2 aydır her gün konuştuk internetten tanıştık. her şey güzel gidiyordu buluştuk falan buluştuktan 2 hafta sonra aradı ayrılalım ben ilişkiye zaman ayıramam dedi ama buluştuğumuzda ilişkiye zaman ayırırım demişti gerçekten yoğun bir insan. Bende tamam dem sizce neden ayrıldı? Ayrıldığı gün sosyal medyaları hepsinden çıkarttı ama HALA NUMARAMI SİLMEMİŞ DURUMUMA BAKTI. 10 hafta oluyor ayrılalı sizce yazar mı? Neden ayrıldı? neden numaramı silmiyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni önce etkisi altına aldı sonrada geri çekildi seni sevmiyor ama kafanı karıştırıp seni peşinden sürüklemek istiyor buda yani yazıp peşimden koşup yalwarirsan hoşuna gidicek yazmazsanda bişey olmaz zaten sevmiyor umurunda değil sin yani oyuna düşme zaten yalnız kalırsa yazar sana erkekler can zaten hayatında kızlar olmadığı bulamadığı zaman eskilere döner bir süre oda yeni birini bulana kadar sonra yine çıkar hayatından
17 Yorumla
Soran1 yılHaklısın abla bir insan yedisinde neyse yetmişinde odur. Evet ben yalvarırsam bir tarafları kalkar. Ama numaramı hala silmemiş.
Cevap sahibi1 yılNumaranı dediğim gibi çok mecbur kalırsa hayatında kimse yok sa yani birini bulamazsa sana dönsün diye Yeni birini bulana kadar sende oyalan sin zaman geçirsin birde erkekler numara silmez koleksiyon yaparlar gurur yapıyorlar şimdiye kadar kaç kız oldu Birikim yaparlar anlam arama seni seviyor diye silmiyor degil hayatında kaç kız olmuşsa hiç birinin numarasını silmezler emin ol senin gibi düşünen çok kız vardır o telefonda
Soran1 yılYani beni cepte tutuyor gibi bir şey. Abla bu neyin koleksiyonu ya oyun mu oynuyoruz burada Allah aşkına nasıl yapıyor bu koleksiyonu erkekler ve neden yapar. Bu bana diyelim dönerse tamam diyip bu sefer ben mi bıraksam bunu acaba
Cevap sahibi1 yılKadın erkek çok farklı varlıklardır erkekler daha çok serbest özgür varlıklardır Zarar veren koruyup kollayan her şey onların elinde kadın ise daha zayıf daha muhtaçtır ilgiye sevgiye erkek öyle değil seçenek çok olduğu için inan seni düşünmüyor dür bile ama çok ihtiyaç duyarsa aklına gelirsin belki yinede sen bilirsin senin hayatın
Soran1 yılAbla Allah razı olsun senden baya bilgilisişn bu konuda. Pskilog vs iyi olur senden ya içimi ferahlattın Allah'ta senin içini rahatlarsın ç ok sağlasın
Cevap sahibi1 yılSen onu birakamazsin ki kadın zaman geçirdikce alışır bağlanır erkek tam tersi sıkılır avlanmaya çıkar kesife çıkar hiç bulasma kendine hâkim olamıyorsan sen sil numarasını zamanla unutursun sadece biraz gayret etmelisin zaten bayadir konusmuyorsunuz az daha dayanirsan zaten istesende yazmak istemezsin aklından çıkar unutursun insan oğlu çabuk unutur ama yazarsan daha çok bağlanırsin sana acı çektirmek onun hoşuna gider çünkü bu onu daha erkeksi daha acımasız daha güçlü eder Kendine olan güveni özgüveni artar inan havasından gecemezsin illa ki yazicktir sana bir gun ama unutma boşlukta hissederse oda
Soran1 yılAllah razı olsun ablam yazmışsın etmişsin o kadar ya Allah da snein içini ferahlatsın inşallah ben toydum o olgun. Alışmış artık sevgili işlerine buluştuğumuzda mesela onun ilk date değildi 3. date di benim ilk date di. Balam unutucam yol vericem inşalah yazdığında da ben tepkimi koyucam dönmem
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Onun söylemediği şeyi bizden öğrenemezsin. Her şey olabilir bizzat onunla konuşmalısın ki zaten sana söylemiş zaman ayıramam demiş...063 Yorumla
Soran1 yılHer insan zaman ayırabilir tuşlu telefondan bile mesajlaşan arkadaşlarım var seven her türlü şeyi yapar sevdiğini bırakmak istemez. Neden numaramı silmiyor hala?
