• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgilisini merak eden özleyen var mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

5 aydir yok:(

Eski sevgilisini merak eden özleyen var mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • blackswan92_
    blackswan92_ Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

eski eskide kalmış, bir şeyler yolunda gitse bitmezdi. bittiyse demek ki olmamış. o hayatına devam edebilmiş ki 5 aydır arayıp sormamış çıkmamış ortaya. sen niye geçmişe takılı kalıyorsun. yazık etme kendine, kendinin farkına var sen ondan daha değerlisin

0
    26 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Unutmak icin cok cabaladim. aslinda bitmesi icin bir sebep de yoktu. sessiz sedasiz gitti. belki oyuzden bitiremiyorum:(

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

kendine o eziyeti etme. bugün alıp karşına konuşsan ya da o konuşsa , sonra çözmeden kalksanız ki büyük ihtimal öyle olacak ; 5 ayın eksikliği kapanmayacak. o yüzden kendi içinde bir soru cevap yapıp kendini motive et hayata da devam et.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslinda bu 5 ay icinde cok kotu degildim bugune kadar. hayatima bakiyordum. ama sanirim vakit ilerledkkce umudum tukendi. bugun daha bi uzgun hissediyorum her gune gore:(

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

bugün hayatının geri kalan ilk günü diyerek bak biraz. yalnızlık dünyanın sonu değil. ağzın var dilin var çık sokağa biraz sosyalleş, kendinin farkına var zaten onun yokluğu sana yeni insanlar kazandırmada en önemli olay olacak bunu sen de göreceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Okula gidiyorum ztn ama monotonlasti ilk haftalarda. skci gelmeye basladi. yalnizlasiyorum ve yalnizlastikca onu merak etmrye ozlemeye basliyorum

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

üniversitedeysen bu söylediğin çok anlamsız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayir ogretmenim

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

harika bir işin var bence kendini motive etmek için bir sebep bu. bak bu hayatta kimse yalnız değil ama herkes tek başına bunu bil. 5 aydır da yalnızsın ama ne kadar olgunlaştığına ve gelişim gösterdiğine, düşünce olarak yükseldiğine bir bak. kendine de haksızlık etme. sen ondan daha değerlisin , niye kendini aşağı çekecek karamsarlığı besliyorsun. lütfen kendine bunu yapma. bundan 2-3-5 yıl önce geçirdiğin kötü olayları ve kişileri düşün. bugün kaçından eser kaldı. bu da aynısı olacak. akıp gidecek zamanda sen yerinde sayma

bence muazzam bir motivasyon metni yazdım sana 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet her sey gecti. ama kimseyi ben okadar sevmemistim. deger vermemistim. hic bu kadar beklememistim. arkadaslarim da oyle diyor. normalde cabuk hayatina bakardin diye. ilk defa biri icin tamam bu kisiyle hayat boyu olmak istiyorum dedim.30lu yaslardan sonra unutmak daha zormus, ama unutmak da istemiyorum iste o da var. onun gelecegine inaniyorum. iste bzn de cok umitsizlesiyorum ve bu hale donuyorum. uc gun once daha iyi moddaydim. niye bugun boyle oldum. dun dogumgnumdu. sanirim yazar arar diye dusundum. olmayinca rezidancetan dusmus gibi hissettim. nasil tekrr duzelcm bilmiyorum:(

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

bazı kalp kırgınlıkları geçmiyor maalesef. zaman her şeyin ilacı olsa da her ilacın bir yan etkisi de vardır. beklentilerin boşa çıkması ve insanın boşluğa itilmiş sendromuna kapılması nedir inan çok iyi bilirim. ama hayat devam ediyor. eğer senin düşüncelerinin çok azını taşıyor olsaydı dünü bir fırsat bilirdi. bence bunu görmezden gelmesi unutması bile sensiz bir hayatı kendisine seçenek olarak benimsediğine bir teyit. buna böyle de bakmalısın. düzelemeyecek bir şey yok o nasıl hayata devam ediyorsa sen de edeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Enteresan olan en son yazdigi zaman barismak istemisti. sevdgni hersyi duzeltcgni bir daha hata yapmycgni soylemisti. ben inanmiyorum istemiyorum dedim. bir ay sonra tekrr yazdi. tamam dedim hatalarini telafi et. cok sevindi falan . sonra birden kayboldu ortadan. anlam veremiyorum bu yaptigina

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

o da senden gelecek ilgiye alakaya bel bağlamış. bu tip düşünceler genellikle kişilerin hayatında yolunda gitmeyen şeyler karşısında sığınacak güvenli bir liman arayışından dolayı oluyor. ancak bir varım bir yokum davranışları da, kişinin kararsız ve özgüvensiz olduğunu gösterir. maalesef bu yaşlarda bu tip davranışlar genellikle kişilik sorununu da gündeme getirebilir.

ben senin yerinde olsam karşısına geçer düzgün şekilde izah ederdim. bu bulanık diyalog beni rahatsız ediyor net ol bana karşı hayatıma parça parça girip çıkmana tahammül edemeyeceğim diyerek onu diyaloğa sürükle. eğer ki buna tepkisiz kalıyorsa gerçekten sen de vaktini harcama daha.

zaten bana sorarsan 5 aylık ayrılık her şeyin bittiği ve eskisi gibi olmayacağının kanıtıdır. ne dersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani ilk defa bu kadar uzun habersiz kaldim ondan. baslar haric bi var bi yok durumlari vardi ama yani ne bileyim. belki bu kadar zaman icinde anlar hatasini gercekten doner diye dusunuyorum. ona ilk adimi ben atmak istemiyorum. cunku az cok tanidim onu. adim atinca umursamaz biri. onu umursamadgmda pesimde olan biri cunku ilk bittiginde. ben adim attim cevapsiz birakmisti ozamnlar. sonra geri cekilince defalarca yazdi. ilk defa ozur diledi falan . cok zor bi karakter. oglak burcu. yani onun adim atmasi lazim ki ben de senin dediklerini diyeyim. diger turlu ben yazmam ona. ama boyle de cok yorucu iste. beklemek hersyden zormus

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

halen ona bir hevesin var halen onu bekliyorsun. fakat sen kendini kahrederken o hayatını kendi düzeninde devam ettirmeye devam ediyor. belki de 5 aydır görüştüğü birileri var ve onlarla devam edemeyince dönecek sana. neden bu kadar muhtaç hissediyorsun kendini ona. bence kendine eziyet ediyorsun ve bunu geç de olsa fark edeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O herseyi herkesi cok dusunmeyecek yapida biri. oyuzden onun hayatina devam edebilmesi cok kolay. dert eden biri degil yani. ben de o varken hcbseyi dert etmem. ama onun yerini asla dolduramiyorum beklemekten kendimi alikoyamiyorum. elimde degil. surekli dua ediyorum. agzimdan dusmuyor ismi. bi turlu de karsima cikiyor ztn. yurusem bi duvarda onun ismini goruyorum. gorustgumuz yerlere gidince kotu oluyorum. ozmn da daha zor oluyor benim icin. zamanla olck bir sey degil onu anladim. enazindan hani biraz icim rahatlasa

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

bu belirsizlik sizi hasta eder. kendinize büyük kötülük ediyorsunuz ben diyeyim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir iliski kocundan randevu aldim. belki yapablcgm biseyler vardir:/

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

isabetli bir karar olmuş. sakıncası yoksa sorabilir miyim İstanbul'da mı yaşıyorsunuz; öyle salça etmek için sormadım cidden merak ettim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet istanbuldayim neden ki

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

hiç , sormak istedim sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hm anladim

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

stresi tartışacak ve iyi bir dinleyici olmasını beklediğiniz biri olursa bir kahveye tamam olurum hadsizleşmeden 😄

bak dünya dönmeye devam ediyor, sen de yerinde sayma. ben bu hayatta çok büyük üzüntüler yaşadım ve tanık oldum. cidden bazı şeyleri düşmanımın bile başına gelsin istemem. senin düştüğün duruma seneler önce ben de düştüm, döner dedim yapmaz etmez bırakmaz dedim ama durum öyle olmadı. geçen zaman ise benim haneme eksi yazdı benden çaldı hayat. aynı yanlışa düşme. unutma bak sen ondan daha değerlisin, lütfen kendine haksızlık edecek yaklaşımlardan uzak dur. senin için en iyisini diliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tanimadigim biriyle gorusmek istemem ama ozeldeb konusabiliriz

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

güzel bir yaklaşım, doğru olan.
      beni buradan ekleyebilirsiniz takip et butonuyla. geri bildirimin için teşekkürler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Takip ettim

Yorumla
    • blackswan92_
      blackswan92_
      +1 yıl

teşekkürler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

7

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

8 ay olacak bir dönüp demiyor ne yapıyorsun. Bir demiyor eşimdi diye.

