• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kadınlar neden efendi erkekler yerine bad boy erkeklerini tercih ediyorlar?

AyşeAfraa
AyşeAfraa Takip Et
FenomenMaster Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • PamirSparrow
    PamirSparrow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Bad boy erkeklere sallamışlar da sallamışlar!
    Gel şimdi ben aslını söylim.

Bir kere bad boy değil Alfa diyoruz biz, neden?
    Arkadaşım öncelikle Alfa erkek kendi kararlarını verir ve kararlarının arkasında durur. Hoşuna gitmeyen bir durumda hoşuna gitmediğini açık açık söyler ve o durumdan kendini uzaklaştırır. Efendi dediğiniz aslında Beta olan erkekler ise sırf karşısındaki insan mutlu olsun diye kendi mutluluğunu göz ardı eder.
    Alfa erkek ne istediğini bilir ve bu isteklerini cesurca söyler. Bunlara seks, giyim kuşam, gezmek istediği yerler, hepsi dahil. Beta ise karşısındakinin zevkine göre hareket eder.
    Alfa erkek utanıp çekinmez reddedilmekten korkmaz gider konuşur.
    Beta erkek aman bir işaret çaksın, dur bir kere baktı bir daha baksın, ona bir kağıt uzatayım bana mesaj atsın...
    Şimdi peki neden kadınlar ilk seferde alfa erkeklerle takılıyor da sonra beta erkekleri tercih ediyorlar.

Kaybedenler kulübünde çok sevdiğim bir replik vardı.

Kadınlar, seni sen yapan özelliklere aşık olup. Sonra da kendi istedikleri özelliklere değiştirmeye çalışıyorlar.

Alfa erkek değişmez, değiştirilmez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez. Değiştirmeye çalışınca da kadın sert yüzünü görür ve üzülerek uzaklaşır.

Sonra Beta erkeği seçer. Neden mi? Beta masum, beta yönetilebilir, betanın vur kafasına ekmeğini al.

O yüzden yalanci erkek, aldatan erkek cart erkek curt erkek. Bunlar karakter eksikliğini belli eder hiç bir kadında bunları tercih etmez. Alfa olmak erkek işidir, herkesin harcı değildir.

6
    8 Yorumla
    • PamirSparrow
      PamirSparrow
      +1 yıl

Sinirden neden tercih ettiğini yazmayı es geçmişim :)

Alfa erkek güçlüdür.. kadınlar ilk çağlardan bu yana her zaman güçlü olanı seçerler. Bu hayvanlar aleminde de böyledir. Bir dişi aslan güçlü olan aslanla olur zayıf olanla değil.

Yorumla
    • Nammellesss
      Nammellesss
      +1 yıl

👏

Yorumla
    • PamirSparrow
      PamirSparrow
      +1 yıl

@Nammellesss 🖤

Yorumla
    • Ranaferyad
      Ranaferyad
      +1 yıl

Peki bir şey sorcam bir erkek ilk başlarda aşırı ilgili yaklaşıp sonra çok ani bir şekilde kendini neden geri çeker ne olabilir? Sebebi.

Yorumla
    • PamirSparrow
      PamirSparrow
      +1 yıl

@Ranaferyad o kişinin sana yaklaşım aracı bir şeyin üzerine kuruludur, onu elde errikten sonra tatminlik hissi ile savaşmayı bırakabilir

Yorumla
    • Ranaferyad
      Ranaferyad
      +1 yıl

Çok yakın davranıyordu hep o konuşmaya geldi yanıma. Bir şeyleri mazeret edip hep yazdı. Fotoğrafımı beğendi durduk yere. Sonra akşam aşırı iyi konuşurken birden sabah soğuk yaptı. Anlam veremedim. Acaba başka biriyle i konuşuyor?

Yorumla
    • PamirSparrow
      PamirSparrow
      +1 yıl

@Ranaferyad yani güzelim kusura bakma ama ben aşk uzmanı değilim :) her şey olabilir, belki de modu yoktur, belki uyuyamamıştır, belki geceden kalmadır, başka kadın vardır. her şey ihtimaller dahilinde..

Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Efendi erkeğim senden cinsel yönden de fiziksel yönden de daha güçlüyum ama yinede sen bilirsin :)) 2 saat boyunca aralıksız dinlenmeden bir kadınla ilişkiye girebilirim.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Tamam ama kadınlar bad boy erkekleri seçmiyorlar ki. Kadınlar akıllı ve eğlenceli erkekleri seçiyorlar. Benim hemcinslerim efendi niyetine bir sürü mallık yapıyorlar ve aşırı sıkıcılar. Kimse tabi ki öyle erkeği seçmez. Erkek dediğin akıllı olur ve nerede nasıl davranacağını bilir. Ayrıca kendini efendi diye nitelendiren erkeklere fırsat verseler sizce o kadar efendi olacaklar mı? İmkan yok diye kendini efendi sananların uydurduğu bir laf. Yoksa gerçekten efendi erkelerin uzun soluklu ilişkileri zaten oluyor.

5
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

BAd boy diyince neden serseri sorumsuz şiddet yanlısı kalp kıran adamlar akla gelir anlamıyorum. Ne saçmalık...

SErserileri severiz, çünkü içimizdeki cici kızlar o bad boyların koruma içgüdüsünü, gerektiğinde bizim önümüze geçip adımıza konuşmalarını, kendilerine güvenlerini, güçlerini,

Bad boylarla her kadın başa çıkamaz. Çünkü onların karakterleri oturmuştur, olgun ağırbaşlıdırlar. Onları değiştiremezsiniz, onlar oldukları gibi aşık olunacak adamlardır. Onu değiştirmeye çalıştığınızı fark ederse sizi postalar. Çoluk çocukla şımarık kızlarla uğraşmazlar. Ne istediklerini bilirler.

Efendi erkekler kimse kusura bakmasın sessiz, kendi halinde, ne denirse kabul eden, kadını için savaşacak gücü bulamayan tipler oluyorlar istisnasını görmedim şimdiye kadar. Onları hamur gibi şekillendirebiliyorsunuz bunu da ancak gerçek bir erkekle yani badboylarla başa çıkamayan kadınlar tercih ediyor

2
    2 Yorumla
    • Illecebrous
      Illecebrous
      +1 yıl

Teşekkürler

• AyşeAfraa
      AyşeAfraa
      +1 yıl

Rica ederim

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Şu soruyu görmekten gına geldi gerçekten. Nedir bu bad boy anlamadim gitti. Ergen miyiz? Yaşı küçükse değişik geldiği için. Büyükse kendine değer vermediği için. Kim neden kendine kötü davranan birini sevsin anlamıyorum. Ya küçüklükten ailesinde gördüğü sevgi anlayışı bu şekildedir ona çekiliyordur ki bu da bilinçaltıyla alakalı bir şey. Bir laf var kendi hak ettiğimizi düşündüğümüz sevgiyi kabul ederiz diye. Odur bunun cevabı. Ki ne yazık ki çok sevgi nedir bilmeyen insan var. Onun dışında uzun ilişki sahibi olan ve sevgi görmüş insanların erkek arkadaşları hep düzgün tipler ben hiç görmedim o bad boyları bir ilişki içinde. Peşinde 20 tane sevgi nedir bilmeyen kız isteyen erkekler buyursun benzesin onlara. Yoksa eğer ki normal bir ilişkide olmak istiyorsa düzgün ve kendini geliştirmiş olması yeterli.

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

29

Cevap

35

Cevap

• emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı.

Kendi üzeni severler sonra efendi erkekler nerede diye kıvranırlar :D

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Ciao
    Neredeyse Her Kadının Başına Gelmiştir. Peki Neden Efendi Tipler Yerine Serseri Tipler Tercih Ediliyor?

• Kadınlar bunu bir mücadele olarak gördüklerini dile getirmiş, yani bu tarz insanların içlerindeki iyiyi çıkarmanın mücadelesine aşıklar.
    • İçgüdüsel olarak kadınlar iyi genleri avlamaya çalışıyorlar. Yumurtlama döneminde kadınlar daha kontrolcü olan erkeklere içgüdüsel olarak çekiliyorlar.
    • Serseri tiplerin yanında iyi olma mücadelesinden çekildikleri için daha rahat hissediyorlar.
    1
    0 Yorumla
  • anonimdekim
    anonimdekim Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.

Aldatılmayı, psikolojik şiddeti, küfürü, fiziksel şiddeti, ezilmeyi sevdikleri için muhtemelen. İlaveten efendi olanların eğlencesiz olduğu algısı da olabilir.