- 1 yıl
Yapmak istememiş demek ki herkes bir değil ki
Soran1 yılTamam da benim de duygularım var neden sevgili oldu benle bir anda bıraktı hatam da olmadı alttan alan taraf hep bendim. Bana bileklik verdi hediye yeni dedi 2023 fotolarında gördüm kendi bileğindeydi HALA NUMARAMI SİLMİYOR NEDENİ NEDİR?
- 1 yıl
Çoğunluk böyle oynuyor korkak olabilir birçok şey olabilir ancak cevabı ondan olabilirsin
Soran1 yılCevap ne diye sordum o gün aradığımda hep aynı şeyi söyledi zamanım yok ilişkiye ayıramam kariyerim dah önemli birini seçecek olsam tabii ki kariyer olur falan falan dedi..
- 1 yıl
İşte söylemiş sana kariyerine odaklanmak istiyormuş kariyer daha önemliymiş olabilir yani böyle şeyler ikilemde kalan çok oluyor cevabını biliyorsun yani
Soran1 yılAbi beni teselli etmek için mi diyosun bunu off niye numaramı silmiyor o zaman
- 1 yıl
Yok be kardeşim var böyle şey yok inan ki var ve senin gibi sevenler hep böyle korkakları severler
Soran1 yılValla ne yaptıysak bizim yüzümüzden oldu tüm saf duygularımı temiz duygularımı verdim sevdim suç muydu ama hata bendeydi o ortamdan ortama kucaktan kucağa atlayan varoşlara layıktı ben fazla geldim. Ne demiş Sezen abla sende benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen güzel duyguların katilisin
- 1 yıl
Ben de sevmiştim hak etmeyeni hayatım alt üst etti lanet olası pislik ama ilk geldiğinde iyi tanıtmıştı kendini
Maskeli karakteri makyajlı olanların canı cehenneme kardeşim
Üzülme demiyorum sana çünkü biliyorum elinde değil elimizde değil
Ama daha dikkatli ince eleyip sık dokumalı
Hak ettiği kadar sevmelisin sevmeliyiz
Soran1 yılAmin abim Allah karşımıza sevdiğimiz ve verdiğimiz değeri hak edecek bizim gibi bir insan evladı çıkarır inşallah
- 1 yıl
Amin inşaAllah.
Ancak evlilik ilişki sevgili kaderdir
Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırarı kader ızdırarı kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir
Eş sevgili cüzi irade ihtiyari kaderdir
Nasip kısmet kişinin kendisidir
Yaşın kaç?
Bizlerin elinde yani bu hiç kimseye ikinci adıma atma bir adım attın ya bir adam bekle ve hemen sevme azar azar sevmek lazım ucundan ucundan hak ettikçe - 1 yıl
Kardeşim senin şu an adım atacak durumun yok Sen zaten elinden geleni yapmissın inanırım ben sana Sen hiçbir şekilde adım atma ondan uzaklaş uzak dur
Yenileri için diyorum ben sana
Sen Seni seveni ve hak edeni sev kardeşim yanında olanı sev me elini oğlunu boş ver canı cehenneme lanet olası pislik
Soran1 yılAynen öyle abi valla dediğin tek kelime yanlış değil hepsi doğru helal olsun sen yetiştiren anaya valla. Abi bu çocuk beni baya derinden etkiledi aklıma geliyor herkeste onu arıyorum. Çocuk benden ayrıldı zaten ben niye gidip te yazıyım ki saf gibi. Yazmam ama o niye numaramı silmemiş yazar mı acaba
- 1 yıl
Sağ ol kardeşim Allah razı olsun senin güzelliğin. Bak Sen onu düşünme. Hiç kimsede onu arama. Bir başkasının yerine birini koymak aşka sevgi ihanettir ve hayatına girecek olana ihanettir...
