Sevgilinin adı ve soyadimizla bizi kaydettiğini görmek ne görünce şok oldum sorduğumda ise yeni telefon aldım ya güncellemedendir dedi annem bile adı soyadiyla duruyo dedi sizce?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla bende başta görünce bi duraksadım sonra baktım ki adamın yapısı bu. Onun da öyledir dert etme😀
Ya şey sürekli telefon değiştirdi hep güzel iltifatla kaydederdi bu sefer adım soyadım olarak kaydetmiş ciddi ilişkimiz var ondan kötü oldum
Telefon nerden bilsin adını soyadını kendi öyle kaydetmiş işte
Bilmiyorum ki🥺😞
O ne ki benimki kamyoncu Mustafa diye kaydetmiti sorunca yanlis kaydetmisim dedi
Seninki net seni kandırmış
eee bu mu sorun yani
Bı anda ad soyad olarak kaydedince kötü hissettim
bu kadar takılman gereken bir şey değil, aşkım diye kaydetmesinden iyidir
Bilmiyorum
ne bilek
Ciddi ilişkimiz olunca değiştirip böyle yapınca şaşırdım telefon guncellemis diyo telefon ad soyad olarak günceller mi
olmaz öyle şey yalan
Allah karşıma çıkarsın kötü bişey olursa amin
nasıl yani
aldattıysa falan mı diyosun
Evet
inşallah kankam
bana saçma geldi cevabı ama umarım doğru söylüyordur
İnşallah kanka 🥺😅
Net aldatıyor
Nasıl bu kadar net konuşuyorsun durduk yere kızın içine kurt düşürüyorsun
Öyleyse ortaya çıkmış olur değilse ne güzel
Durduk yere çocuğu mu suçlasın o zaman ilişkileri mahvolur
Suclasin demiyorum dikkat etmesi yeterli olacaktır ki kadın hisseder
Yani doğru haklısın o konuda
Bir de düşünüyorum ben olsam sevgilimi neden isim soyisimle kaydedeyim. Tabiki kişiliğe göre de değişebilir fakat arkadaş şok olduğuna göre beklemediği bir hareket demekki kişiliği buna uygun değil
Bilemiyorum 🥺🥺
Kendisi kaydetmemis yeni telefon böyle guncellemis öyle dedi
Benim bi arkadaşım vardı sevgilisi varken takıldığı kızı tertip diye kaydetmişti asker arkadaşım diyordu sevgilisi görünce de
@mertsant ama yeni aldım telefonu falan demiş ya onu da düşünmek lazım bilemedim
Telefon öyle guncelleyemez ne bilecek telefon senin adını
O da var evet sıkıntılı bir durum
Sen iyisi araştır bu durumu unutmuş gibi davran ama dikkatli ol
Gizliden gizliye takip et hareketlerini
@1blackswann bide söyle bişey var taa ilk tanismada isim soyad olarak kaydederiz ya belki telefon ilk kaydettigi şekliyle guncellemistir nerden bilicem kafam allak bullak cidden bı yandan diyorum sevgisi mi azaldı ki
Davranışlarında falan kendisinde bir değişiklik fark ettin mi bu aralar
Dediğim gibi dediğin şeyde mantıklı ama sıkıntılı bir durum kafanı çok kurcalar böyle hiçbir şey yapmazsan o yüzden gizliden bir kontrol et sen onu
@1blackswann farketmedim herşey çok güzel ama bazı durumlar var dün bişey gördüm ama inanıp inanmamak arasında gelgitliyim
Rahatsız edici bir şey miydi yani ilişkinizi etkiler mi gerçekse
@1blackswann arkadaşı var bı kızla hikaye atmış arkadaşı yarım saat sonra sevgilimle atmış sevgilime dedim işte sen onunla mıydın yok degildim ailemleydim falan dedi bende inanmıştım ama neden arkadaşı hikaye atıp onu etiketlesin kafam cidden allak bullak neye inansam
Ablacım bana sorarsan bu kadar şey tesadüf olamaz
Durduk yere onun olmadığı bir ortamda niye onu etiketlesin ss alıp ona atsaydın keşke
Ağlatma beni 😞
Aga üzüldüm ya valla canım sıkıldı
🥺 üzülme bir şey belli değil henüzzz sıkma canını onunla konuş en iyisi
@1blackswann dün sordum ki gitse bile niye gittim desin ki zaten boğazım düğüm düğüm oldu şu an
Gittiyse gittim demesi gerekiyor ilişkilerde dürüstlük çok önemli tabii ki gittiyse gittim demesi gerekiyor. Arkadaşına sormaya ne dersin seninle miydi o gün falan diye
İlişki yapsan dert yapmasan dert vallahi offf bende dertlendim
İlişki işi boş yapmayın
@1blackswann Arkadaşımla sevgilimin arkadaşı bazen konuşuyor o soracak o da mı vardi diye inşallah yalanlamaz
Merakla bekliyorum
Haber vallahi merak ederim
@1blackswann aşırı terledim yüzüm yaniyo bende bekliyorum acaba evet o da vardı dese sevgilime nasıl davranacağımi bilmiyorum
Nasıl davranacağın belli o mesajı ona atıp soru işareti at bakalım ne cevap verecek
Ay catlicam yok mu bisey
Acmiyomus çocuk neyse kötü bisey yoktur güveniyorum başka yapacak bişeyim yok
Sen bilirsin
İçin içini yemesin ama öğren bu durum seni çok rahatsız ederse
@1blackswann bugün onlarla fotoğrafını gördüm sordum sonra arıyım dedi bidaha aramadı yazmadı da insan özür diler dilemedi bile
O kizlarlaydi
Affedersin de vay şerefsiz ya göz göre göre yalanın ortaya çıkacağını bile bile yalan söylemiş hiçbir şey olmamamış gibi davranıyor bir de sakın arama sorma etme süründür
Haklı
Nasıl surundurebilirim insan bı yazardı bari özür dilerim söyle böyle çok kötüyüm ya🥺
Cidden çok kalp kırıcı bir durum ama elinden bir şey gelmez şu an sadece bırak o yazsın yazacaksa sen yazarak kendini onun gözünde kolay durumuna düşürme cidden aşırı sinirlendim ben bile benim başıma geldiğini düşünemiyorum
Ne kadar sevdiğin insan da olsa kendini yıpratıp üzmemeye çalış o böyle yapabiliyorsa sende olabildiğince umursamaz olabilirsin
@1blackswann Haklısın ama çok emek verdim bir sene içinde ciddi düşünüyoduk falan bu kadar miydi ya cidden bu kadar miydi bu kızlar için mi çabaladım hep yanında oldum ben
İşte sorun da çabalayıp ilişkiyi bir yerlere getirmeye çalışmak sen bunlar için uğraşmışsın belki zamanında o da uğraşmıştır ama bu yaptığı şeyi sadece kendisi düzeltebilir sen bir şey yapamazsın