Ben hareket edemiyorum yani ufak bir hareket etsem ya da yürüsem kalbim küt küt sanki yerinden çıkacak ve düzensizce çarpıyor böyle tekleme oluyor aşırı korkuyorum yerimden kalkmak istemiyorum hayatım bitmiş napıcam ben her gün ağlıyorum bir insan hareket etmeye korkar mı ya spor yapmak istiyorum oda olmuyor...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Panik atak belirtileri başlamış.. bir psikoloğa görünmeni tavsiye ederim... Ve bunu iğneleme olarak ya da espri olsun diye söylemiyorum...
Ya ama bana çok garip geliyor yani bunun yürümem. ile çabuk yorulmam ile alakası nedir acaba? Bende zaten panik atak var hemde çok fena titremeye başlıyorum ağlıyorum falan bide çok stresli dönemden geçtikten sonra bu belirtiler başladı normalde gayet iyiydim yaaaa. sonradan nolduysa artık psikolojik sorunlarım başladı yani kafaya bir şeyi bir hafta boyunca taktım geceleri ağladım nolduysa ondan sonra başladı keşke takmasaydım çok pişmanım☹️☹️☹️Şimdi dediğim gibi yolda yürüyemiyorum hemen kalp çarpıntı başlıyor hatta kalp hızım 170e çıkıyor sol koluma ağrılar yayılıyor sırtım falan ağrıyor bide kalbimde tekleme oluyor kaç gece hastaneye gittim EKG kan testi hep temiz dayanamadık özele gittik eko EKG kan tahlili yine temiz bu sefer holter takacaklar onu bekliyorum ama aklım. hala acaba damar tıkanıklığında ya korkudan yağlı şeyler yemeyi bırakıcam az önce abur cubur almıştım yine ayağa kalkınca başladı çarpıntı zorla nefes aldım çok yoruluyorum şimdi abur cuburumu bile yiyemiyorum sence yesemmi çok heves etmiştimmde çok korkuyom tıkanır dige
Bide eko da şey çıktı ya MVP çıktı? İnternette baktım mitral kapak sarkması varmış bide üfürüm varmış? Acaba bundan dolayi mi oluyor belirtiler aynı uyuyor
Aklım hala damarım ya tıkandıysa kalp krizi geçirirsem diye düşünüyorum
Bu durum seni psikolojik olarak da etkiliyor.. kalbin de çok hafif bir üfürüm ya da sızdırma elbette olacaktır.. bunlar kalp krizi geçirtecek ciddi sonuçlara ulaşmaz... Psikolojini sürekli o konuya odaklarsan ve bilinçaltına yerleştirirsen en ufak sıkıntı da kalbin zayıf düşecektir... Kalbinle ilgili bir problem olmadığına odaklan...
Tedaviye baktırmak gerekir kalp doktoru ne derse onu yap
Ya şimdi de dudaklarım. morardi. neden. sizve
Kalple yakin 8liskisi var yorma kendini
seninki psikolojik düzeltirim seni ama nedense kimse söylediğim basit şeyleri yapmıyor
Çabuk yorulma hareket edince çarpıntı ve kalbin teklemesinin ne gibi psikolojik sorunu olabilirrr
dediğim gibi yardımcı olurjm
b12 den dolayı yere düşüyorum hergün balıklama şeklinde kalbimdede ritim bozukluğu var alıştım artık
Benimde demir eksikliğim var ama bunlar ciddi şeyler lütfen sende b12 ilacı kullan ben aptallık ettim demir ilacını almadım gidicem. doktora bidaha yazsın almam gerekiyor ama korkuyorum kalbime ilaç zarar vermesin
Doktora gidiniz neden stress yapıyorsunuz
Ama şimdi de dudaklarım. morarmaya başladı?
Acile gidin buraya yazacağınıza
Ya delirecem artık bin kere gittim eko, EKG, kan tahlili temiz diyorum ya kalp kapağında hafif sarkma var bide üfürüm var
Bunlar morarma yaparmı acana
Sena hanım insanı stress hasta eder bişey çıkmadı ise kafanızda olumsuz düşünceleri atın
Ama hala düşünüyorum efor testine girmedim mesela en ufak harekette yerimden kalkıp tuvalete gitsem çarpıntı oluyor efor testinde kalp krizi geçiririm yani kesin bişey var damar tıkalı ☹️
bence gayet iyisiniz sadece takıntı yapıyorsunuz sena hanım
Karfiyolojiye görün. Düzensiz kalp hareketi engeller.
