Bu soruyu ve sorunun altındaki onlarca yorumu gördükten sonra aklıma geldi esasında sormak. Beyler bu durumda ne düşünür bilmiyorum ancak ben kimi görmeye gideceğinizi merak ettim. Hanımlar da eşlerini hangi duyguyla bekler sanırım çift taraflı muamma
Eşiniz doğum yaptığında eşinizi mi yoksa bebeği mi görmeye gidersiniz?
Böyle tercih yaptırmak çok zor geliyor bana.. Eşi önce gelir ve bebiş te atlanmaz... İkisi de biricik... Beyefendi eşini önce görür. O'na hayranlıkla, aşkla bakar. Sonra kuvözdeki bebeğini sevgiyle, şefkatle süzer.. Hayatın doğal akışı.. Twit atan abi fazla atar yapmış çocuğuna şimdiden 🙂Kan bağı pek yok ne demek yaa🙄Gönül bağı dokuz aydır var abi🙂
Annem daha sabah anlatti. Beni dogurdugunda ilk cocugum ve zor bi dogummus korkmus falan. Doguma gitmis babam diger akrabalar fslan hemen benim basima gelmis. Anneannem kalmis tek annemin basinda ilk annemin yanina gelmis. Sormus nasilsin iyi misin falan diye. Annem dedi ki anne olmayi seni dogurudugumda degil herkes senin pesine kosup o ameliyat kapisinda bekleyenin sadece annem oldugunda anladim dedi. 🥺