benim sevdiğim bi çocuk var arkadşça konuşuyoz bana instasını vermemisti ama bşka bi kıza verdiğini gördüm neyse bugün 30 ağustos ya bu çocuğun instadaki fotoğraflarından birinde atatürk fotoğrafı var kız buna "bakim kimler kutlamış" diye yorum atmıştı sevdiğim çocuk hesabını ona verdiği gün
şimdi az önce ben fake hesptan profiline baktm ve kız şöyle bi yorm yazmış "bakim ahmet kutlamış" bu sevdiğim çocukda yazmışki " askım da kutlamış" bu 2sinin sevgili olma ihtimali var mı? çünkü bu çocukla sexting bile yapıyoruz nolur olma ihtimali yok diyin ağlıyorum şu an kahroldum bu yorumu görünce
şimdi az önce ben fake hesptan profiline baktm ve kız şöyle bi yorm yazmış "bakim ahmet kutlamış" bu sevdiğim çocukda yazmışki " askım da kutlamış" bu 2sinin sevgili olma ihtimali var mı? çünkü bu çocukla sexting bile yapıyoruz nolur olma ihtimali yok diyin ağlıyorum şu an kahroldum bu yorumu görünce
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sevmekle olmuyo bu işler oturup seviyosan konuşucaksın böylece kafandaki bütün sorular gitmiş olucak ama her zaman kendini en kötüsüne hazırla sevgili olma durumlarıda olabilir sonuçta erken kalkan erken yol alır
sen bana yaz bakiim bi :)
yazdım bakar mısın hemen
Kendini üzme bazı kızlar erkekler arkadaş oldukları halde aşkım diyorlar birbirlerine tabi sevgili olma ihtimalleri de var fake hesaptan sor
fake hesaptan baktım zatende daha neyi görebilirimki
Bak demedim sor dedim kıza veya çocuğa sevgilin var mı diye sorabilirsin emin olmak için
yok derse napıcam peki
Arkadaşça konuşmaya flört gibi devam et sonrası gelir
Erkek başkasına aşık, aşık olduğu kişiyle henüz sexting yapamıyor, o ihtiyacını senle karşılıyor
emin misin ya ben onun o kızla da benimle yakın olduğu kadar yakın olduğunu düşünüyorum
belki onlada sexting yapıyo olabilir onu bile bilmiyorum ya onla da böyleyse?
eğer ona aşıksa bile ne bilim benle niye sexting yapsınki
Sonuçta seninle sürekli sexting yapmıyor. Yaptığı vakitte aşık olduğu kız mğsait değildir sana yazıp o açığı senle kapatmıştır. Mastürbasyon yapınca da işi bitmiştir
🙄🙄🙄🙄 o nasıl bir şey ya
anlatmak istediğim şeyi anladın mı tam olarak lütfen ya akıl ver bana
Göz göre göre gölü atmış sende daha bekliyorsun gol ofsayt olsun diye😔😔😔
kime golü atmış :( anlamadım hiçbir şey
Aşkım çoğunlukla sevdiği insana kullanılan bir cümle bunda anlaşılmayacak bir şey yok fragmanı izlemene gerek yok flim başlamış yani
yani sevgililer? sevgiliyse o zaman niye benle sexting yapıyo o kıza yazık değil mi ki
Demek seni sevgili gözüyle değilde bir malzeme olarak görmüş
Sor direkt ya.
ne dicemki sorarken
Fake hesaptan askim dediğı kiza sevgilin var mi diye sor direkt cesaretin yoksa. Ama ben yuzles derim cesaretini toplayip hesabina baktim boyle boyle anlat
mantıklı ama sevdiğim çocuğa falan o yazdığım mesajı söylerse bide benim olduğum anlaşılırsa falan diye çok korkuyorum
Anlasilsin ne olcak cocugun yaptığı serefsizlik
Evet öyleler bence
ciddi mi ya o zaman benle niye sexting yapıyoki
Ah ah.. seni kullanıyor ya, duygusal bağ bile kuramamış seninle sadece seks aracı görüyor seni acı ama gerçek
normal muhabbet ettiğimizde oluyo sonra bi anda konu sextinge giriyo öyle devam ediyoruz valla gerçekten beni kullanıyo mudur böyle bi şey düşünmek bile istemiyorum inanılmaz acı veriyo ama bunu düşününce
Belli değil mi zaten
Karısık Bi durum
anlattığım şeyi tam anlamıyla anladın mı peki? anlamadığın yeri sor anlatim hemen
Yazsana
Gizlemeyi kaldırdım
yazdım bak