Bebeğim sen böyle herşeyi soracak mısın 😅?
Sürekli soran, fikir söylemeyen. Bi' fikrini söylese dişimi kırıcam dedirten insanlardan bahsediyoruz. Meraklı Melahat mı deniyordu ne😄.
Bebeğim sen böyle herşeyi soracak mısın 😅?
Sürekli soran, fikir söylemeyen. Bi' fikrini söylese dişimi kırıcam dedirten insanlardan bahsediyoruz. Meraklı Melahat mı deniyordu ne😄.
Merhaba,
Soran kişi önemli, cevaplamayı çok seviyorum, flörtüm sorsa bayılırım aşkım sevgilim sorsa kurban olurum! 😅
Çok pis çözüm odaklıyım sorunlara bayılırım çözdükçe mutlu oluyorum sorun ve soru severim sorun sorun! 😂
Cevap
17Cevap
Sinir bozucu. Konu değiştiriyorum açık arama peşindeyse soran.
İzin verdiğim kadar sorulması daha iyi. Bir yerden sonra sanane muhabbetine girerim yoksa.
Soruyla akakasizy bir soru ise es geçiyorum çünkü fazla meraklı insan cildime zarar 😂😂
Ben sinir bozucu olduklarını düşünüyorum çok yoruyorlar maalesef sürekli soru soran kişiler.
Sürekli soru soran insan meraklı, dedikoducu, hadsiz olduğu için cevap vermiyorum. Çatır çatır çatlıyor. Heleki soru içinden soru üretene ayrı bir kıl oluyorum. Ha şu olur. Faydalanmak, bilgi sahibi olmak için sorar o ayrı elimden geldiğince, bilgimin yettiğince cevap veririm. Ama amaç dedikodu olduğunu sezdiğim an tepki bile vermiyorum.
Sürekli yorum yapanlara, hele ki her işin gurmesilere daha çok sinir oluyorum aslında.
Tabi dedikodu boyutunu arttırıcı soru soran tipleri kast etmiyorum. Onlarla zaten işim olmaz yahu
Bir fikrim varsa cevap veririm yoksa bir süre sessiz kalırım oda susmayı tercih eder. Tabi susmayıp inadına soran da var..
Benim yeğenim var dayı bu ne dayı şu ne dayı o ne dayı neden böyle saolsun ablam anlıyor da yetişiyor 😅
Duymamazlıktan geliyorum. Zaman zaman gözümü kapatirim
Sorularını cevapsız bırakıyorum. Bunaldığımı belirtiyorum direkt.
Rahatsız olduğumu beyan ederim oda susar soru sormaz.
Genelde cevap vermiyorum kızıyorlar bir şey sordum diye 😅
Dört yaş bitiyor hala sormaya devam ediyoruz
Bazen yeteerrr diyorum haliyle 😀😀
Anlatıyorum dinliyor merakını gideriyor, bazende ortamı terk ederim moduma göre davranış.
Ben buyum deyip Ağzının ortasına elimin tersi ile yapıştırıp kan içinde koyasım geliyor 😂
Bir müddet sonra cevap vermiyorum, kendi kendine konuşsun meczup.
İki tane çakasım geliyor da
Beni çok yoruyorlar ya
Iki kere daha soru sorarsan cevabı bulacaksın zaten diyorum
Surekli soru soracak insan yok çevremde
hiç soru soran olmadı bilmiyorum
Detaylarda boğuluyorum. Yoksa sıkıntı yapmam.
Sorduğu sorulara göre değişir.
Alakasız sorarsa kızarım gadası
Meraklı Melahat deniyor bıktırıyor bir müddet sonra
Meraklı insanı severim, beynini aktif tutuyordur..
sinir oluyorum maalesef, ne merakli melahatlar ya
Yav artık Bi sal beni derim herhalde
Savcı milletiz
Ne sorduğunda bağlı
Cevap vermem
Cok sinir bozucu
Yat aşağı
Devam derim
Saygı duyarım