Cool (!) olduğunu sanıp daldan dala serserilerle takılır, şiddete maruz kaldıktan sonra da "irkiklir hipinizdin nifrit idiyirim" diye tweet atar ve nihayetinde evlilik yaklaşınca efendi adamlara rotayı çevirir.

4
    2 Yorumla
    • mervediyebirisii
      mervediyebirisii
      +1 yıl

👏👏👏

Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Mezardan çıkıp mı efendi bi erkekle evlenecekler? Ümitcan uygun gibi badboyları seviyorlar sonra kadın cinayeti oldu diye zırlarlar.

Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Efendi erkek seviyorum ama bana göstermeli o en deli dolu yanlarını 😊 Saçma sapan hareketler yapmasın ağır olsun ama bana deli olsun.. Keyifli günler..

3
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

mutluluğa değil acıya, mutsuzluğa aşıklar ondan.
    Efendi erkekler sıkıcı gelir onlara.

Kadınlar, kendilerini seven adamlardan hoşlanmazlar. Kadınlar ulaşamadıklarına tutulur, onlar için mücadele eder. Ne kadar akıllı olursa olsun, kalbi ve aklı arasında kalan bir kadın, doğruyu bilmesine rağmen yanlışa gider. Düşer dizlerinin üstüne, oturur kendi haline acır. Kadınlar… Asla iyi adam sevmezler…

1
    0 Yorumla
  • Ranaferyad
    Ranaferyad Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Offf bence acil çözülmesi gereken konu. Arkadaşımın sevgilisi bas boy olunca ıyyy çocuğa bak diyorum. Kendikiminki olunca bağlanıyorum. Ama en son konuştuğum çocuk çok efendiydi sonra soğuk yaptı. Bence hepsinin götü kalkmış peşinden koşturmak istiyorlar kızları. Yer miyiz tabiki hayır.

3
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Ben cidden iyi bir erkeğim ve kızlara güvenmiyorum. Cahiller efendi erkek güçsüz diyor :D onu diyenlerin hepsinden hem cinsel , hem fiziksel hemde ruhsal olarak daha güçlüyüm.

Yorumla
  • berkayahmett
    berkayahmett Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü bad boylar ilgisiz bırakıyor şahsen kendi ilişkimden örnek vericek olursam hangi kızla ilgilenmediysem beni elde etmek için her yolu denedi ama ilgilendiğim gerçekten sevdiğim kızlardan nankörlükten başka bişey görmedim

1
    2 Yorumla
    • Kunefeyiseverim
      Kunefeyiseverim
      +1 yıl

Yanlış var boylar herkese kötü davranıyor ama kızı severlerse ona iyi davranır. Herkese iyi davranırsa kız özel olduğunu hissedemez ki

Yorumla
    • berkayahmett
      berkayahmett
      +1 yıl

Kötü davranmak değil sevse bile ilgisiz bırakan insanlar var genelleme yapmak doğru değil ancak kızlar ilgisiz kaldığı için çoğu ilişki yürüyor benim ilgi gösterip üstüne düştüğüm hiçbir ilişkim mutlu bitmedi ve çevremde de birçok ilişki bu şekilde bazı arkadaşlarım var aldattı yapmadığı üçkağıt kalmadı ama hep affedildiler aradıklarında telefonu rahatça meşgule atıyorlardı kız hala peşinde dolanıyordu

Yorumla
  • TemizMan
    TemizMan Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 94%
    +1 yıl

Çünkü azarlanmayı seviyorsunuz. Kadınları anlamak zor. Hem maçolardan hoşlanırlar hemde şikayet ederler. Sonra da gelip bizi mal gibi görüyor demezlermi tilt oluyorum.

1
    0 Yorumla
  • Ispectraaaa07
    Ispectraaaa07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Öyle bişey yok. O çirkin erkeklerin kendilerini efendi görüp , yakışıklı erkeklere bok atmalarından kaynaklanıyor. Tipine diyemediğini karakterine diyip rahatlamak istiyor.

1
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Nasıl yok abi ya mağarada mı yaşıyon. Ümitcan uygun olayına bak anlarsın. 2 genç kadını öldürdü ona rağmen bir sürü kız adama aşkını ilan etti. Bu arada 178 boyunda 75 kiloyum, beyaz tenliyim spor yapıyorum ve suratımda gayet yakışıklı. Herkesin kıskandığı özelliğim istediğim kadar yemek yiyeyim ve hareket etmeyeyim asla kilo almıyorum :)) Zeka olarak da çoğu erkekden zekiyim. Geçen freedos pc almıştım sadece telefon kullanarak pc'e windows 10 kurmuştum. Daha 10 yaşındayken akrabalarımın facebook hesabı hacklemiştim. İlk okulda defalarca deneme sınavlarında okul 1. Si olmuştum. İngilizcem de iyi.

Yorumla
  • atabey280
    atabey280 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Evet kadınların çoğu kendini üzen kıran erkekleri tercih ediyorlar ve ben bunun sebebini buldum kendilerini yalnız hissediyorlar ve bir süre sonra zihinleri ile konuşmaya başlıyorlar ve zihinleri onlara oyun oynuyor hep kırılmak üzülmek ve acı çekmenin doğruluğuna inanıyorlar ve düşünce gücüyle ne kadar dandik adam var ise hayatlarına çekiyorlar..

1
    0 Yorumla
  • yaneya
    yaneya Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Ben tercih etmiyorum. Zeki adamlar dikkatimi cekiyor. Onlarda nerde nasil davranmasi gerektigini bilir zaten.

2
    0 Yorumla
  • _haplesqueen_
    _haplesqueen_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

efendi erkek diye birsey yok sıkicı zekasi dusuk erkek var. Sohbt edemez nerde ne yapacagini bilmez. Kimsede boyle birini istemez

1
    0 Yorumla
  • pieta5
    pieta5 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 90%
    +1 yıl

Efendi zaten efendi bad boyu elde tutmak daha cezbedici 🤭

2
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Sende rahmetli Aleyna çakır ve Esra hankulu gibisin.
      Senin gibiler celladına aşık olur abla yazık cidden. Annen seni 9 ay karnında taşıyıp yüksek derecede acılar çeksin, sen bilerek celladına kendini teslim et. Sonra ana haber bültenine çık... Sonra cahil feminaziler tüm erkekler ölsün diyor...

Yorumla
  • 95modelbirinsan
    95modelbirinsan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Seveni diker dikeni severler de ondan diyecem ama bu genelleme uymaz herkese

2
    0 Yorumla
  • HarleyQueen12232
    HarleyQueen12232 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

Ben tercih etmiyorum ama bana bad boy çıkıyor ben ne yapayım 😂

2
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Ümitcan uygun gibi yani?

Yorumla
  • skjdsjkdsjkj
    skjdsjkdsjkj Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

bu sorunun cevabı çok basit ama kimse kavrayamıyor. bad boy erkek = eğlenceli erkek

2
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Badboy= Ümitcan uygun... yani kadın katili

Yorumla
  • QueenOfTheFate
    QueenOfTheFate Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Madem kalitesiz bir bokla uğraşacağız bari sümsük olmasın diyorlar.

1
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

O yüzden fazla yaşamıyor o kızlar :)) Cellatları güzelce öldürüyor. Tıpkı ümitcan uygun gibi.

Yorumla
  • Sweetwitch13
    Sweetwitch13 Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Ben efendi diye seçiyorum bir bakyom bad boy baş boy sevmem

1
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Zekisin

Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Ezilmeyi hor görülmeyi tecavüz edilip dövülmeyi seviyor bundan zevk alıyor lar

1
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

İşte efendi erkek devri bitti şimdikiler alıştı sokağa artık eve uğramaz oldular.

1
    0 Yorumla
  • eltigre
    eltigre Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar sıkıcılığı sevmiyorlar, sıradanlığı sevmiyorlar. Bad boylar öngörülemez, kestirelemez oldukları için, çözülmeyi bekleyen sorular olduğu için cazip geliyor pembelere.

0
    0 Yorumla
  • Acedia_
    Acedia_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Faşist Efe Aydal'ın bu konudaki görüşlerini merak edenler için:

https://m. youtube. com/watch? v=Z_6g2ldiFnA

https://m. youtube. com/watch? v=dTGLjz13OU0

0
    0 Yorumla
  • mervisshh
    mervisshh Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 57%
    +1 yıl

Kadınlar seveni değil üzeni seviyorlar 😏😏 birde tesadüf mü bilmem bad boylar yakışıklı oluyor ya 😂😂

1
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

O dediğin göreceli mesala en badboy kişi Ümitcan uygundur ama tipsiz birisi.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Efendi erkekleri geri teperseniz bad boylara dönüşebilirler kızlar çok dikkatli olun

