Eski sevgilim gerçekten özlüyor mu?

Biz 2 senelik ilişki yaşadık, ailesi hatta tüm sülalesi beni tanıdı çok sevdiler uzak mesafem ilişkisiydi babası vefat edince düşünmeden gittim Mevlütlerinde taziyelerinde hep yanında oldum herkes beni orada tanıdı ciddiydik fakat kendisi psikolojik çöküşten dolayı uzaklaştı benden ve sonuç olarak ayrıldık. Ayrılalı 2 sene oldu hiç görüşmedik son aylarda 2-3 ayda bir yazıyor ve aklına geldiğimi, beraber yaşadığımız anları özlediğini söylüyor ama yeniden başlamak amaçlı yazmadığını da belirtiyor. Hatta mutlaka bir gün görüşeceğimize inanıyor. En son bana yazdığında bi kızla görüşmüş evlilik istemiyorum diyip kalkıp gitmiş ne kadar doğru yalan bilemem. Biz ayrılırken annesi beni aradı çok ağladı ayrılmayın diye. Benden sonra hayatına ciddi ilişki hiç almamış seni tanıştırdığım gibi kimseyi ailemle tanıştırmadım böyle mutluyum kimseyi istemiyorum diyor. Ve sen veya ben evlenene kadar ben seni hep sormaya ve merak etmeye devam edicem çünkü çok iyi birisin seni seviyorum senle yaşadığımız anları özlüyorum ama merak etme bir şey olmasını beklemiyorum dedi. Yani ne istiyor anlamıyorum aydınlatabilir misiniz? Uzak mesafedeyiz hala o Konya’da ben İstanbuldayım. Bu arada bundan bir önceki konuşmamızda ona yanlışlıkla son ayrıldığım eski sevgilimin adıyla hitap ettim baya takılmış buna. Öne çıkan hikayelerimde tek tek tarihleriyle onun bulunduğu fotoğrafları söyleyip bunları hala silmemişsin dedi.

Eski sevgilim gerçekten özlüyor mu?