Tam olarak yaşını da söylemiyorsun ki, başka erkek mi yok ya çevrende göz teması kuran adım atan varsa onlara şans ver, kendini de hemen kaptırma, ondan ne köy olur ne kasaba tamam mı Bir kez yanlış yapan bir kez daha yapar sakın affetme - 1 yıl
Amin inşaAllah kardeşim sağol var ol
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin
Konuş konuş iyi gelir ama onların sana istek atması daha güzel olur 😅
Atan değil de atılan ol 😅
Aynı okul olsa çok daha iyi olur 😅 bence başka okuldan yapma
Her fırsatta görmek daha iyi olur 😅
Soran1 yılVallahi orası öyle abi de benim profil fotosunda falan yüzüm gözükmüyo biliyosun şimdiki erkekler de kızlarda hemen yüze bakıyorlar bok mu var yüzde ne varsa karakter olmadıktan sonra önemi yok tipin. Ama bunun farkında değiller anca dış güzellik takılmaca peşşndekiler bu devirde çoğu kişi kullan at poşet arıyor kendine. Bende tipim için istek atıp sevmesinler diye yüzümü koymadım bilerek ten ve abi evet internetrekine güven olmaz bu unutamadığım kişi de internetten di belki evet ama istisna iyi çıktı kötü de çıkabilirdi beni kötüye kullanabilirdi. Allah korumuş ve Allah tabi herkesi korusun inşAllah
- 1 yıl
Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor. Maalesef pek seven yok. Lafta sözde herkes seviyor. 😅
Ancak yüz güzelliği önemli, yoksa seni nasıl ekleyecekler profilde resimde olmalı 😅
Fakat sadece yüz ile bitmez önemli olan kişilik ve karakterdir bana göre iyi bir insan olması iyi bir kalbi olması zaten Allah insanın kalbinin güzelliğini yüzüne yansıtır
Çok şükür sevindim senin adına amin inşaAllah 😅
Çok küçükmüşsün burcun ne senin
Aşka aşık mısın 😅
Soran1 yılYok abi öne çıkanlarda var yüzüm profilde yok. Ben ikizler burcuyum. O unutamadığım çocuk ta ikizler burcuydu. Aşka aşığız be abi biz ama günümüz aşkları değil doğru düzgün bir şekilde
- 1 yıl
Ben de aşka aşığım sevmeyi seviyorum 😅
Hayatım boyunca aşk harici hiçbir şey umursamadım ama aşk harici her şeyim oldu fakat hiçbir şeyim yokmuş gibi berbat hissettiriyor
O çocuğu karıştırma unutmak diye bir şey yoktur alışırız sadece
İş kariyer demiştin onun yaşı kaç ki kaçtı
Soran1 yılO da aynı 16 ama bu çocuğun şirketleri falan vardı. Parası pulu yerin dibine batsın
- 1 yıl
Çevremde senin yaşatın olan çok ancak hepsinin 2-3 yaş büyük sevgilisi var 😅 kızlar daha çabuk olgunlaşır erkek daha çocuktur çocuk kafalı 😅 kendinden 2-3 yaş büyük olsa daha güzel olur
Soran1 yılAbi haklısın ya bak bu çocuk mesela kariyer düşkünü iş düşkünü ders falan. Bide abi BU ÇOCUĞUN ÇOK KIZ ARKADAŞI VARDI YA 4 TANE FALAN VARDI. HEPSİNİN SEVGİLİSİ FALAN VAR DİYODH AMA OLSUN SMAİMİYET VARDI. 4 KİŞİLİK MASA DÜŞÜN 3 KIZ 1 ERKEK 1 ERKEK DE BU ÇOCUK OTURUYORLARDI 2023 FOTOLARINDA
- 1 yıl
Şimdiki gençler öyle kardeşim kızlı erkekli karışık 😅 benim bir tane kız arkadaşım yok 😅 kadın erkek arkadaşlığına karşıyım
Soran1 yılAynen öyle olması lazım zaten bencede. Abi Bi kızla bi erkek arkadaş olamaz zaten birbirimizi kandırmayalım bak ben şöyle düşünüyorum BİZ BUNLA SEVGİLİ KALMAYA DEVAM ETSEYDİK KISKANÇLIK YÜZÜNDRN AYRILIRDIK KESİN VE BEN BU YÜZDEN KENDİMİ SUÇLARDIM ÖYLE DĞEİL Mİ
- 1 yıl
Evet kardeşim güzel düşünüyorsun kendin gibi olanla kendin gibi düşünen ile kendine benzeyen de olmalısın sana benzeyen Senin gibi düşünen düşünceleri sana yakın ya da fedakarlık yapabilecek
Kendini suçlayacak bir şey yok ki olması gereken budur yani ben kız arkadaşımın asla erkek arkadaş olamaz eşimin erkek arkadaşı olamaz
Soran1 yılAnnemde senin dediğini dedi bana kendine benseyenle ol diye. Evet abi olamaz hangimizin babasının erkek arkadaşı var ya da hangimizin annesinin erkek arkadaşı var
- 1 yıl
Katılıyorum kardeşim annen de güzel söylemiş aklın yolu bir 🌸 Peki neden uyumadın yarın hiç işin yok mu
Soran1 yılYok abi tatil ya okul senin iş yok mu
- 1 yıl
Yok şu an çalışmıyorum elim kırıldı alçıda 😅 bir sürede çalışmıyorum 3 gün sonra kontrol var aralığın ilk haftası hafta çıkacak
Güzelmiş o zaman 😅 ablan var mı 😅 niyeti Ciddi yuva kurmak isteyen?
