Evet ama ilişki şart hacı. Sevgiliniziniz sürekli sorup yeter artık dedirtten saçma soruları var mı? Mesela istisnasız her kadın ilişkiden önce sormaya başladığı ve ölene kadar soracağı bir soru 'NEDEN BEN?' Neden hep bu soruyu sorarlar? Kaç yaşındasın sen?
İlişkide karşı tarafın sürekli sorduğu ve sizi bıktıran saçma soruları nelerdir?
Hiç saçma sorular sormadı sanırım onu tercih ediş sebeplerimden biride budur sjsj. Ama günde 10 defa arayıp "var mı bi sıkıntı iyi misiniz?" diye sorması çok sinirimi bozuyor. Zaten birşey olsa arar söylerim.. Ne diye 10 defa soruyorsun be adam diye söylensemde yinede soruyor.🤦🏽
Beni seviyor musun? Ne kadar seviyorsun? Benden soğudun mu? Ve en haz etmediğim soru olan Niye? Neden? Soruları çok sık sorulduğu zaman insanda metal yorgunluğuna neden oluyor ne yazık ki.
Neden Ben sorusuna gelirsek bu genelde kendini sevmeyen ya da başkaları tarafından beğenilmeyeceğini, sevilmeyeveğini düşünen insanın sorusudur. Ya da karşı taraf olması gerekenden daha tez canlı ve sabırsız davranıp, karşı cinsine bir anda tanrıça muamelesi yapınca insan ister istemez afallar. Halbuki bilmez ki öyle insanlar kendi icin yaşamayı bilmeyen, her önüne gelene ölüp biten insanlardır.
Şey diycem sevgilim bi kızı instadan çıkarmış belki de kız bunu çıkarmıştır pubgden arkadaşımdı dedi kızın da flörtü olmuş oyun oynamayı falan kestiler bu olay olmuş işte daha yeni aradan 3 ay geçtikten sonra neden sence görüşünü merak ettim
Kadınları bilmem ama bana daha önce erkek söylemişti neden ben diye😂, üstünden bir süre sonra haklı buldum adamı, kendi kendime sordum neden o diye ve kendisinde bir bit yeniği olduğunu kendisi de biliyormuş ondan soruyormuş meğersem😂
İlişki yaşamadım ama günlük bana sorulan soru genelde "Nasılsın" Duymaktan rahatsız olduğum soru bu. Yani iyiysem iyiyim değilsem değilim sanki düzeltebilecekmişler gibi merak edip soruyorlar.
Benden hoslaniyor musun? Beni seviyor musun? Opsem? Sen istemiyor musun? Hadi bir kere sordun anladik gunluk mu sorulur bunlar dimi? Neden ben? Sorusunuda gicik oluyosan soyle arkadas soylemez bidaha o kisi.
Napıyosun, napıyosun, napıyosun, niye geç yazdın, bu kim? O kim? Beni seviyor musun? Ne kadar seviyorsun? Ben söylemeden neden söylemiyorsun? Vıdıvıdıvıdı..
Şey diycem sevgilim bi kızı instadan çıkarmış belki de kız bunu çıkarmıştır pubgden arkadaşımdı dedi kızın da flörtü olmuş oyun oynamayı falan kestiler bu olay olmuş işte daha yeni aradan 3 ay geçtikten sonra neden sence görüşünü merak ettim