İsmi varken cismi yoksa
Sesi varken sözü yoksa
Üzüyorsa kırıyorsa Bırak gitsin
Adı varken kendi yoksa
Sen ağlarken gülüyorsa
Bozuyorsa sömürüyorsa Bırak gitsin..
#smellsmoke

Bir insana hem aklım hem kalbim onay veriyorsa, aramızda ne gecmiş olursa olsun o insanı kolay kolay bırakmam. Ama ikisinden birinden artık onayını yitirmişse artık o ilişkinin içinde durmanın çok da bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
Ben karşımdaki insanın bsna gerçekten uygun olmadığinj düşündüğümde ya da emek vermeye uğraşmaya değer görmediğimde artık vazgeçiyorum.
aklı benle değilse yani ne olursa olsun benle olamıyorsa yani bir şekilde şüphesi varsa artık eskisi gibi bakmıyorsa sarılmıyorsa sözcükleri içtenlikle gelmiyorsa
Artık bana iyi gelmiyorsa.. varlığı ile yokluğu aynı derece de hissettiriyorsa...
Seni seviyorum derken bile samimi değilse artık onu hissetmiyorsam ki bu artık benim için son noktadır hissetmediğim birisiyle olmaz bir adım geri çekilirim ki zaten ona bir bahane lazımdır o bahaneyi kullanır gider..
Gidecek olan da gitmeli bırakmak lazım zaten
Bilmem kaç kez umutlanmış her seferinde hüsran olmuş bazı konularda yorulma durumuna göre bırak gitsin diyebilirim.😄 Benim çok vazgeçme huyum yoktur çok zorlarım.
Aklıma bu şarkı geldi. 😄
Sen çare arıyorken, o bahane arıyorsa bırak gitsin...✔
Teşekkür ederim. 😊🌹😘
Rica ederim.. 😘😍🖤
Cevap
32Cevap
@missmaii ne yalan söyleyim her koşulda geldi her koşulda tekrar geldi. Onun yerşne başkası olsa dötüme tekmeyi basardı belki. Belki değil 100 de 1000 ama o beni her koşulda bırak gitsin yerine nereye ben oraya dedi geldi peşimden. Hakkını helal et be güzelim❤️ Bırak gitsin demek yerine tuttum bırakmayacam demesi🤤
Verdiğim çabanın zerresini göremediğim de örneğin. Hatta anılarımdan dahi silmek adına çaba sarfederim.. Durumun öyle kolay olmadığını bilirim, hatta aşırı derecede zorlanırım da. Silik bi karakter gibi tutturduğu yerde yara bandı konumuna koyulduğum zaman bir damla göz yaşımla sıyrılırım gerekirse.
Eğer sevdiğim kişi bir başkasını seviyor ise ve bu bir başkası ona zarar vermeyecek se mutlu olacak larsa bırak git derim yani gitsin derim mutlu olacak ise ama gitmiesn de diyebilirim yani çok karışık bir konu
Onun için olan bütün çabalarını görmüyorsa bırak gitsin.. artık değer verene değer veriyoruz, yok öyle ben sana beni sev diye kalp topliym sen gel üşenmeden hepsini kır. Bundan sonra böyle.👌
"Birak gitsin" dermiyim? Hayatimda birak gitsin diye bir ic sesim hic ama hic olmadi !!! Bunu hisseden usulca cekip gitti.. Benim ic sesim " hep kapi su tarafta "dedi.! Net !
Sen yeniden inanmak yeniden güvenmek için didinirken, o yine yine aynı şeyleri gözüne gözüne sokuyorsa bırak o kalsın sen git.
Şansımın yaver gitmediği konularda, ki kendileri çoğu zaman yaver gitmez o yüzden kendimle çok kavgalıyimdır. İşte öyle..
Gitmeyi bir seçenek olarak aklında tutuyorsa daha da alıştırmadan gitsin çünkü o seçeneği er ya da geç değerlendirecektir.
Saygı sevgi sadakat yoksa bırak gitsin derim ben 😏
Bana iyi gelmiyorsa, kendimi surekli kotu hissediyorsam o zaman. Yoksa kolay vazgecmem.
Her şeye rağmen 2. plana atılıyorsan ''Bırak gitsin''
En ufak şeylerde bile olayı hemen ayrılığa sürükleyen, çabuk pes eden kişiler için.
Değersiz hissetmeye başladıysam orada ne kadar sevsem de aşık olsam da durmam bitmiştir o iş
Acınacak halede olduğunu görürsem bırak gitsin derim
Genel olarak çabuk pes ederim çünkü olacak olan zaten olur çok fazla boşa çabalamayı sevmem
Verdiğin değeri hak etmiyorsa olduğu yere bırakıp kaçacaksın...
Bana saygisi sevgisi olmadiği varkende yokluğunu hissettiriyorsa yarı yolda birakirim ki öyle de yaptım. Ayrilirsam ayni yolda durmam. Herkes kendi yoluna baksın defolup
Ben hiç bir zaman onu sevmekten vazgeçmedim ki... Görsem bile Bi gün gitsede vazgeçemem tüm yollar ona çıkıyor
İlgimin karşılığını göremiyorsam gitmesini bilirim.
Tüm istek ve çabama rağmen ilgisizse bunu hissettiriyorsa vazgeçerim.
Anlatmaya çalıştığın şey anlaşılmak istenmiyorsa bırak gitsin
Bir gün sana çok iyi bir gün iğrenç davraniyorsa piskolojini darma dahan etmisse bırak gitsin.
Bedeni benleyken aklı başka yerdeyse bırak gitsin
Yordugunda... ve seni degersizlestirdiginde...
Önemsenmediğimi his ettiğim de bırak gitsin derim
Kalmak istemiyorsa ona taksi tutarım :)
Yapacak bir şey kalmayınca
Laftan anlamayan sürekli sorun çıkaran gitsin
İsteklerim ve istekleri farkliysa birakirim
ilgi yoksa gitsin yerin dibine girsin
Sadece gitmek istiyorsa bırak gitsin...
Boşa kürek cektiğimi hissedince.
Verdiğim değeri alamadığım da
Şaşkın ördek gibi kararsısa
Gitmesinler daha çok 😄
Boşa kürek çektiğimi anlarsam bırak gitsin derim.
Demeden kendileri gidiyorlar zaten. 😃
Çabama değmeyeceğini biliyorsam derim bunu.
Boşuna ve tek taraflı çabaladıgım anlarda.
Degersiz hissedersem..
Verdigin kadarini alamiyorsan birak gitsin
Tartışmadan konuşamıyorsak bırak gitsin derim...
Tuh eşin değilse zaten bırak gitsin nokta
Verdiğim sevgiye karşılık vermeyince
Zaman alıyor açıkçası. Zaman zman
Boşuna cabaladigimi anladığımda.
Yalanı hissedersem🙄
Hiç bir durumda kaan bırakmaz
kafam estiğinde
İstenmediğim zaman
üşenirsem
Değmediğini görünce
Ihanet ve ilgisizlik
Mecalim yoksa filan