Soran1 yılGeçmiş olsun Allah şifa versin inşallah. Yok valla abi benim ablam da abimde
- 1 yıl
Canın sağ olsun kardeşim Amin İnşaAllah sağolasın 😅 aşk için acele etme 😅 önceliğin derslerin olsun 😅 benim Ablam ve kız kardeşim 18 yaşında evlendi 😅 görücü usulü ile 😅
Nerede yaşıyorsun 😅 akraba da mı yok kuzen falan 😂
Soran1 yılİyi yapmışlar ya ama erken yine Allah mutlu etsin. Kuzenlerim de evli🥲
- 1 yıl
İslam erken yaşta evliliği uygun görür evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Sevgili olunca oluyor da evlenince niye olmasın 😅
Canın sağ olsun kardeşim 😅 günaydın münaydın tünaydın 😅 huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅
Soran1 yılAynen abi bencede İslam çok güzel ve herşeyin ölçüyle olduğunu bize gösterir
Erken evlilik de aynı şekilde çok haklısın- 1 yıl
EyvAllah kardeşim, kesinlikle yani, gönlünce olsun mutlu akşamlar 😅
Napıyorsun nasılsın nasıl oldun
Soran1 yılVallahi abi daha iyiyim elhamdülillah sen nasılsın kolun nası oldu inşallah iyidir götür baktır aralıkta bakalım ne diyecekler. Yakınım olsa vallahi ayarlardım abi sana ama yok hepsi evlendi çoluk çocuğa karıştılar.
- 1 yıl
Allah iyilik versin sevindim daha iyi olmana çok şükür maşaAllah Ben de daha iyiyim yarın kontrol var Hatta bugün öğlen 11.30'da kontrole gideceğim aralığın ilk haftası çıkacak
Sağ olasın kardeşim Allah razı olsun ya düşünmen yeterli 😅🌸🥰 senin de gönlünce olsun En güzeli senin olsun seninle olsun
Soran1 yılAmin abicim mutlu olmak herkesin hakkıdır Allah herkesi mutlu etsin inşallah. Hadi bakalım doktor iyi şeyler söyler bence zaten aralığın ilk haftası çıkacaksa az kalmış iyi olmuştur.
Abi düşündüm de bu bana daha yazmaz herhalde ya sence?- 1 yıl
Yok kardeşim Mutlu olmak herkesin hakkı değildir mutlu olmak iyilerin iyi kalplilerin iyimser olanların iyi düşünenlerin Hakkı benim için
Amin inşaAllah 😅 ama nedense Hep kötüler mutlu oluyor ya da iyi görünen kötüler
Sen onu boş ver ondan sana ne kasaba olur Ne köy olur hiçbir şey olmaz 😅 önüne bak geleceğine bak 😅 düşünme onu lütfen
Soran1 yılAllah belasını versin onların şerefsiz iki yüzlüler onlar mutlu olamasın tabi ya. Hak etmiyorlar mutluluğunu kendi elleriyle bozan insanlardan ne hayır gelir hayırsızlar. Abi bu çocuk profiline yazmış ki benden sonra, hayırlısı neyse o olsun ben böyle bir adamım. Ne alaka ya?
