Ağlamak istemiyorum, düşünmek istemiyorum yaşadıklarımı.. Ama, ne irademle ne de aklımla şu kalbime söz geçiripte gözyaşlarıma engel olamıyorum yaa.. Resmen boğazımda dizili kaldı her şey..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ağlama gözünü seveyim seni sevdim ama elimden bir şey gelmiyor demek istemiştir
Ne sevmesi ki, evleneceğim adamın sevgilisi varmıs
Ozaman o orosssbu çocuğunu fucktıredip yoluna bakacaksın
Onun yüzünü görsem tükürmem, tükürsem tükürüğüme yazık.. ama işte kalbim acıyor benim.. o şerefsiz umrumda değil, ben kendimi düşünüyorum
Çıkar yüzüğü olsun bitsin şükret daha nikah vs olmamış
O işleri çoktan hallettim 3 ay oldu, acısı devam ediyor salak gibi bende, ben hassasım ya çok incindim resmen 😂
Allah belanı kaldırsın emi 😄😂 o zaman ne mutlu sana
Evet yaa, ama işte boğazıma kemik oturmuş gibiyim resmen 😂😂
Ayy tombiş şey kıyamam sana. üzülme artık 3 ay da az bir zaman değil
Tombiş mi 😂😂 ben mi 😂😂
Bilmiyorum ya salladım işte ama genelde 25 üstü kızlar tombiş oluyor
Sen baya kısa ve zayıfsın sanırım
Öylelerine denk gelmişsin demekki diye yazarken çevremi gözümde canlandırdım hakikaten de öyle millet kilolu 😂
Ama sende ilginç bir kişilik seziyorum
Tombiş, ya da kısa ya da zayıf kızlar mı ağlıyor yaa 😂😂 fit kızlar ağlayamaz mı, ağladım die ezik mi gördün beni 😂😂
Tahminlerin tutmuyor maalesef
Saf iyi yürekli, iç güdülerini ve akılcılığı eşit ölçüde kullanan, öngörüleri isabetli olan, pratik mizaçlı güçlü hafızalı ve düşüncelerini karşındakini üzer mi düşmeden söyleyen ama bir şekilde yine sempatisini toplayan sonuç odaklı analizci garip birisin
Öyle mi dersin 🙄😄
Saf iyi yürekli, iç güdülerini ve akılcılığı eşit ölçüde kullanan, 👏 öngörüleri isabetli olan 👍 pratik mizaçlı güçlü hafızalı 👍ve düşüncelerini karşındakini üzer mi düşmeden söyleyen 👎 ama bir şekilde yine sempatisini toplayan sonuç odaklı analizci garip birisin 🤷🏻♀️
Böyle cevabım 😊😊
Hadi ama lütfen diğerleri de doğru
aksine konuşurken çok dikkatli konuşurum kelimelerimi özenle seçerim 😊 öngörü ve iç güdüler konusunda çok doğru söyledin tam dediğin gibiyim
Farkındaysan 25 yaş üstü kızlar kilolu derken, önce çevremdekilere baktım, sonra yorumumu belirttim, bu da benim düşünmeden konuşmadığımın ilk örneği 😜
Hayır aslında çok da seçimiyorsun.. eğer söz konusu kişi hoşlandığın yâda değer verdiğin biri değilse.. normalde umursamazsın sadece her kazık yiyen insanın verdiği tepkiyi veriyorsun şu an ama özünde iyi birisin
Evet değer verdiğim insanlarla konuşurken daha güzel konuşurum, ama diğer insanlara karşı da kaba konuşan bir insan değilimdir, size öyle gibi geldim demekki..
Hayır anlamadın bu kadar duygusal olduğunu fark etmedim tabi bu sana sıkıntı çıkarıyor
Ben aslında çok enerji dolu güler yüzlü mutlu bir insandım, üzülmek için değilde mutlu olmak için sebeb arardım bu hayatta..
ama hayatıma dengesiz bir insan girince, duygularım çok değişti, çok duygusallaştım.
sürekli kırıyor ama gönül almayangillerden, o kırgınlıklar birikti dağ olduydu, sonunda da bu darbeyi yiyince volkanik dağ gibi oldum 😆 cok ağlattı beni ya valla hislerimin tarifi yok cümlelere dökemiyorum.. Geçiyor tabiki zamanla, belki diğer ay hiç aklıma gelmez 😛
Aslında da küçücük şeyler le mutlu olabiliyorsun 😊 boşver ya aslında hep İyi tarafından bakacaksın düşünsene evlendikten sonra bunları farket miş olsaydın birde arada çocuk olsaydı? verem olurdun ha 😄 İyisin yine iyi iyi 👍😉
İlk sözün o kadar doğru ki, ama artık öyle biri olmayacağım, o küçük şeyler bile çok görülüyor sonra..
