Lütfen bana yardım edin. Her ne yaparsam yapayım sevgilim baskısı yüzünden her zaman sevgilimi aldatıyormus gibi hissediyorum?

Benimle sevgilimin arası çok iyi gidiyor ama onun baskıları çok ağır. Erkek arkadaşlarımla konuşmuyorum hiçbir erkekle. Ne yaparsam yapayım sürekli bana baskı yapıyor. Onu çok seviyorum onun da beni sevdiğini hissediyorum. Ben herhangi bir erkeğe baksam gözüm kaysa hemen kendime baskı edip ona ihanet etmiş gibi hissediyorum. Hiçbir erkek yok etrafımda sadece o hariç. İş yerinde çalıştığım yerde bir çocuk var ve onunla arkadaş oldum onunla iş yerinde gülüp sohbet edebiliyorum. Ama ne zaman işten çıksam kendimi kötü hissediyorum sevgilimi sanki aldatmış gibi hissediyorum. is yerinde çocukla asla iş çıkışı beraber değiliz sosyal medya hesaplarında asla takiplesmiyoruz veya telefon numarası yok. Ama sevgilim bana baskısından dolayı her zaman ne yapsam ya da mecbur bir erkekle konusmak zorunda kalsam hemen içim kötü oluyor kendimi cezalandırmak istiyorumm onun baskısı yüzünden sürekli kendimi suçluyorsun aldatıyormus gibi. Eski erkek arkadaslarim yazdı bir ara hepsini engelleidm sadece bir arkadaşımla arkadaşça konuştum onda da korkumdan engelledim sevgilim kızar diye. Kızlarla çok samimi konuştuğum için bile artık kendimi cezalandırıyorum sanki aldatmış gibi hissediyorum hep onu. Ve kendimi çok kötü hissediyorum sevgilimi çok seviyorum, ama onun bu baskısı yüzünden kendime inanamıyorum bile. Nolur bana yardım edin aldatmıyorum demi sevgilimi?
Lütfen bana yardım edin. Her ne yaparsam yapayım sevgilim baskısı yüzünden her zaman sevgilimi aldatıyormus gibi hissediyorum?
Cevapla