- 1 yıl
Amin inşaAllah kardeşim versin lanet olası pislikler 😅
Evet hak etmiyorlar vicdansız köpekler
Ondan hiçbir şey olmaz hayırlısı demekle hayırlısı olmaz çok saçma beyinsiz o
Kader kulun çabasına bağlıdır
Allah beyin vermiş kullan diye el ayak vermiş göz vermiş boşuna değil yani
Sen hiçbir şey yapma elinden geleni yapma sonra hayırlısı de yok ya
Soran1 yılAynen öyle kendisi bozdu ilişkimizi şimdi böyle mi diyor kendini böyle diyince havalı mı sanıyor yazık.. Ama bence kesinlikle bana gönderme bu. Hayırlısı neyse o olsun ben böyle bir adamım diyo ADAM MISIN LAN SEN İT🤣🤣
Soran1 yılDoğru tevekkülü bilmesi lazım
- 1 yıl
İşte lanet olası pislik güt laleleri yavşuklar gevşuklar sşşşerefsizler 😅
Adam falan değil o totoş 😂 popomun kenarı
Soran1 yıl🤣🤣🤣 He vallaha 🤣 abi bunla aynı ortamda falan metroda bir yerde avmde vs karşılaşırsak nolucak napmam lazım
- 1 yıl
Görmezden gel kardeşim uzak dur Hatta sen mutlu ol ki sen bir başkasıyla ol ki ya da nasıl mutlu oluyorsan mutlu ol mutlu storyler paylaş ve kaybettiğini görsün popo herif 😂 onunla karşılaşmayı düşünme gelecekteki aşkınla karşılaşmayı düşün
Soran1 yılYa abi idolsün sen ya🤣🤣 vallaha enerjine aurana hayran kaldım. Peki bu bana bir daha hiç yazmaz mı?
- 1 yıl
Teşekkür ederim kardeşim senin güzelliğin sağ olasın 😅
İllaki işi düşünce ihtiyacı olunca yazar 😅
Takıntı yapma lütfen 😅
Başka yazan yok mu yahu 😅
Soran1 yılYazan varda ben istemedim abi uymuyorduk birbirimize dış görünüş de önemliydi istemedim. Abi ben bunun doğum gününde kutlasam mı mayısta ama şimdi benim doğum günüme bununki arasında 10 gün var. Benimki 10 gün daha önce örnek benimki 10 Mayıs onunki 20 Mayıs
- 1 yıl
Başkalarına bak Daha daha başkalarına bak Daha daha başkalarına bak
Vallahi kardeşim sen onunla ilgili bir şey yaparsan eğer kendini küçültmüş olursun hiçbir değerin olmaz
Soran1 yılAbi bakınca bişey olmuyo ki örneğin metroda bana bakıyorlar böyle ama numara instagram istemiyorlar erkeğin adım atması lazım bence.
Abi doğum gününü de mi kutlamayım 6 ay sonra- 1 yıl
Utanıyor olabilir şahsen ben kimseye adım atmam bana göre kadının adım atması lazım 😅 Eskiden bir sürü atan oluyordu 😅
Instagram mı istenir diyorsun yani 😅 - 1 yıl
Allah aşkına kutlama kardeşim ya vallahi kutlama değerini düşürürsün seni basit görür ezik görür Sen kendine bak mutlu olmaya bak Koca Dünyada erkek mi Yok yahu okumuyor musun sen okuldan bul 😅
Soran1 yılEvet de abi erkeğin Red yeme korkusu olmaması lazım cesurca mertçe diyecek ben seni seviyorum diye çıkacak karşısına kızın. Korkusunu utancını yenmesi lazım erkeğin.
Abi evet banane ya doğduğu güne lanet olsun bide kutlayack mıyım Allahım ya kendimle çelişiyorum sürekli 🤣🤣🤣
Soran1 yılOkuldan hatta sınıftan çocuk teklif etti de reddettim abi tipte önemli sonuçta ben bakınca aşık olamıyorsam olmaz zaten
- 1 yıl
Kardeşim iyi hoş güzel söylüyorsun da ulan ne sevgisi be daha tanışmadık tanışmıyoruz 😂 nereden sevelim Yani
Daha tanışmadık ki ben tanımıyorum bile öyle BESYO bile yok 😂
Evet öyle doğduğu güne rahat olsun 😂 karşına çıktığı güne lanet olsun tanıdığın güne lanet olsun 😅
Güzel değil misin kendini beğeniyor musun 😅
Soran1 yılAbi yok çirkin dğeilim ve güzle olduğumu düşünüyorum girdiğim yerde bakılır böyle Bi falan ama sonuçta karakter de önemli tip de önemli bizimde giderimiz var hani
- 1 yıl
Öyle diyorsan öyledir 😅
😅 peki görebiliyor muyuz o tipi 😅 bakabiliyor muyuz 😅 yanına da yakışması lazım
Ne de güzel söylüyorsun kalbimin güzelliği yüzüme vurmuş vay anasını be 😂😂😂😂😂
Soran1 yılAbi birde ilişkide sosyal ekonomik sınıf da önemli karşı taraf senden çok üst olmamalı sende çok altta olmamalısın mesela bence bu da önemlidir
- 1 yıl
Evet katılıyorum kardeşim çok güzel düşünüyorsun Ben mesela hep zengin kadınlardan uzak durdum zengin olanlardan zengin insanlardan uzak durmayı tercih ediyorum
Ancak seni görebilir miyim mesela 😅
Soran1 yılZenginler zaten gözleri hep dışarda çevresinde çok karşı cins oluyor. Aldatma olasılığı yüksek. Hayatları değişik
- 1 yıl
Hep söylediğin iyileri de var yok denecek kadar az da olsa Evet bence de aldatma olasılığı yüksek çokça zaten genelde evlenmiyorlar
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Yaşadıkların gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. Bazen insanlar içinde bulundukları duygusal durumu tam olarak ifade edemeyebilirler. Belki gerçekten yoğun olduğunu düşündü ama zorlu duygusal süreçlerden geçiyor ve bu yüzden geri çekilme kararı aldı.