Tabi iyim ya çok şükür, Rabbime hamdolsun bana şer gibi görünen hayırlı bir sınav verdi 😊
Bak hiçbir şey göründüğü değil o yüzden insanın içini çözene kadar tam teslimiyet sunma herşey değişir ama insanın fıtratı zor değişir bak 28 oldum bir çok şey denedim iş güç vs üniversite mezunu mühendisim bu arada ama olmadı bir düzen tutmadı sırf bu yüzden bazı şeyleri erteledim yani insan çok karmaşık bir fonksiyon çözmesi zor ama... hislerine biraz güvenip kendi insanlığınıda göz önünde bulundurarak insanları bir miktar çözersin önden... sonrası adım adım
Yani kâhin felan değilim şurada hepimiz insanız
Aslında bende insanlara çok güvenen biri değildim gayet temkinli düşünen, zor kararlar veren biriydim, ama öyle biri değilmişim bu olaydan sonra tanıdım kendimi, bir çocuk gibi temiz kalp ve niyetle yaklaştığım için, ben karşımdakinı öyle kendim gibi görmüşüm, kader olacak ya, dönüp dolaşıp buluyor bizi..
Ama benim için iyi bir tecrübe oldu, iyi bir sınav, hayırlısı, Allah herkesin karşısına kendi gibi birini çıkarsın 😊 yoksa insanın insanla imtihan olması zor bir şeymiş
Amiiin👏👏👏 işte bu kadar gerçekten ne demek istediğimi anladıysan tamam dır bu iş👍👍😊
Teşekkür ederim sohbet için 👍😊
Rica ederim prenses 🙏
Engel olmazsan ağlar gezersin kimseninde umrunda olmaz
Benim de kimse umrumda değil, sadece kendimi düşünüyorum
Toparlanmaya bak
Bazen çok iyi oluyorum ama bazende tekrar tekrar aynı duyguları yaşıyorum, geçecek inşaAllah :/
Dışarı çık yürümeye başla müzik dinle, dizi veya film hatta kitap ta olablir. Harekete geç, ayağa kalk
Dışarı çok sıcak serinleyince çıkacağım, iyi geliyor zaten, ama kitap aldım da olmadı o geçirmedi 🙈
Güzel bir diziye başla, En azından bende işe yarıyor ama dizi güzel olsun. Netfilix yardımcı olur 😌 İnan neler neler kimler unutuluyor. Kimse için değmiyor , bu her zaman böyle
Öyle tabiki, benim ki birini unutamamak değil, şeytan görsün yüzünü
Ama o acı ve kırgınlık hissisinin geçmemesi beni bu hâle getiren, psikolojik olarak yoruldum ondan oluyor bunlar..
Teşekkür ederim görüşleriniz için ❣
Bugün parmagındaki bir kesiği bile vucudun 3 4 günde onarıcak izi dahi kalmıcak, zihnin ve kalp kırıklıklarında öyle ama zaman gerekiyor ve bu sırada güçlü olman en önemlisi
Ailem üzülmesin diye güçlü olmaya çalıştım, gözyaşlarımı içime attım zamanında o yüzden bugün sanırım sabrım bitti ve sonunda böyle oldu 😊 ama şimdi geçti, şu an ağlamıyorum 😂
Bugün yarın ve gelecekte ağlamak yasak de kendine. İyiysin iyi hadi hadi ☺️
Tamam yasakladımm artık ağlamak yok kimse yüzünden 😛
👏☺️
❣
Ee ekle bari😅
Nedenmiş 😂
Neden belirtmicem , karanlığıma cekiyorum😶☺️
Aydınlık güzeldirc😊
Herkes için aydınlık , her zaman mümkün olamıyor maalesef ☺️
Agla rahatla acini bastirma. Sorun nedir?
Ağlıyorum da rahatlayamiyorum ki daha çok acıyor.. sorun da uzun mesele
ask mi
Düğünüme çok az bir zaman kala nişanlımın sevgilisi olduğunu öğrendi..
Kalbim paramparça ne aşkı kaldı ne nefreti.. tiksiniyorum ondan
Sebeb?
Diğer görüşlere yazdım, ordan bulabilirsin 😁
gizli profsun nasıl göreyim iyi misin :D
İyim elhamdülillah 😂 bu sorumdaki yorum yazanlara demiştim, ama güldürdün beni sağol 😂😂
sana yardımcı olmak istedim sadece :D üşendiysen gerek yok
Ne yaşadın ya allah aşkına sanki büyük bisey 😂
Bana göre büyük, güçlü gibi duruyorum ama olmuyor bir anda tekrar yıkılıyorum,, ayy çok sinirlendim kendime vallahi