ona eski sevgilini özlüyorsan sakın benle görüşme desem mi ?
Sevgilim eski sevgilisini özlüyor olabilir mi?
Sakin ol, eski sevgili ile hiç bir alakası yok. Büyük ihtimal işinde epey mutsuz ve zamanında burun kıvırdığı işler olmuş ama şimdi o işler olsaydı da bu işte çalışmasaydım gibi bir manada yazmış.
iş olduğu ne malum niye bnu face.ine yazsın ki
Neden yazamasın.. Bence sen fazla evham yapıyorsun. Güven sorunu yaşıyor musun?
bugün tüm gün mesaj atmadı tel.nu unutmuş akşam attı ve akşam da bu yazıyı yazdı ondan diyorum,haksız mıyım sence
Hmm o yüzden böyle paranoyak oldun sen.. Yani olabilir telefonu evde unutması.. Bazen ben de unutuyor yani büyütelecek bir şey değil ama işkillendiysen biraz bekle bir kaç gün hareketlerini gözlemle. sana karşı tavırlarına göre yeniden bu soruyu masaya yatırmakta fayda var.
şimdi normal mi davranayım yani sinirden soğuk davranıyorum ya,ne yapsam
Normal davran.. Önce bir sakinleş. Sağlıklı düşünmek için rahatlaman gerekir. Bazen sinirli olunca beyine kan gitmiyor ve çok şaçma sapan düşüncelere kapılıp gidebilirsin. Sonu yıkıcı cümleler kurmana sebep olabilir.
demekkı sorun sende unutturamamıssın eskiyi sadece boşluk duldurmussun
kıvırmış belli ki ama boşuna dememiştir. yani olur öyle psikoloji değişen bişi :/
Beni umursasaydı yanlış anlarım diye yazmazdı o yazıyı
Cevap
4Cevap
canım yaaaaaaa sende benim gibi paranoyaksın :D sevioruz nabalım :)))))))))
sanmamya ilişkiniz iyi gidiyorsa tabi
iyi gidiyordu ama bugün tüm gün mesaj atmadı tel.nu unutmuş akşam attı ve akşam da bu yazıyı yazdı ondan diyorum,haksız mıyım sence
hiç bişi anlamadım desem .s
ya adam facebookda"Zamanında olmaz dediklerimi şimdi mum ile arıyorum.."yazmış sevgilim yani anladın ?ne demek istiiyor acaba diyorum eski sevgilisini mi özlüyor
eski sevgilisini özlemiş diyim o zaman sana normal değil çünkü bu
bunun sevgiliyle en ufak bir alakası yok inan bana
neden ki
işinde sıkıntı yaşıyomu ? sık sık işinden söz ediyomu kötü falan sıkıldım gibisinden
evt
şüphelenme hiç işiyle alaklı
ne alaka ya nerden anladın
bak burdakilerin yorumlarına bakarak içine kurt düşmesin derim , nerden anladığımı şimdi buradan anlatamam büyük ihtimalle işiyle alakalı illa ben öyle düşünmüyorum dersen sen bilirsin , kendi düşünmek istediğini düşünme :)
açıklama yap nasıl anladın lütfen
bak 1. yapman gerek o faceyi kapattırcan .. 2. olarak cocuk senin için neler yaptı ?
niye kapattırırıyım ki ama..neler yaptı derken ?
:) facebook ilişkinin baş düşmanınıdır sana şunu söyleyim facebook yüzündeen coook kawqalarınız olur ... yani şürprizler falan
garip bişi yazmış
evet ona eski sevgilini özlüyorsan sakn benle görüşme desem mi ?
söyle bence
ama eski sevgilisi evli şu an desem mi yine de
ne zaman evlendi biliyomusun peki ?
6-7 aylık olabilir tam blmiyorum neden ki
o yazıyı ne zaman yazdı o
bugün
senden soğumuş olabilir bak normalde bu yazıyı yazmak mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar