Babamın Neden böyle yaptığını anlamıyorum?

2 sene öncesinde yengemin bana bulmuş olduğu bir Talip ile evlenmemi isteyen babamın fikrine karşı geldiğim için kendi sevdiğim adamla kaçarak evlendiğim için bana kızgın ve küstü Daha sonrasında eşimin memleketinde Maddi manevi sıkıntılar çektiğimden dolayı Annem bunu babama iletip bize yardım etmesini istemiş ve bizi kendi memleketime çağırmıştı eşim kabul etti ve benim memleketime taşındık ve Babam işyerlerinden bir tanesine eşime çalışması için resmi olmadan verdi işyeri babamın üzerine kayıtlı fakat Eşim çalışıyor Babam hala onun dediği kişiyle evlenmediğin için beni yargılıyor ve bizim ev sahibi olmamız için yardımda bulunmuyor birkaç tane evi var sonrasında Anneme sürekli sıkıştırıp kızım benim dediğim adamla evlenmedi kendi bildiğine gitti hataydı eğer Benim istediğim kişiyle evlenmiş olsaydı yazlık evleri arabaları maddi gelirleri çok iyi olacaktı diyor Fakat ben babamın dediği kişi ile evlenmiş olsaydım sevmeden evlenmeyi kabul etmediğim gibi o adama da yazık olacaktı Babam şu an eşimle çocuk sahibi olmadık diye bizi yargılıyor ama olmamız için de gerekli yardımda bulunmuyor evimiz kira eşimin aldığı maaş deneyimde haftalık para az miktarda oluyor faturalar evin ihtiyaçları derken kira derken bu para buhar olup uçuyor işyerimizde kira birkaç yere iş başvurusu yaptım ön lisans mezunuyum babam esimi istemiyor vermiş olduğu isi elimizden almak istiyor Halbuki kendisi gelmemizi istedi O çağırdı bizde kabul ettik şu an yaptığı ters köşe eşimi bıktırmak istiyor benden ayrilmasini istiyor fakir adamla evlendin diyor
Eşim kadar dürüst bir insan tanimadim cok iyi biri diyorum hala laftan anlamıyor Ehliyetim de işim de yok şimdi ben ne yapayim?
Babamın Neden böyle yaptığını anlamıyorum?