Arkadaşım bu akşam evlenecek (arkadaşım ve ailesi aşıyı reddettikleri için düğüne gitmeyecem) ama evleneneceği adam çok saf!
Arkadaşımın geçmişi erkeklerle dolu, liseyi bıraktı erkeklerle takılmak için zaten lakabıda "kaşaŕ" arkasından konuşuyorlar "okumadı, erkeklerle uygunsuz şeyler yaptı" diye bende rahatsız oldum bunu kıza söyledim ama kız arkadaşım güldü geçti
Kız 3 sene önce türbana girdi sonrada evleneceği adamla tanıştı yani emreyle
Emre muhafazakar bir adam belki iyi biri ama çok saf yani emre düşünemiyor bazı şeyleri..
ilkokulda okumayı beceremediği için ailesi okuldan alıp sanayiye vermiş, babasının yanında çalışıyormuş
Çok saf bir adam ya! Herşeye çok çabuk inanıyor ortamda espri yaptım yaptığım espiriyi anlamadı sürekli gülüyor sırıtıyor ciddi birsey anlatıyorum sırıtıyor
Çok zeki bir insan değilim ama emre gibi bir erkeğe katlanamazdım
Arkadaşım nasıl bu adamla evlendikten sonra ona katlanacak.. robot gibi bir adam sürekli yönlendirmen gerekiyor
Ben böyle bi erkek istemezdim
Saf adamla evlenir miydiniz?
Arkadaşımın geçmişi erkeklerle dolu, liseyi bıraktı erkeklerle takılmak için zaten lakabıda "kaşaŕ" arkasından konuşuyorlar "okumadı, erkeklerle uygunsuz şeyler yaptı" diye bende rahatsız oldum bunu kıza söyledim ama kız arkadaşım güldü geçti
Kız 3 sene önce türbana girdi sonrada evleneceği adamla tanıştı yani emreyle
Emre muhafazakar bir adam belki iyi biri ama çok saf yani emre düşünemiyor bazı şeyleri..
ilkokulda okumayı beceremediği için ailesi okuldan alıp sanayiye vermiş, babasının yanında çalışıyormuş
Çok saf bir adam ya! Herşeye çok çabuk inanıyor ortamda espri yaptım yaptığım espiriyi anlamadı sürekli gülüyor sırıtıyor ciddi birsey anlatıyorum sırıtıyor
Çok zeki bir insan değilim ama emre gibi bir erkeğe katlanamazdım
Arkadaşım nasıl bu adamla evlendikten sonra ona katlanacak.. robot gibi bir adam sürekli yönlendirmen gerekiyor
Ben böyle bi erkek istemezdim
Saf adamla evlenir miydiniz?
Sürekli sırıtan, saf adamla evlenmezdim
Sürekli sırıtan saf adamla evlenirdim tabi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Birincisi arkadasin hakkinda hic güzel konusmadin, ikinci o ikisinin karari kimsenin söyle böyle deme hakki yok, bide ayrica magdem kiz arkadasin okadar kötü söyledigin gibi neden arkadassin?
Arkadaşım kötü biri değil sadece arkasından "kaşàr" diyorlar bende bundan rahatsız oldum ama gerçeklik payı var şimdi yalan değil
Bunuda arkadaşıma söyledim çünkü bana söylenmesini isterdim
Arkadaşıma söyleyince hiç şaşırmadı güldü geçti herhalde benden önce biri söylemiş arkasından konuşulanları
40 sene bir görüştüğüm arkadaşım kendisiyle samimiyetim yok ama eskiden çok samimiydim
Bu arkadaşım arkamdan ileri geri konuşunca samimiyeti bitirdim ama arkadaşlığımız devam ediyor. Annesiyle beraber arkamdan "psikolojik sorunları var" dedi diye onlara kin mi beslicem?
Evleneceği adama, babamın nasıl hastalandığını anlatıyorum yüzümde ciddiyet var arkadaşımda ciddi ama arkadaşımın nişanlısı pişmiş kelle gibi sırıtarak dinliyor
Nasıl sinirlerimin bozulduğunu anlatamam
Başka biri olsaydı tartışırdım
Hastalıktan bahsedilince gülerek dinlenilmez bunlar hassas konulardır
33 yaşındaki adama bunuda ben öğretemem
Kasar kelimesini bazen insanlar istedigini elde edemeyincede kullaniyor ondan dolayi ben buna takilmam, bana tek tuaf gelen arkadasim diyip onu kötülemendi soncta insan arkadasini kendi seciyor..
