Benden neden bu kadar çabuk vazgeçti?

Başta çok iyi konuşuyorduk herşey yolundaydı arayıp soruyordu her gün konuşuyorduk ama sonra ben çıldırdım adımi yanlış yazdı bende ben senin adını yanlış yaziyomuyum dedim benle dalga geciyo gibisin dedim.. hayir özür dilerim dedi... sadece sohbet arkadaşıymışım gibi hissettiriyosun bana dedim ne yapmaya çalışıyosun sadece bu kadar mı ben bağlanıyorum sana ama sen ne bir görüşelim ne buluşalım diyosun dedim her şeyimiz sohbetten mi ibaret olcak bizim dedim... biz napiyoruz dedim... sinirlendi... napalim dedi Ne istiyosun dedi hiç bise anlamamış gibi... hiç bisi istemiyorum... Bak ben hayatımda netlik isterim net olmani bekliyorum senden dedim... benim hakkımda ne düşünüyosun... Başka herhangi birini özluyosan umudunu bile bekledigin biri varsa beni arama sorma dedim... tamam mı dedim ben kendimi kötü hissediyorum dedim.. Tamm dedi.. ama çok kızmıştı belli bende kızmıştım ama kim olsa kızardı bence.. şimdi aramiyo sormuyo numaramı silmismi ondan bile emin diilim ama mesaj etmiyo.. durum vs hicbisilerimi gormuyo naptım ben...
Benden neden bu kadar çabuk vazgeçti?