Ya dudağımın morardı şimdi de
Acile gitmen gerek aspirin al ama aspirin alerjin yoksa tabi
Psikoloğa gidin psikoloğa
Psikolojik mi bu ya çok saçma değil mi sence de yol yürüdüğüm zaman çarpıntı, sol kol ağrısı, tekleme. falan bunların psikolojik ile alakası ne
çok alakası var siz bir psikoloğa gözükün
Doktor da sol kol ağrısına falan psikolojik dedi eko, EKG, kan tahlili herşeyi yaptılar temiz sadece mitral kapakta sorun var bide üfürüm varmış kalbimde onun dışında tekleme sorunu var holter takılıcam
Normalde götürmek istediler ama ben gitmek istemedim sence gidiyimmi? İlaçlar daha beter kalbime zarar vericek ama benim kalpte zaten sorun varmış
Kalp doktoruna git
Daha 3 gün önce gittim EKG, eko, kan testi baktı. temiz sadece önemsiz mitral kapakta sorun varmış bide üfürüm var teklemeyi de kalbi dinlerken yakaladı holter takacaklar ama ben çok korkuyorum damar tıkanıklığı falan mi var acaba hareket edince hızlanıyor çarpıntı sol kol ağrısı falan belirtiler aynı ağlicam ya
Dr yok mu senin olduğun yerde, neyi bekliyorsun
Gittim zaten eko, EKG, kan tahlili temiz çıktı sadece önemsiz üfürüm ve mitral kapakta sorun varmış onun dışında holter takacak çünkü tekleme. oluyor bide çarpıntı falan bunlar için takacak☹️ Oturduğum yerden tuvalete kalksam kut küt vuruyor yerinden çıkacak sanki ya
bi doktora görün
Ya dudaklarım morarmaya başladı
Doktora git işte burada derman aricagina
Kimseyi takma
Takmayı geçtim sadece kalbimi takıyorum☹️
Ee ne güzel işte
Yaşamadığın için güzel geliyor
Tatlım benim güzel dediğim şey şu
Ne güzel işte tertemiz saf pırıl pırılsın
üzülme
Nasıl üzülmim yerimden kalkmaya korkuyorum ne zaman unutup hareket etmeye çalışsam kalbim o kadar sert çarpıyor ki duracak gibi hissediyorum en ufak efor sarfedince sol kol ağrısı çarpıntı kalbimde tekleme falan oluyor bide çok çabuk yoruluyorum acaba demir eksikliğim var ondan olabilir mi bide kalpte üfürümle mitral kapakta sorun varmış
Aşı oldun mu covid
Yok ya olmadım iyi ki
Olsam. heralde gitmiştim ben
Ailenin haberi varmi
Var tabi ya kaç gece hastaneye gittik eko, EKG, kan tahlili her şey yapıldı sadece üfürüm var bide mitral kapakta sorun varmış onun dışında sorun yok bide holter takacaklar teklemeyi de doktor fark ettiği için holter takacak acaba teşikardi ya da ritim bozukluğu falan mı var anlamadım damarlarımda tıkanıklık mi var yoksa😭😭😭😭
Panik atağın mi var
Evet var ama sence yol yürüyünce sol kol ağrısı tekleme ve çarpıntı ile alakası olabilir mi?
Bende de oluyor bagzen ama çok koşunca oluyor sol kolumda keskin bi ağrı ama fazla sürmüyor kesiliyor
Sol kol ağrısı psikolojik dedi kalp krizi olsa geçirmiştik zaten baktılar herşeye ama ben efor testine de gitmek isterdim damar tıkanıklığı var diye korkuyorum😭😭😭😭😭Bu yaşta damar tıkanıklığı olur mu acaba yaaa panik atağım tutuyor acaba olsaydı kanda veya eko da çıkar mıydı EKG bile bin kere çektiler
Bide demir eksikliği yapar mı sence? Senin sadece koşunca oluyormuş benimki koşmayı Birak oturduğum yerden tuvalete kalksam kalbim küt küt sanki hortlak görmüş gibi çok hizlanıyor ve yavaşladığı zaman başlıyor tekleme.