Numaranı silmemesi ve durumunu takip etmesi hala bazı duygularının olduğunu ya da en azından merak ettiğini gösteriyor olabilir. Yazar mı, yazmaz mı diye düşünerek çok zaman kaybetmek yerine senin ne istediğini düşün. Bu durumu uzaktan izlemek mi istiyorsun, yoksa kendi yolunda ilerlemek mi istiyorsun? 😊 Yazarsa nasıl hissederdin? Bu tür sorularla iç dünyanı keşfetmeye çalışabilirsin. Duygularını paylaşmak istersen buradayım! 💓07 Yorumla
Soran1 yılYazarsa dönmek isterdim ama gururum daha önemli ama neden numaramı silmiyor yazar mı acaba
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılGururun önemli, çok haklısın! 🙌 Numaranı silmemesi kafasında hala bir şeyler olduğunu düşündürebilir. Ama dönse bile önce senin ne hissettiğin önemli. 💪 Yani kendi yolunu çizmek en iyisi! Bakarsın, o zaman yazmadan gelir! 😉
Soran1 yılAbi valla ben kendimi beğeniyorum Allaha şükür kalbimizin güzelliği vurmuş girdiğim yerde de şöyle Bi bakarlar ama bende aradığım kişide her ne kadar karaktere baksam da tipi de çok önemlidir benim için bizim de bir giderimiz var🤣
- 1 yıl
Yanlış yere yazdın kardeşim 😂 maşallah ne güzel Öyle diyorsan öyledir 😅 peki görebiliyor muyuz o tipi 😅 bakabiliyor muyuz 😅 yanına da yakışması lazım
- 1 yıl
Ne de güzel söylüyorsun kalbimin güzelliği yüzüme vurmuş vay anasını be 😂😂😂😂😂
Soran1 yılValla öyle abi yalan yok. Benim o önceki işte bu unutamadığım kumral gibi yeşil gözlü bi lavuktu. Gayette yakışıyorduk. Ama olan oldu işte
- 1 yıl
Sadece tipe bakarsan kaybedersin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
8Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı.
1 yılSeni beğenmemiş hiç kimse birisini arayamayacak kadar meşgul değildir geri dönmesini bekleme zamanına yazık.
19 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ablacım ya of ben daha küçüğüm ve bu benim ilk ilişkimdi. Sen çok güzelsin abla kylie ye benzettim bayaa. Çok sağol desteğin için
- 1 yıl
Teşekkür ederim hayatım eminim sende güzelsin. Ama erkek kafası farklı çalışıyor farklı bir niyeti varsa sendede onu bulamamışsa kaçar gider böylesi gitsin zaten umarım karşına çok daha iyileri çıkar.💖
Soran1 yılBencede ya gerçekten. Ama numaramı SİLMEDİ abla neden silmiyor hala bekletiyor geçen durumuma baktı buluştuğumda çok güzelsin fotolardan falan dedi ama anlamadım buluştuktan 2 hafta sonra ayrıldı zaten. Neden silmiyor numaramı ya burada salağa döndüm
- 1 yıl
Numarayı silip silmemek çok önemli bir şey değil anlam yükleme rehberde kalsa nolur kalmasa nolur önemli olan o numarayı aramak. Silmesini bekleme sen sil o zort olsun.
