Neden benden vazgeçti?

7 yıllık ilişkim vardı sebepsiz yere bitti.Benden sıkıldığını ve bu kadar yıl sadece bir kızla olacağını ihtiyaçları olduğunu ve başka kızlarla birlikte olmak istediğini söyledi.Sustum tamam dedim ayrıldık sonra o sırada bir kızla konuşmuş ama hatasını anladı bana geri döndü bende gurur yaptım başkasıyla konuştum ve onun canını yakmak için söyledim ona da.Hayatıma sadece o girmişti bu zamana kadar erkek ya gururuna yediremedi.Sonra gitti okuldan bir kız buldu çıktı ve bana yanında o çocuğu görürsem okul hayatımı bitiririm çocuğu döverek demişti şimdi aynısını o yaptı her gün gördüm canım yandı dayanamadım bende okuldan biri beni seviyordu şans verdim sırf beni görsün canı yansın diye ama 1 ay çıkabildim dayanamadım.Başkasının elini tutmayı hazmedemedim.Şimdi çok kötüyüm çok özledim ve o hala o kızla 4 ay oldu hala ayrılmadı ciddi olduğunu söylermiş etrafa ben sigaraya başladım gördü bunu okulda çok değişti diye konuşurmuş ama ben ne yaptıysam inat uğruna yaptım bu zamana kadar hep o döndü ama bu sefer gurur yaptı çünkü ilk defa beni başkasıyla gördü kaldıramadı bende arayamıyorum kız hayatında olduğu için küçük düşmemek için ne yapacağımı bilmiyorum o kızda ne buldu benden vazgeçti o kadar yılı nasıl silip attı ne olur bir şey söyleyin.Unuttu mu?Ben neden unutamıyorum.Arkadaşlarım benim hatalı olduğumu her şeyi ben başkasıyla konuşarak başlattığımı söylediler.Ben vicdan azabı çekiyorum her şey benim yüzümden bitsin istemezdim onu bu kadar çok severken ayrılmak istemezdim.
Neden benden vazgeçti?