Ben Türkiyede doğan romanım evet cingeneyim ne yazikki Türkiyede doğdum romanlar türk değildir zamanında dedelerim yunanistandan gelmiş zaten bütün romanların çingenelerin kökeni avrupadir romanlar Hint Avrupa kökenlidir hepsi şimdi dedelerimin yaptığı hatayı ben çekiyorum gül gibi avrupayı bırakıp neden Türkiyeye geldiler
orada kalan bir çok roman var Pomak var
Önceden kendimi roman olarak türk zannederdim sonra geçmişimi tarihimi ögrenince türk olmadığımı öğrendim türk olmak dünyanın en kötü hissidir nedenmi
Çünkü bir Türk anında ülkesini satar
Bir Alman almayaya ihanet etmez bir italyan italyaya ihanet etmez bir Rus Rusya'ya ihanet etmez ama bir Türk hemen ülkesini satar
Mesela yunanistandaki Türkler batı tirakya Türkleri bir savaş çıksa hemen yunanistani tutar ama Türkiye'deki Yunan asillilar Rum asillilar Türkiye'yi tutmaz
orada kalan bir çok roman var Pomak var
Önceden kendimi roman olarak türk zannederdim sonra geçmişimi tarihimi ögrenince türk olmadığımı öğrendim türk olmak dünyanın en kötü hissidir nedenmi
Çünkü bir Türk anında ülkesini satar
Bir Alman almayaya ihanet etmez bir italyan italyaya ihanet etmez bir Rus Rusya'ya ihanet etmez ama bir Türk hemen ülkesini satar
Mesela yunanistandaki Türkler batı tirakya Türkleri bir savaş çıksa hemen yunanistani tutar ama Türkiye'deki Yunan asillilar Rum asillilar Türkiye'yi tutmaz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka benim bu bayrağa laf attığım yok ben gerçekleri konuşuyorum türk değilim romanim bugün savaş çıksa yunanistandaki Türkler seni vurmaya gelir ama Türkiye'deki Rumlar Yunanistan'a ihanet etmez anladinmi onların soydaslari onlar için savasir ama senin soydasin sana karşı savaşır
Bu ülkenin seveni var kardeşim o işler öyle olmuyor, askeri var, uçağı, gemisi var, yaptığı operasyonlar var, geçmişi var, geleceği de olacaktır, ee sen ülkene güvendikten sonra gerisi teferruattır. O dediklerin hainler beş kuruş etmez bozuk parayla. Sen kendinden eminsen her kez tebrik eder, alkışlar, tebrik etmeyen, alkışlamayan da olur, bak ben çift ırka sahibim, ırk değil bak, sen bunu diyorsan olay bitmiştir, bak ilk kelimen şuydu "kanka benim bu bayrağa laf attığım yok" kardeş ara sen, varız var da olacağız. Atam var burada nereye gidiyorum. Nereye gidiyoruz, hep burdaydık, hep de burada kalacağız.
Abi doktor sadık Ahmet Yunanistan'da Türklük için mucadele etmedimi peki şimdi Türkler niye etmiyor
Kadın derdinde çoğunluk, ses yok seda yok, mücadele az. Ama vardır yine de mücadele eden, var da, böyle olduk maalesef, sorgulayan az
Peki abi savaş çıksa soydaşlarımız bizi vururmu
Vurmaz Türklük bilinci varsa.
Abi Türklük bilinci azarbaycanda var
Ben zaten köken olarak türk değilim romanim
orada daha çok derler, kardeş ülke. Farketmez kardeşim özde insansın, iyi düşündükçe de çok yaşa gardaş derim.
Hayır abi azarbaycanda hiç bir zaman hain olmadı onlar gerçek türk
Yaşlılar çok takılma
Kanka ben cingeneyim romanım kökenim yunanistan Yunanistan gocmeniyim nalet olsun en serefsiz bir ulkede doğdum romanlar türk değildir Hint avrupalidir Yunanistan'da kalan bircok roman var ben niye orada dogmadim üzülüyorum Türkiye'deki Rumlar Yunanistan'a ihanet etmez ama yunanistandaki Türkler Türkiye'yi hemen satar bukadar şerefsiz bir ırktır Türklük ben zaten türk degilim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!