2
    5 Yorumla
    • İmjustauser
      İmjustauser
      +1 yıl

Efendi erkekleri teperlerse bad woman olurlar 😆

Yorumla
    • Board_Tennis
      Board_Tennis
      +1 yıl

Efendi biri asla efendiliğini bozman merak etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Board_Tennis hırs yaparsa ölür gibi dbjdjdjsj filmlerde hep öyle oluyor ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olur olur 😂😂😂ah şu klavye

Yorumla
    • Board_Tennis
      Board_Tennis
      +1 yıl

Sakin olmak lazım bazı durumlar haricinde🤭😋😂

Yorumla
  • Kunefeyiseverim
    Kunefeyiseverim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Efendi erkekler herkese iyi davranıyor. Ama herkese iyi davranırlarsa kızlar kendini özel hissedemez. Bu yüzden bad boy. Çünkü onlar herkese kötü sevdiklerine iyidir:))

2
    2 Yorumla
    • Board_Tennis
      Board_Tennis
      +1 yıl

Alakası yok üzüp gidenler kullananlar onlar

Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Ümitcan uygun gibi yani? Ölünce ağlamayın o zaman kardeşim.

Yorumla
  • mertcanbüyücü
    mertcanbüyücü Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl

çünkü hayatlarına aksiyon aradıkları için tercih ediyorlar sonra hayatları kimilerin bası belaya giriyor

0
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Ümitcan uygun joined chat

Yorumla
  • biegrace
    biegrace Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

Bence tamamen elde etme savaşı diye düşünüyorum o tip birini değiştirebilir aşık yapma savaşı yani egosal bir durum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

çünkü bad boy erkekler ciddi ilişki istemezler bu da kadınların işine gelir

1
    0 Yorumla
  • Enrikelf
    Enrikelf Takip Et
    Guru Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Çünkü kızlar tavlamak ister tavlayamazsa hırs yapar

1
    0 Yorumla
  • yanlizkurt8434
    yanlizkurt8434 Takip Et
    Guru Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Acı çekmeye aşağılanmaya bayılır ondan ama lafa gelince evlenmek için efendi erkek ister

1
    0 Yorumla
  • BilgisayarTeknikeri
    BilgisayarTeknikeri Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Çünkü kızlara bir k. pek gibi davranmak onların hoşuna gidiyor net olarak bu cevabı

0
    0 Yorumla
  • ANGAY
    ANGAY Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

nee bilek ya sonra da bana bağırdı bana karşı çıktı diye ağlarlar

0
    0 Yorumla
  • İmjustauser
    İmjustauser Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    +1 yıl

Galiba başkalarına hava atabilmek için yoksa neden eski eşini öldürüp serbest bırakılan biriyle sevgili olsun ki.

1
    0 Yorumla
  • QNøbødy
    QNøbødy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

etmiyoruz nerde saląk varsa o denk geliyor

1
    2 Yorumla
    • AyşeAfraa
      AyşeAfraa
      +1 yıl

😂

Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Dedi süper zeka

Yorumla
  • bestkadin
    bestkadin Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    +1 yıl

Genelleme yapmayın isterseniz ben hoşlanmıyorum direk uzaklaşıyorum

2
    0 Yorumla
  • sanane0951
    sanane0951 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

karaktersizler daha çok hoşlrına gidiyo ben centilmen erkeklerden hoşnrm

1
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Benim gibi centilmen yani? Sonunda zeki bir insan. Tebrikler abla.

Yorumla
  • Euphoriaa_
    Euphoriaa_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Bad boy’lar çok eğlenceli oluyor
    Daha önce hiç bir bad boy’la birlikte olduğumda sıkılmadım

1
    1 Yorumla
    • Board_Tennis
      Board_Tennis
      +1 yıl

Çoğu kız o yüzden pişman zaten birde onlara sorsyersen

Yorumla
  • canfk
    canfk Takip Et
    Master Yaş: 24
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.

bad boylar daha yakışıklı o yüzden 😂

4
    2 Yorumla
    • BenKürşad
      BenKürşad
      +1 yıl

Alakası yok o kılıfı

Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Ne alaka aw ben normal insanım badboylardan daha yakışıklıyım.

Yorumla
  • Mammamiavv
    Mammamiavv Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Efendi tercih ediyorum artik bad boylarin..