Soran1 yılAbla slay queensin gerçekten yaaa instamı verebilirim abla istersen guzel olduğumu düşünüyorum ama bilmiyorum yinede haklısınn zort etmek baya iyi olur🤣
- 1 yıl
Olur ver bakıyım 😅
Soran1 yılAbla ekle yazıyım özelden şimdi burada yazsam herkes görür
Soran1 yılAbla sen bana yazsan puanım yetmedi ya
- 1 yıl
Noktalama koysaydın keşke.2saattir anlamaya çıştım😢
1 yılAyrılmış işte sebebini niye sorguluyorsun giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir bunu yapmak zor mu anasını satayım seni hak etmemiş
02 Yorumla
Soran1 yılZor abi ya seviyorsan zor geliyor insana kabullenmek istemiyor bu gerçeği. Haklısın ama numaramı silmemiş hala
- 1 yıl
Zor olan ne biliyon mu hastalıklı şekilde sınava çalışmak aşk acısıymis , ayrılık acisiymis bunlar boş işler. Birisi gider birisi gelir bu hayat böyledir
1 yılBence dış görünüşünü beğenmemiş olabilir
Buluşmadan sonra değişmiş çünkü
Sosyal medyada daha mı farklısın
İnstagramdan mı tanıştınız?010 Yorumla
Soran1 yılFarklı değilim aslında instagramdan evet buluştuğumuzda fotolardan daha güzelsin bakıyorum da falan dedi baya buluştuktan sonra sürkeli övgüler falan 2 hafta konuştuk buluştuktan sonra
- 1 yıl
Bunu bende yaşıyorum 🤷🏻♀️😅
Ne diyim erkekleri anlamak zor
Birşeyini beğenmemiş demekki
Birde erkeklerin her söylediğine inanmamak lazım
Bazen başka birşeyler için de övgü yağdırabiliyorlar 😅
Soran1 yılAynen öyle iyi oldu erkenden bittiği uzun süre sonra ayrılsaydı daha sıkıntı olurdu başlamadan bitmiş gibi bir şey oldu
- 1 yıl
Evet boş ver daha iyilerine layıksın
Birde ilk başta dış görünüşe övgü yapan erkek bana çok samimi gelmiyor
Aklında bulunsun 😉😅
Soran1 yılHaklısın abla hahaha bencede. Buluştuğumuzda elimi tuttu hemen sarıldı falan ama sonuçta aşkım falan diyoduk da böyle elimi tuttu yürürken otururken sarıldı falan
- 1 yıl
İşte sırtlan diyoruz bu tiplere canım benim
Seven erkek hemen sarılmanın derdinde olmaz 🙅🏻♀️
Soran1 yılAma abla baya biz sevgili gibi konuşuyorduk. Aşkım canım seni seviyorum falan. Elimi tuttu yürürken karşıdan karşıya geçerken falan
- 1 yıl
Zaten öyle olacak tatlım
Ne bekliyorsun ki 🤷🏻♀️
Arkadaş olarak senin elini tutması saçma olurdu
Soran1 yılAbla tamam da benim için böyle şeyler normal değil anca sevdiğine yapılır da bu alışmış herhalde bana özel gelir böyle şeyler yani bırakmak için bir kıza yapılmaz ya. Bilmiyorum benim ilk ilişkimdi yaşımda küçük SAFIM aklım ermiyor ya of kandırıyorlar beni abla elimi tutarak falan seviyo sanıyorum
- 1 yıl
Herkesi kendin gibi düşünme
Bir ilişkide senin ona verdiğin değeri sadakati karşı taraf ta sana aynı ölçüde verecek diye bir şey yok
Zamanla öğrenirsin
1 yılBegenmemiştir kalbin kırılmasın diye böyle bi oyun oynamıştır takma erkek milleti işte
01 Yorumla
Soran1 yılBuluştuğumuzda da sen daha güzelsin fotolardan falan dedi bana hala da numaramı silmemiş
1 yılEski sevgilisiyle barışmış seni araması için sana dönmesi için ondan ayrılmasını beklemek zorundasın
04 Yorumla
Soran1 yılAbi numaramı silmemiş hala
- 1 yıl
İşler kötü giderse sana geri dönecek o yüzden silmemiş yedekte bırakıyor
Soran1 yılAllah belasını versin ya
- 1 yıl
Üzülüp kahretmene gerek yok bundan sonra yeni bir ilişkiye başlarken daha dikkatli ol
Yazarmı diye bekleme. Sende bu yüzden kaybediyorsun bende senin beklediginni biliyor bırak hayatına bak başka birini al hayatına her şey geçer zamanla biliyorum çok zor insan ençok sevdiğine kırılır o sevmiyorsa demekki bizim sevdamızı hakketmiyor
02 Yorumla
Soran1 yılBenm beklediğimi nerden bilebilir ki? Haklısın unutmaktan başka çare yok ohooo o çoktan unutmuş yeni sevgili yapmıştır belki de benim düşündüğüm şeye bak
1 yılNumaranı silmemiş ise ihtimal var. peşinde sakın koşma emin değil seninle. farklı şeyler yap hoşlandır aktivite üret.
