Sevgilim, eski sevgilisini mi özlüyor?

1,5 aylık ilişkim var. Sevgilim benden önceki sevgilisiyle 2 sene birlikte yaşamış ve ona evlenme teklif etmiş. Sonra bazı şeyler olmamış ayrılmışlar. Bana dürüst olmak için kendisi anlattı bunları ben de bu yüzden güvendim. Biz ilişkiye başladığımızda ayrılıklarının 4. ayıydı ve bana tamamen unuttuğunu düşünmediğini söylemişti. İnstagramdan takipleşmiyorlar ama kız whatsapptan hikaye koyuyor. Sevgilimin bunlara baktığını gördüm. Üstelik kızın twitter beğenilerine bakarken de yakaladım ama üstelemedim. Bazı günler çok durgun, özellikle storyleri gördüğü günler daha çok öyle olduğunu düşünüyorum. Sizce onu unutamamış mı, onu özlüyor mudur? Bir seferinde ima ettim kafanda kurma tarzı bir cevap verdi bana ve bu bana inandırıcı gelmedi. Acele mi ettim onu kabul ederek, tam iyileşmemiş gibi geliyor bana?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada sevgilim 32 yaşında. O kızla evlenicez diye beyaz eşya alıp depoya koydurmuş vs.. baya hevesliymiş yani o kıza. O eşyalardan da rahatsızım biz devam eder de evlenirsek onları kullanmak istememem ayıp mı olur?
Güncellemeler
+1 yıl
haklı çıktınız arkadaşlar. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Sevgilim, eski sevgilisini mi özlüyor?