0
    42 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O mu ayrildi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O da ayrılmadı araya 3. şahısları aldı sonra olay karıştı. En son kendi isteği gibi dursa da...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Araya baskasi girince o kisi icin uzulmemeli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Başka bir erkek gibi bir şey değil. Akrabaları etkiledi. Yazık etti onca ömre, yaşanmışlığa, yıllara, emeğe...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ozaman uzucu. ama gercekten seven kimseden etkilenmez. bekliyor musun peki donsun diye

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Beklenmez mi ya yeter ki başkası olmasın hayatında gerisi bir şekilde çözülür. Herkes hata yapabilir insanız. Deprem dönemiydi bir de kafası karışmış olabilir, daha farklı bir problem de ama insan sevdiğini bekliyor. Ben eşime sadığım umarım o da öyledir. Ben sözümden dönmüyorum sonsuza kadar dedik bir kere.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de bekliyorum ama bekledikce olmuyormus yani enerji olarak bekleme modundan cikmak gerekliymis. ummadigin anda cikiyotlarmis ama sabrim kalmadi benim:(

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Keşke bir anda olsa ama işte. O sabır benim içinde geçerli. Benim artık haber bekleyen taraftayım ulaşması gereken taraf o.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de oyle. sen sanki emin gbisin sana doneceginden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yok değilim de hatta umudum yok, ümidim yok, inancım da yok, histe değil. Sadece olsun istiyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Insallah olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnşallah ikimizin de olur ya. Beklemek yormuyor yıpratıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bi ara acayip saclarim dokuldu uzulurken. yeni yeni toparliyorum. sende oldu mu boyle seyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tek dökülmekle de kalmadı saçlar beyazladı aşırı kilo kaybım var gören herkes çökmüşsün diyiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aa bu cok kotu olmus. hemn toparlamaya calis. gce bile ye. dondugunde seni begenmesi lazim. oyle dusun. bu aksam basla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben büyük konuşmayı sevmem de beni toparlayabilecek tek kişi o. Onun elinden yemediğim bir şey zehir gibi şu an. Zaten tadım tuzum yok yaşayacak kadar yiyebiliyorum. Gerisi çay, kahve, sigara üçgeni. Hani tat vermiyor yemekler. O olacak ekmek arasına ekmek koysa lezzetli yapar ama o olmayınca ne yapayım yemeği vs. En son ne zaman ne yediğimi dahi hatırlamıyorum zaten. Yediğim bir şey damağımda tat bırakmıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boyle olmaz ama. sen mutlu olursan o doner. boyle mutsuz bitkin bir adami kimse istemez. yavas yavas baslamalisin. sigarayi cayi kahveti azalt once. her yemk cok guzl de. once sevdgn yemekleri ye. kendini toparla. seni kaybettgni dusunsun ki donsun. bitmis bir adami napsin. daha iyisini bulur bak. herkes gpruntuye bakiyor. herkesi gec onde sen kendini mutlu hisset kendini bgen sev. sonra ztn herkes seni aever. o da sever doner. inan ben bile o sevdigim kisi mahvolmus halde olsa istemem ki dort gozle bekliyorum dusun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İnan bilmiyorum artık gücüm kalmadı. Ben böyle olmayı istemedim ve gerçekten yiyemiyorum. Midem almıyor ne yapsam da. Misal normal bir insan bir kase mercimek çorbası ile ne doyabilir. Benim maksimum yiyebildiğim yiyecek o kadar şu an. Günüm domates, salatalık, biber, şeftali, elma, üzüm, kayısı kurusu, elma kurusu ile geçiyor genelde. Yemek yapmak gibi bir mecalimde yok. Zaten işimden de oldum evimden de oldum. şu an cebimde kendi şahsıma ait 5 kuruş paramda yok. Yani çok şeyi kaybettim belimi de doğrultamadım. İnandığım için yıkıldım ve keyfi kaybetmedim. Ben mutlu olmayı istiyorum ama kalp sancısı ve arkadaki düşünceler bir rahat bırakmıyor beni. Sürekli bir çıkış arıyorum, iş arıyorum, hiçbir olumlu giden olay yok şuanlık.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Is aramaya devam et. dua et. hayirli kapilar acilacaktir. ama pes etme. once kendini duzelt. inanki sen bitmis haldeyken donmez o. hersy bir anda olmuyor. yavas yavas olcktr. once isi hallet. sonra istah icin ne bileyim surup al msela. bi alerji surubu vardi. adi sipraktin. yan etksi istah aciyor ama cok acayip yiosun. sadece uyku yapiyor. dokunmaz yani. hafif bir sey. alabilirsin. bi sure kullanir birakirsin. boyle gitmez. once isini hallet sonra kendini toparla. insan fiziken zayifken ruhen de zayif hissdiyor. kendine guven. ben toparlycm mutlu olcm de. once kendin inan. birakma kendini. daha gencsin. ve herseyin ustesinden gelirsin. inan sen kendini toparlayinca eminim o da sana geri donecek. ama bu halde gelmez valla bak. iyi kotu bir ise gir. sonra daha iyisini de bulursun. inan kendine

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bakacağım artık zamanla ne olur bilemiyorum. Yani savaşı veriyorum ama nasipte olmayınca boğazdan lokma bile geçmiyor. Gittiğim konuştuğum yerlerde de 12-13 saate asgari ücret teklif ediyorlar o da kurtarmıyor yolu var yemeği var karşılamıyorlar. Bir de küçük şehirde olunca her şey istisnasız sarpa sarıyor zaten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet kucuk yerde is de zor. insallah daha iyi bir is bulabilirsin. aramaya devam et birakma. ama dedigim gbi onceligi kendine ver. once can sonra canan. ben de zamaninda mahvettim kendimi. sonra toparladim ama iste ara ara ozleyince duramiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Böyle bazen senin gibi denk geliyorum aşağı yukarı aynı benzer şeyler ve yaşanmışlıkları olan insanlara. Keşke diyiyorum keşke o olsa da buradan anlasa reelde dönse. İşte olmayacak bir şey biliyorum ama napayım diyiyormuş insan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun donmesini istiyorsan kendini toparlamalisin. ozamn kesin donecektir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ah be hakkını helal et kendi derdimize ortalık karıştı. Nereden nereye geldik. Deneyeceğim toparlamaya çalışacağım. Sen ne hissediyorsun kendin hakkında peki.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Deneme yap... ben de cok kotu zamanlar yasadim yemedim icmedim zayifladim agladim derken kendini toparlamalisn dedim ve yavastan basladim. once kendimi ondan geri gectim. hep arayan yazan benken biraktim. o yazmaya basladi. defalarca da yazdi. en son ozur diledi sans istedi. kabul etmedim. bisure sonra tekrr yazdi. tamam dedim hatani telafi et. ki bizim aramizda bi sorun yoktu. sessizce birden ortadan kaybolmustu. muhtemelen skldi gtti. neyse hatani telafi et dedyince tamam dedi ama yine ortadan kayboldu. ve ustunden bes ay gecti. ben o surede kimi zaman iyi kimi zaman bedbaht hale geldim. aslinda bikc gune kadar da iyiydim ama iste zaman gectikce insan umidini kaybediyor. yine de aylar sonra donenler mutlu olanlar da var. oyuzden umidimi kaybetmemeye caliscm. iyi olmak zorundayim ve o bana kendini affettirmek icin caba gostermeli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ha işte aynı düşünce tarzındayız. O af ettirmeli ve savaş vermeli. Anlayabiliyorum seni hem de çok iyi. Ama senin durum biraz elma cepte durumu olmuş. Yani işine nasıl geliyorsa öyle davranıyor sana karşı sanırım. Bu da çok kötü git gel ile olur mu böyle. Çocuk oyuncağı değil ki bu. Hayır madem özürler yağdıracaksın neden aynını yapıyorsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ozur diledi tekrr ayni seyi yapmycm dedi. seviyorum ediyorum falan bisuru sey ama bir degisiklik yok. bi de yazio edio engelliyordu. sorunca da senden kacmaya calisiyorum artik kacmycm diyordu ne alakaysa. en son bir daha yapmycm bu sacma hareketleri dedi ve yine aynisini yapti. hani kavga etmis olsak uyumsuz olsak inan hchir kotu geri donusu olmyck sey olmadi aramizda. yaptiysa o bana yapti. ben onu bic uzmedim kirmadim. oyuzden o gonlumu almali. ve bu kez bir iki msjla olsun istemiyorum. yanima gelmeli oncelikle. sozlerini tutmali. basta boyle degildi aramiz da iste sonradan dengeler hozuldu. ama ben olmam gerektgi gibi davraniyorum Şu an . onceden olsa pesinde kosardim ordan burdan yazardim. bir yildir hcbr hareket yapmiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok tuhaf durum bende anlam veremiyorum bir türlü. Arada bir şey yokken birden gitmesi gelmesi dediği cümleler garip. Sanki iki kişiliği var gibi ya da daha farklı bir durumu. Ama böyle güzel karşılayana yapılmayacak davranış biçimi bu. Hani anladığım kadarıyla sen de her şeyi ile kabul ediyorsun ama o hep hata yapıp bırakıyor ya da gidiyor. Sen de artık olacaksa ya hep ya hiç moduna geçiyorsun haliyle haklısın da. Biraz koşulması bizim de hakkımız sonuçta. Yani gel gitler insanı daha çok sıkar. Umut ver kaç nereye kadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tuhaf olab tarafi o da farkinda sacmaladiginin cunku en son ozur dilediginde uzun uzun yazdi bu sacma hareketlerim seni degersiz yapmaz aksine sen cok degerlisin demisti. ama niye yaptgi muamma iste. anlam