Çok fazla market yaglarindan tüketme
Sadece tere yağı tuket denir eksikliginden olur mu bilmiyorum hic
Offf bırakıcam abur cubur yemeyi ya😭😭😭Hep hamur işi yedim sürekli oturup oturup makarna, tavuk pilav, gözleme, patates, ekmek, yağ falan hep bunlardan yedim hatta bazen özel durum oluyor diye marketten alınan zeytinyağı bile içtim her sabah aç karnına içerdim😭😭😭
Çok yağ tüketme işte
Çok heyecanlanacak şeyler de yapma ritmini stabil tutmaya calis
Haklısın ben hareket bile etsem aklım. kalbimde biraz da panik atak heralde ya bir yandan da düşünüyorum damar tıkanıklığı olur mu duye
Bu yaşta zor
Bir tavsiye vereyim hep aynı hastaneye gitme farklı doktorlara muayne ol her doktor farkli oluyor daha daha bilgilileri de var
Zaten hep farklı hastaneye gidiyorum ya mesela acil bişey oluyor acile gidiyorum orada bakıyorlar hani bütün acile gittik hepsinde baktılar sonra geçmeyince para verdik özele gittik eko EKG kan tahlili hepsi temiz işte bitek holter kaldı ama holter takılmaya gidince doktora Dicem ben çok çabuk yoruluyorum hareket edince çok. fazla çarpıntı oluyor bunları demeyi unuttum belkide efor testine sokar ama ben onda koşamam ya kalp krizi geçiririm ALLAH KORUSUN
Bünyen çok mu zayıf senin boy kilo ne
Doktora hangi bölümlere gittin simdiye kadar?
Kardiyoloji heralde kapıda ekokardiyografi yazıyordu ama baktı sonuçta eko ile ya bide EKG kan tahlili falan işte her acilde kanıma bakıyorlar
Aslında boy kilom iyi 155 cm 53 kiloyum Su an 50 bile olabilir ama üst kısmım çok etli olmadığı için mi şiddetli kalp seslerimi duyuyorum acaba
En iyisi holter de taktir sen
Her yolu dene illaki ne sorun olduğu anlaşılır
Holter takıcak zaten bir aya randevum var
Ama holter de çıkmıyor galiba en iyisi efor testi diyorlar ama ondan korkarım ya damar tıkanıklığı var mı onu merak ediyorum
Olsa heralde kanda ego da EKG de çıkardı
Evet EKG de çıkması lazım
Çok fazla takıyor sanırım kafana taktikca daha çok endiseleniyorsun
Evet taktıkça sol koluma ve sırtıma ağrı giriyo
Fazla takma işte, rahatlayacak şeyler yap
Ilık suda duş al ne sıcak ne soğuk bu iyi gelir her zman
Tuhaf bir durum
Dimi ya delirecem artık damar tıkanıklığı olanlarda böyle mi oluyor acaba çok korkuyorum
Bir doktora görün istersen
Gittim aslında eko, EKG, kan tahlili temiz sadece mitral kapakta ufak sorun var bide üfürüm var ama tehlikeli değilmiş doktor da bunlar hakkında bişey demedi ben kağıtta yazıyor diye okudum işte
Acaba damar tıkanıklığı olsa kanda, ekoda, EKG de çıkar mıydı
Normalde çıkması lazım olmazsa başka bir doktora da git
Özel doktora gittim zaten başka gidecek doktor kalmadı yani her akşam acile gidiyordum röntgen de çekiyorlar kanima bakıyorlar sonra dayanamadık parayla özele gittik eko çekti EKG çekti diğer hastanedeki kan tahlilerime baktı temizler sadece eko da mitral kapakta sorun çıktı bide üfürüm varmış bunlardsn dolayı mı oluyor doktor hiç bahsetmedi ben kağıdı okudum orada gördüm doktor önemsiz düşündü demekki kendisi de dedi zaten şu an ciddi bişey olduğunu düşünmüyorum dedi yinede holter takacak tekleme. neden oluyor diye
İnşallah tez zamanda düzelirsin
Çok mu bozuk