02 Yorumla
Soran1 yılPeşinde koşmamda SİLMEDİ evet sence neden ayrıldı ve ne zaman yazar yazarsa?
- 1 yıl
Sen yaz bi zaman sonra.
Gizli Üye(30-35)1 yılUmitlanma seni istemeyeni sende isteme
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısın ablacım ya
Cevap sahibi1 yılValla bak hiç değmez kendini yıpratma s. et onemseme bu hataya ben düştüm çünkü ve çok pişmanım
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılgelecek görmemiş sizinle
01 Yorumla
Soran1 yılBiz ciddi düşünüyorduk imkansız
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç yüz yüze görüştünüz mü?
011 Yorumla
Soran1 yılEvet işte buluştuktan sonra da konuştuk 2 hafta sonra dedi arayıp
- 1 yıl
Demek ki ilişki insanı değil
Soran1 yılBenden önce 2 tane daha olmuş ve biz ciddi düşünüyorduk onla. Neden buluştuktan 2 hafta sonra söyledi de buluşur buluşmaz söylemedi ya da ilişkinin başlarındayken? Ve hala numaramı silmemiş geçen durumuma baktı
- 1 yıl
2 aylık birliktelikte ne ciddi düşünmesi allansen ya ilk ilişkin falan mı bu senin
Soran1 yılEvet ilk ilişkim ya
- 1 yıl
Belli oluyor zaten bende böyle olmuştum ama bazı şeyleri zaman geçince öğrenirsin mesela 2 3 aylık ilişkilerde biri sana ciddi olmaktan bahsediyorsa bil ki orada bir b*kluk vardır
Soran1 yılHaklısın abla ya ama bu eleman o ayrıldığı gün sosyal medyaların hepsinden çıkarttı beni ama numaramı hala silmemiş 2 gün önce falan durumuma baktı niyr silmiyor?
- 1 yıl
Unutmuştur
- 1 yıl
Ayrıca başka kızlara yürüyordur
Soran1 yılYazar mı ilerde sence bana
- 1 yıl
Bilmem
1 yılHhfhfjifjfif gelinlik bakmaya gitmedin diye
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılistenmedigin ilişkide yol gözlemek niye
11 Yorumla
Soran1 yılGerçekten sevdim çünkü abla ilk ilişkimi
Seni güzel bulmamış olabilir
13 Yorumla
Soran1 yılAbla buluştuğumuzda da sen çok dhaa güzelsin fotolardan falan filan ilgi alaka vs elimi tuttu sarıldı eve gidince de aynı şekilde. Ailesine anlattı baya. Buluştuktan 2 hafta sonra ayrıldık. Numaramı dilemiş hala 10 hafta oluyor ayrılalı
Soran1 yılAbla benim ilk ilişkimdi onun benden önce 2 tane daha olmuş. Kız arkadaşlarıda vardı. Numaramı niye silmiyor pekii
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılHayır yazmaz
01 Yorumla
Soran1 yılNiye numaramı silmeyip duruma bakıyor o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. İşini görmüş gitmiş
011 Yorumla
Soran1 yılBen onla öpüşmedim bişey yapmadım beni kullanamadı yani sadece el ele tutulma sarılma oldu naıs işini gördü
Soran1 yılYa tamam da beğenmediyse niye elimi tutup sarıldı ya da beğenmediyse niye 2 hafta daha konuştu buluştuktan sonra?
Soran1 yılNe kadar pislik hareketler bunlar
Soran1 yılKaderde gülecekmiş ne zaman be ne zaman benim ilk ilişkimdi
Soran1 yılBöyle olanların Allah belasını versin. Allahtan dileğim bana yaşattığını yaşamadan ölmesin
- 1 yıl
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası