beklentiler bitmez. Devam eder o ilişki
Selam dahi vermek istemiyor duruma gel iş iseniz
O soğuk esinti kendini her açıdan belli ettiriyor
hissedersin o soğukluğu buz devrine döner
İlgi bittiyse sevgi bitmiştir.
Artık uyabdgmda gunaydın yazmak gelmıyosa ıcımden
Karşılıklı merak ilgi iletişim yoksa bitmiştr
İlgisizlik, artan sorumsuzluklar, saygıda kusur vs
Artık endişe etmediğim zaman
Artık onunla konuşurken bunalısın, daha çok kavga edersin, ön şevişme azalır
İlgisini kestiği anda
Karşı tarafın ilişki için çabası bittiğinde.
Çok kolay bitiyor işte direk hemde.
Konuşma kesilir, başkalarına gözler kayar.
Gözlerinde eski heyecanı görmüyorsan senle konuşurken eskisi gibi gülmüyorsa
Saygı biterse sevgide biter bemce
İlglenmiyorsa sürekli kavga varsa
Saygi bittiği anda geri dönüşü yoktur bana göre.
Soguk soguk bakişlardan
Saygı, tutum ve ilgi yoksa bitmiştir
Azalan ilgiyle anlaşılır
Baştan yoktur bitmişse
Birşeyleri düzeltmek için çaba sarf etmediğinde
anlamayan salaktır bence