Sevgilimin beni aldattığını ve sevmediğini hissediyorum, ne yapmalıyım?

Merhabalar, konuyu hemen gireceğim, Ben instagram üzerineden bi kızla tanıştım sonra bi hafta geçi ben de o zamana konuştuğum tek kız oydu hoşlandımigimi hissettim onu da söyledim kiz ilk başta kabul etmedi dedi ben önceki ilişkimde aldatıldım gözümde gördüm diyip herkese eğlenceye alıyorum diyip bana arkdaş kalmamızı istedi sonra ben onu yazarken geç bakmaya başladı soğuk cevaplar vermeye başladı o zaman da fake hesaptan ona yazdım fake hesaptan konuştuğumda aninda bakardi ve cevaplardi o sırada ana hesabından ona atmış mesajları görmemiş oluyor sonra bi süre geçti iki gün öyle en son ona dedim bu fake hesabım ve sana oradan yazarken bakmayip gelip bu fake hesabı anında bakman benimle konuşmak istemediğin anlamına geliyor sonra her şeyi döktüm için de dedim ben seni kaybetmemek için arkadaş kalmayı kabul ettim dedim bu bana daha güvenmez diye diye arkadaş kalmanızı kabul ettim ama sen hiçbir şans vermeyi istemiyorsun dedim orada bağlantımızı bitirecektim ama kız bana sen bana o kadar dürüst olduğun için sadık olduğum için sevilmeyi hak ediyorsun diğerleri gibi değilsin gibi diyip sevgili olalım dedi olduk ve bi süre güzel geçti sonra onun bi suru erkek arkadaşı olmasi. Beni çok rahatsız etti onu anlatım olmusuzlu geçti ben bunlari bırakamam diyip onceki ilişkimde bana da öyle diyordu sonra o gitti arkadaşlarim var dedi bende sustum o zamanda yeniyiz diyerek kendime sakinleştirmeye çalıştım ama iki gün sonra ayni konuya döndik geç bakmayi başladı soğuk oluyor ve ne yapacağımı bilmiyorum onunla bitiremek istemiyorum yalancı olduğumu sanacak ama gerçekten sevdim onu karşılıklı hissetmiyorum sadece bana tavsiye verir misiniz?

Sevgilimin beni aldattığını ve sevmediğini hissediyorum, ne yapmalıyım?