İlk aşkını hatırlıyor musun? İlk aşkın ilk göz ağrın şimdi senin kollarında mı yoksa başkasının kollarında mı yaşıyor? İçin paramparça bir aşkla mı dolu yoksa deli divane aşkla mı? İlk aşkını nasıl anarsın? AH anılar... Vah anılar...
Dünyayı farklı bir pencereden görür oldum
Ondan başkasını düşünemez hale geldim
İçtiğim suyun tadı, yediğim yemeğin şevki, izlediğim filmin imdbsi, duyduğum müziğin melodisi daha hoşuma gitmeye başladı
İlk milk değil de adını dahi anmak istemiyorum. 2. kez aşık oldum. Nasıl oldu nasıl gelişti ben de anlamadım. Sanki karşımda kendimi görüyordum. Yüz yüze gelmedik tabii. Ancak her şey yüzden ibaret değil. Ses tonunu seversim gülüşünü seversin karakterini kişiliğini seversin. Canı yansa canın yanar. Başı sıkışsa dertlense dert edinirsin. Konuşmadığında ve özlediğinde sol yanının garip bi şekilde attığını hissedersin. Anladım ki aşık olmuşum. Allahım öyle zor bir şey ki. Sonunun böyle olacağını bilsem koşarak uzaklaşırdım. Ama yapamadım. Hep kaldım. Allahım her ne kadar saçma olsa da şu sol yanımın yangınını söndürür dilerim ki.
Hayatta ki herşeyden başka geliyordu bana sesi duymak istediğim şarkı gibi. Ilk sesini duyduğumda kalbimde kelebekler uçuyor gibiydi. Gün sonuna kadar sohbetlerimizi okurdum. Aklımı tamamen ele geçirmişti kendimi herşeyi unutmuştum ilk görüşümden bu yana. Sadece onu düşünüp onu merak ediyordum. Bir kuş olup etrafında pervane olacak kadar çok sevmiştim en çok. Tüm vaktimi ona harcamak her saate her saniniyeye onu sığdırmak istiyordum. Ayrı kaldığım zamanlar aklım gidiyordu sesini gülüşlerini özlüyordum. Habersizce fotoğraflarımızı birleştirip bakardım öylece hep yanında kendimi hayal ederek mutlu oluyordum. Dua ederdim keşke rabbim bizi de bu fotoğraf gibi birleştirse diye.
Allah var çok istedim çok bekleyip dua ettim şimdi şükürler olsun benim hayatımda kendisi rabbime sonsuz teşekkür ederim bana hayatta ki en büyük mutluluğu nasip etti. Nerden nereye diye düşündükçe aklim gidiyor ona kalbimi sonsuz teslim ettiğim canımdan çok sevdiğim adam iyi ki benimle.🌸💕
Kalbimde oluşan sancılar, her gün onu düşünmem, uyamadan aklımda olması, adlandiramadığım garip hisler "sana noluyor " diye sorduğum soruların ardından evet anladım, artık aşığım diyebildim. Zaten aşk öyle bir şey ki, geliyorum demez gelir. Sonra bana noldu diye düşünüp durursun.
Yaşadığım ve yaşayacağım her anımı ilk o insanla paylasmak istediğimi, her detayını merak ettiğimi ve kusurlarının en özel yanlarından olduğunu düşündüğümü farkettiğimde anladım hislerimin adını.
Hayatıma babamdan sonra giren ilk erkekti. Onunla büyüdüm onunla öğrendim herşeyi. O benim en yakın arkadaşımdı, çocukluğum ergenliğim herşeyimdi. Ona ilk aşık olduğumu anladığımda altıncı sınıfta onun kız arkadaşı olduğunda kıskançlıktan olmuştum zaten sonra beni sevdiğini söyledi o zamandan beri hayatımda💜🤍🖤
@Narsen hayır yok sadece kendi tercihim. Şu an kadar sekse ne merağim de ilgim olmadı. Ben de senin gibi kimseye güvenmiyorum hele ki bu devride peki sen neden kimselere güvenmiyorsun