Kocasinada gelirsek ben tanimam ama bazi insanlar öyle istiyerek yaptigini düsünmüyorum daha dogrusu düsünmek istemiyorum.. saglik yönünde birseyde insanin kasitli siritmasi tuaf orda hak veriyorum sana
Bu kız benim çocukluk arkadaşımdı yani kendimizi bilmezken arkadaş olmuştuk biz
Çok samimiydik, kardeş gibiydik
Kendime ne alıyorsam kızı da alırdım
Sonra bu kız ortaokulda değişti, beni beğenmemeye başladı, mesafe koydu aramıza, sınıftaki tiki kızlarla takılmaya başladı zoruma gitti ama ne yapabilirim
Tiki kızlar benimle alay ediyordu, benim çocukluk arkadaşımda benimle alay etti.. ÇOCUKLUK ARKADAŞIYLA ALAY ETTİ
Çok ağladım üzüldüm ben ona hiçbirşey yapmamıştım zaten sonra geldiyse başına tiki kızlardan geldi, sevgili olmadığı erkek kalmadı. Liseye geçti ama okulu bıraktı erkeklerle daha rahat takılabilmek için
Bu sıradada annesiyle beraber "arzu sıkıntılı ya" diyerek arkamdan konuşuyorlarmış ANNESİYLE BERABER
Onun annesini teyzem gibi gördüm yakışmadı bu söyledikleri
Ahım mı çıktı bilmiyorum sonra da kız için "kaşaŕ" demeye başladılar. Arabada erkeklerle sevişiyormuş, elletiyormuş ve daha neler neler.. kuzenim bile "onun yaptıklarını kocamla yapmadım" dedi ama ne yaptı bilmiyorum bilmek de istemiyorum
Ben milletin dediğini dedim evet "kaşaŕ" diyorlar ama malesef gerçeklik payı var keşke gerçeklik payı olmasaydı ama var ne yazık ki
Nişanlısına gelirsek
Adam kasıtlı olarak gülmüyor buna eminim yani adam böyle sürekli sırıtıyor pek anlamıyor zaten
Hafiften bi zeka geriliği var gibi ama belki başka birşeydir bilmiyorum o yüzden 33 yaşındaki adamada kızamıyorum
Yasadiklarin icin seni anliyorum.. ama ozaman niye daha arkadassin magdem seni takmafi umursamadi anneside ayni sekilde
Neden adama bu kadar kinlendin ki günün sonunda arkadaşının eşi olacak o, kısacası sanane ki ondan
Kinlendigimimi düşündün cidden
Ciddi birsey anlattığında karşında seni sırıtarak dinleyen bir insan olunca sinirlerin bozulmaz mı
Babamın nasıl hastalandığını anlatıyorum adam sırıtarak beni dinliyor
Benim sinirlerim bozulur ciddi bir konu neticede ama senin bozulmaz anlaşılan
Hem kız arkadaşına hem eşine hoş olmayan laflar söylemişsin. Bu tamamen farklı, bir tavra sinir olmak farklı, bir kişiye sinir olmak farklı şeyler.
Yahu ne söylemişim ben
Kızın arkasından herkes "kaşaŕ" diyor herkes hemde
Kaç kez duydum yemin billah rahatsız oldum
Tamam kaşar malesef bu doğru ama yinede hoş olmadı
Kız arkadaşıma söyledim bilsin diye ona göre insanlarla arasına mesafe koysun diye ama kız arkadaşım güldü geçti hiç şaşırmadı herhalde benden önce biri söyledi herkesin ne dediğini
Adam için kötü birsey demiyorum
İyi birine benziyor ama SAF, ROBOT GİBİ
Bunlar hakaretse evet hakaret ediyorum
Saf olması, sürekli sırıtması benim suçum mu
Allah da onu böyle yaratmış
Tamam kadınların aradığı erkek günde 20 kişiyle aldatsa anlamaz akşama kadar foğuş
Adamın tipini görsen.. saf oldugunu düşündüm ama tanışınca beklediğimden daha saf çıktı
Sürekli sırıtıyor sürekli gülüyor
Arkadaşım ne derse onu yapıyor yani köle gibi veya robot gibi sürekli arkadaşım onu yönlendiriyor
Parasınin peşinde kadın
Adamın parası yok ki zaten kiraya çıkacaklarmış
Kız arkadaşımın ailesi daha zengin sanırım evi de kız arkadaşımın ailesi alıcak
yanlislikla B sikkini tikladim kusura bakma
Önemli değil
Erkeklere uyanamıyorum 🥳 lddjdh
Forrest Gump senaryosu gibi))
Forıst daha bile akıllıydı en azından bazı şeylerin farkındaydı ama bu emre keşke forıst kadar olsa
Sürekli pişmiş kelle gibi sırıtıyor
Babamın nasıl hastalandığını anlatıyorum yine sırıtıyor
Sinirimden ağlıcaktım
Senin arkadaşına anca böylesi katlanır malesef
Tamam aradiğı erkek günde kişiyle aldatır
Tamam arkadaşım zor biri yani el bebek gül bebek yetişti annesi ne isterse aldı hiç para sıkıntısı olmadı ama yinede bu adam katlanılmaz ya
Babamın nasıl hastalandığını anlattığımda sırıtarak beni dinledi
Sinirimden ağlayacaktım zor katlandım yahu böyle hassas bir konuda sırıtılır mı