AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Hayırlı pazarlar
Boşanmış biri ile evlene-bilirim. Kimin ne dediği umrumdışı
hiç bir şey düşünmem. Allah bahtını açık yolunu aydınlık eylesin
Olabilir doğal birşey bu insanlara bunlara değil anlaşmaya gerçekten sevgiye bakmali bence
Hayat bu herşey olabilir ben yapmam diyen yapar söylemem diyen söyler gitmem diyen gider.
Herkes dengi denginedir, farklı arayışta olanları anlayamamakla birlikte '' herkes kendi hayatı ve tercihleriyle yaşar '' şeklinde bakıyorum olaya.
Evlenen resmi bir şekilde evlenir boşananda aynı sekilde özellikle kadına 2 . el muamelesi yapmak çok büyük bir ayıptır. Boşanmiş birine gelince isteyen evlenir isteyen evlenmez tercih ve kriter meselesidir o.
Çok doğru demişsiniz 👍 dul birine ikinci el muamelesi yapmak saçma sapan bi düşünce ki zaten onu yapan evlilik değil sadece cinsellik düşünür
Genelde aileler böyle şeye razı olmaz ama olabilir neden olmasın mutluluğu buldularsa
Bence o iki kişi birbirini sevdikten sonra başkasının ne dediği önemsiz bence ha evlenmiş boşanmış ha hiç evlenmemiş kimseyi alakadar etmez bence
Aşk bu her şeye kadir
İnsanlar hayatının geri kalanını düzeltmek mutlu olmak için tekrardan şekillendirebilir eğer dedikodulara takılmayan biriyse mutlu olur takılırsa hersey eskisinden daha beter olabilir
Çok aşık olsam da evlenmem heleki çocuğu varsa Allah korusun
Erkek kısmı dul olsa pek sorun olmaz da , kadın kısmının dul olması ; bazı erkeklere göre sorun teşkil edebilir. Burda karşılıklı taraflara göre değişir durumlar net bişey de söylenemez. Kadın vardır tatildesinizdir başbaşa gider eski eşiyle alakalı bişeyler söylemeye başlar eleştirir saçmalar sapalar... sonra bıkarsınız belli olmaz yani. Zeka seviyesi mühim. Ama kadının dulu zordur, bekar erkek için.
Neden zordur?
Dedim ya geçmişle , sorunlarıyla olan bağını kafasından atması kolay değildir , ya da bilinçaltında Yaşar bunları.
Olabilir sevgi saygı güven olduktan sonra ne farkeder ki isterse 2 çocuğu olsun namuslu olsun yeter bence
gayet doğal.. böyle bir şey hakkında düşünmem bile.. ama bizim millet çok dedikodusunu yapar
Bizim milletin işi hep dedikodu zaten. Dünyanın en iyisine de sahip olsan o dedi kodu yapılacak başka yolu yok 😉
Olabilir yeter ki evlenmeden önce her şeyi iyice konuşup anlasınlar
Gayet doğal bişey ne olabilir ki çocuk da yoksa bence seviyorsa neden olmasın
Valla bende 41 yaşında bir kadınla konuşuyorum seviyorum da çok güzel çok tatlı bir kadın oda beni istiyor aslında ama ne yazık ki evli hani boşansa valla kimseyi takmam direk evlenirim gizli saklı sonra da çeker gideriz buralardan 😃😊😜😁😁😁
Saçmalama oha
Harbi saçma dostum evli bi kadın/erkek bekar biriyle konuşmamalı boşanmışsa o tamam eyvallah ama evliyse insanı katil bile edebilir…
Çok ciddiyim ama gerçekten müthiş bir kadın dünyalar güzeli biri 21 biri 19 iki kızı var birde 🤣😂
Kızları boşver de sen kaç yaşındasın?
23 🤣
Saygı ve sevgi varsa sorun yok..
Oldukça normal bir durum
Gayet normal olduğunu düşünüyorum.
İlerde sorunlar çıkabilir bana göre değil
Sö konusu İNSAN, yani her şey mümkün...
Seviyorsa herşey mümkün.
Normaall cahil olamayan biri için
Kişiden kişiye değişir.
Evlenip boşanmış birisi ile asla birlikte olmam.
Gayet doğal ne var bunda
Çocuk yok ise biraz daha kolay gibi
zor gerçekten..
ama aşk varsa, geçmişe bakmaz..
İki gönül birse gerisi teferruat
Hayatta herşey olabilir. Herşey insanlar için
Arada büyük bir sevgi varsa olur.
Gayet normal bir şey.
Olqbilir ama bazıları ikinci el olarak görüyor
her konuda aklı digerinde kalır zevk haz
Olabilir
Tercih saygı duyarım
İşte günümüz sorunu
Dimi.🙄
Zor...
Kendi kararları, ben ne diyebilirim
İki kişi birbirini sevdikten sonra KİMENE.
hersey olur
olumlu
Bence sorun olmaz.
boşanmış arıyorum kabulüm
Hahah okadar mı zor durumdasın 😅 nickin derin yalnızlık, baya yalnızsın anlaşılan 😄
Tercih meselesi
Ayrıldım ve bidaha evlenirim kim ne
Her şey olabilir
yapmamalı
Evlendiklerini
Doğal birşey
olur olur
Gayet normal.
Parası varsa evlenirim ancak
canım mesaj atar mısın kaynıma aşık oldum sorusunu soran kişiyim fikir verir misin?
@imkansızaşkkkkk kaybına mı aşık oldun 😲😲😲
maalesef
@imkansızaşkkkkk Allah sana Hidayet versin inşallah bulunduğun ortamdan uzaklaşıp düzgün biriyle bi birlikteliğin olur
kimseyi ilgilendirmez tecavüz mü ediyorum taciz mi ediyorum pedofili miyim herkes kendine baksın boş yapma.
Beni ilgilendirmez
Bisi dusunmuom
Banane
Sıkıntı olmaz bence
Hiçbir şey
Dul dula, toy toya yakışır.