veremiyorum. yapi olrk cok dengesiz biri değil aslinda ama vok rahat biri. sorumluluk sahibi aslnda ama sorumluluk almak istemio. evlilik korktuyor falan . kuck de değil 35 yasinda ama cevresi kotu etkilemis sanirim. ama iste ilk defa biz bu kdr uzak kaldik birbirimzden. bakalm nolck ama hislerime gore biz yine konusurz insallah da ileri gideriz. cuma gunu icin bir iliski kocundan randevu aldm. oncdn baskalaryla da konusmustum. bklm bu ne diyecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani yaşı az değil oturaklı olması gerek fakat çevre kadar pis bir şey yoktur. Kendi kararını etkiliyor olabilirler. Bir de kendini bilmesi ama yapması tuhaf. Aslında yan yana olsanız bir sonuç olsa daha rahat olurmuş. İnşallah muradına biran evel erersin de kurtulursun bu dertten.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet yanyana gelebilsek guzel olurdu ama o eskisehirde. ben istanbuldayim. gerci gelmek istese iki saat hizli trenle. insallah sen de ondan bi haber alirsin istedgn gbi olur her sey ama unutma onceligi kendine ver kendine deger ver ki o da sana deger versin ve gelsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben kendime değer versem bu halde olmazdım büyük ihtimal de neyse. Ben de haber verse gidip alsam da gelsem diye çok bekledim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bundan sonra deger ver. gec degil. ama emin ol sen kendini toparlamadikca o sana gel beni al demez. guzel bi ise gir, ye ic gez toz kendine bak. aninda ortaya cikar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok ilginç değil mi? Oysa seven sevdiğinin haline koşmaz mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onlar eskide kalmis. gunumuz sevgileri boyle. arkadasliklar da boyle. insanlar seni varken sever. sadece ailen herzmn her halinle sever. guzel bir sey giyin paran olsun ne bileyim hos gozuk gozlerine ozmn herkes ilgileniyor seninle, yoksa öyle mutsuz solgun bikkn kendine hayri olmayana kimse bakmiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ha o konuda rahatım. Tamam yemekten kesildim de kendi başımı eğik bilmiyorlar. Tam tersi rahat ve relax biliyor şu an herkes. Ben içimde savaşımı veriyorum dışarıdan gören her şey güllük gülistanlık sanar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O daha kotu. iyiyi oynamak cok zor. okulda bunu idare edebiliyorum ama odama girince yalnz kalinca ortaya cikiyor mutsuzluk. icten de mutlu olabilmek gerekli. kafa dagitmak icin birileriyle tanis istersen. bzn iyi geliyor bzn tam tersi oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birileriyle tanışmayı pek sevmiyorum. Genelde ne zaman yeni biriyle tanışsam direk anlıyorum ve tedbir almak zorunda kalıyorum. En azından içimdeki diğer ben beni anlıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neyi anliyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yani kime desem öyle böyle diyiyor ya diğer ben ve ben zaten çaba gösteriyoruz. Uğraşıyoruz ve bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kimseye diyemediğimiz benim sevgimi ve özlemimi paylaşıyoruz. Fikirlere açığız ama söylenen şeylerin %99'unu çoktan yapmış oluyoruz aslında. Önüm arkam sağım solum üstüm altım her yerimden bir yol arıyoruz çıkış kapısı. Birimiz sinirlense diğerimiz sakinleştiriyor. 2 karakterli ya da çoklu kişilik bozukluğu değil demek istediğim bir yanım öyle derken diğer yanım öyle diyiyor kısmı. Hani düşüncelerimi bile seçeneklere sunup mantıklı olana ilerleme yönünde hareket ettim hayat boyu. Araştırma vs severim. Şimdilik susuyorum mecbur kaldım sadece. Zaten farklı bir gücüm yok bu pozisyonda. Boynum eğik kaldım artık gerisinde işaret gerek. Oda nasip ve ben çok nasipsiz bir insanımdır. Bir de bu haldeyken bile halen herkesin gözü elimde kalanlarda o bile deli ediyor. İstiyorlar ki hiçbir şey olmasın bende. Yardım edeceklerine itmeyi seviyorlar. Çare üreteceklerine kestirip atmayı seviyorlar. Ne desem anlatamıyorum zaten farklı bir aile yapısına sahibim bir de. Hangi cepheden neyle savaşacağımı şaşırdım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Is olayini halletsen bayagi duzelir gbi birseyler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zamanla göreceğiz o zaman gelirse tabi.

Yorumla
  • _gaziakkaya
    _gaziakkaya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Eski eskidir önüne bakmak gerek düşünerek zaman kaybedemem

0
    0 Yorumla
  • Bidolutatlılık
    Bidolutatlılık Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.

Hiç merak etmiyorum

0
    0 Yorumla
  • dionysosjai
    dionysosjai Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Yok özlemiyorum merakta etmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı.

Eski sevgilim yok ki özleyim

0
    0 Yorumla
  • TipSizAdam06
    TipSizAdam06 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.

hangisini:)

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hicbirini sevmedin mi

Yorumla
    • TipSizAdam06
      TipSizAdam06
      +1 yıl

düşünelim

Yorumla
  • KnightsSword
    KnightsSword Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 81%
    +1 yıl

Nein

0
    0 Yorumla
  • damlanur09
    damlanur09 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Hey be 13 senedir goremiyom

0
    0 Yorumla
  • metropoltilkisiii
    metropoltilkisiii Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Ah o eskiler.

0
    0 Yorumla
  • Kemwal007
    Kemwal007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Özlüyorum

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O mu ayrildi:(

Yorumla
    • Kemwal007
      Kemwal007
      +1 yıl

Bn ayrıldım sonra döndüm ama olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden olmadi

Yorumla
  • Fındıkella
    Fındıkella Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Hayır 😄

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilisini merak eden özleyen var mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliyi özleyen var mı? 39 cevap verildi
Eski sevgilisini özleyen var mı? 163 cevap verildi
Eski sevgilisini özleyen var mı? 8 cevap verildi
Eski sevgilisini özleyen var mı? 30 cevap verildi
Eski sevgilisini/eşini özleyen var mı 6 cevap verildi
Eski sevgilisini mi özlüyo? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Siteden kiminle sizi Paris’e göndereyim?
  • Bir insanı mı özlersin, yoksa onun yanında olduğun hâlini mi?
  • Kurşun adres sorar mı?
  • Bu gece eğlenmek için hangi şehirde, hangi mekanda olmak isterdin?
  • Kışlıkları kaldırdınız mı?
  • Farklı kültürlere ait yemekleri denemek istermiydiniz?
  • Yaşadığınız bölgedeki insanların, karakter ve bakış açılarından memnunmusunuz?
  • Canınız birini sevmek istiyor mu?
  • Korkak mısınızdır?
  • Bir kız çocuğunun hayatındaki en büyük güven, babasının varlığı mıdır?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