2
    1 Yorumla
    • Ghostrider33
      Ghostrider33
      1 yıl

Zaten badboyların alayı kardeşim kadına değer vermez onları döver sadece seks objesi olarak görür...
      Ümitcan uygun mesela

Yorumla
  • uçmayıbırakankuşş
    uçmayıbırakankuşş Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Yoo ben efendi erkek seviyorun

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yoo ben masum, kılıbık, iyi erkek arayışındayım vallahi 😊

2
    0 Yorumla
  • damesblanches
    damesblanches Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Bad boy gibi görünen efendi erkek varsa alalım 😝

2
    1 Yorumla
    • Ajajja
      Ajajja
      +1 yıl

evet buyrun 😂

Yorumla
  • RealSlim_Shadyy
    RealSlim_Shadyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Hepsinden biraz karışık olmalı erkekte.

1
    0 Yorumla
  • Nüktedâr
    Nüktedâr Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Ancak östrojen kokan ergenler öyle bir şey ister.

1
    0 Yorumla
  • _Pride
    _Pride Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sıkıcı gelmiyorlar da ondan

1
    1 Yorumla
    • _Pride
      _Pride
      +1 yıl

*geliyorlar

Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 40
    +1 yıl

bad boyları efendi erkeğe çevirmek için..

2
    0 Yorumla
  • Ben_arıza
    Ben_arıza Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 91%
    +1 yıl

ateşli seks istiyorlar

0
    0 Yorumla
  • VarımAmaYokumm
    VarımAmaYokumm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23
    +1 yıl

Daha çekici eğlenceliler

2
    0 Yorumla
  • zeytinliçörek
    zeytinliçörek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Efendiler candır.

2
    0 Yorumla
  • Board_Tennis
    Board_Tennis Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Sonrada pişman oluyorlar

1
    1 Yorumla
    • Board_Tennis
      Board_Tennis
      +1 yıl

Ama iş işten geçmiş oluyor

Yorumla
  • benmeloww
    benmeloww Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

wattpadden dolayı

2
    0 Yorumla
  • ireemt5
    ireemt5 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı.

efendi seviyorum knk

2
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Öyle bir şey yok.

2
    0 Yorumla
  • Hicraney
    Hicraney Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.

Tercih etmiyorum

1
    0 Yorumla
  • Tekemstf
    Tekemstf Takip Et
    Xper 3 Yaş: 37
    +1 yıl

Bunu hep merak ediyorum neden?

1
    0 Yorumla
  • Elagözlü7575
    Elagözlü7575 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Ben etmmm

1
    0 Yorumla
  • smeih
    smeih Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Psklojisi bozuk olduğu için

1
    0 Yorumla
  • coffeekitten
    coffeekitten Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

hayir efendi erkekleri tercih ediyoruz 😕

1
    0 Yorumla
  • hsd932
    hsd932 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 41
    +1 yıl

evrimsel süreç güçlü erkek korur mağra kafası

1
    0 Yorumla
  • topmuyum
    topmuyum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

kadinlara sormak gerek ben de anlamis degilim

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kadınlar neden efendi erkekler yerine bad boy erkeklerini tercih ediyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlar neden efendi erkekler yerine serseri erkekleri tercih ederler? 124 cevap verildi
Kadınlar neden efendi erkek yerine serseri erkek tercih ediyorlar? 6 cevap verildi
Kadınlar neden efendi düzgün erkekler yerine serseri tipli erkekleri tercih ederler? 4 cevap verildi
Kadınlar neden daha çok serseri erkekleri tercih eder efendi erkeklere göre? 8 cevap verildi
Kadınlar neden kötü çocuklar yerine efendi erkekleri tercih eder? 4 cevap verildi
Kadınlar neden çapkın erkekleri tercih ediyor? 72 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Nohut dürüm sever misiniz?
  • Sevgilin için dinini değiştirir misin?
  • İlişkilerde hangisi daha çekici, ne istediğini bilen kadın mı yoksa beklemeyi bilen kadın mı?
  • Renklerle aranız nasıl?
  • Nefret bir renk olsaydı hangi renk olurdu?
  • En son ne zaman birine gerçekten bir şeyler hissettin?
  • Hangi konu seni asla üzemez?
  • Bir kadının vücudu gerçekten bu kadar kusursuz olabilir mi?
  • Sizin de arkadaşlarınız böyle gereksiz dertleri var mı?
  • Adını kalbine yaz beni unutma demek istediğiniz birisi var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