100 Gündür konuştuğum kız erkek çıktı aşırı kötüyüm yardım ve ne yapmam gerek?

Doğum günümden 1 gün önce instagramda bir yorumda görmüştüm yazdığı yerde +18 di bende biraz konuşmak istemiştim konuştuk sonra +18 yerine günlük şeyleri konuşmaya başladık ana hesabımdan yazayım mı dedi yaz dedim yazdı. Kafamız düşüncelerimiz her şeyimiz aşırı uyuyorduk inanılmazdı.2 hafta geçmişti birbirimize aşırı bağlanmıştık ve bana beni sevdiğini söyledi bende onu seviyordum düşüncelerine aşık olmuştum. Sevgili olmaya başladık bana inanılmaz enerji veriyordu bana o kadar yakın davranmıştı ki her sözcüğü ruhumu ışıldatıyordu. O uyandımı dünyama renk güneşler doğuyordu.1 ay sevgili olduktan sonra ben sesini ve görüntülü konuşmak istedim ama nasıl heyecanlıyım. Ne zaman sesli ve görüntülü konuşmak istesem o gün bir tartışma veya gün içerisinde kötü olay yaşıyordu geçiştiriyordu şüphelenmiştim ama güvensizlik de yapmak istememiştim. Sonra ufak sorunları aşırı büyültüp ayrılmak istiyordu.3 ay geçmişti baya ciddi ilerliyorduk. Belki size anlattıklarım basit ama ailesel sorunlarım varken bana çok destek olmuştu bana inanılmaz motivasyon veriyordu ve çok güzel muhabbetler yapıyorduk sonu yok. Birbirimize lakaplar inanılmaz komik mizahlarımız vs neyse ben şüphelenmiştim 1 ay sonunda ara vermiştik bir kaç gün numarası almanyaya ait değil ingiltereye ait olduğunu anladım.. Aklımda soru işaretiydi neyse sonra hep böyle ufak nedenle ayrılmaya kalkmıştı evde günlerce ağladım panik atak ve anksiyete de var bende inanılmaz kötü oluyordum hayatımın aşkını kaybedeceğim diye korkuyorum. Sonra gittiği dans kursu vardı orada hocalık yapıyordu fotoğrafı yakınlaştırdım zor gözüküyordu google yazdım ve gerçekten almanya de dediği gibi yer varmış neyse ben bu kursun sitesine girdim bir baktım benim sevgilimin resi adı farklıydı o an ruhum çekilmiş gibi oldum anneme söyledim sahteymiş ama konuşamıyordum o derece mahvolmuştum kpss çalışıyordum 1 aydır günde 8 saat her şeyimi o kadar alt üst etti ki hayat enerjimi insanlara güvenimi ilk defa böyle mutlu olup sevildiğimi hissetmiştim. Ona yazdım neden beni kandırdın binlerce kez özür diledi inanmamak mümkün değildi 28k takipçisi vardı ve o kızın resimlerini kullandığı kişi 10k dı. O resmin sahibine ulaştım instagramdan olayı anlattım sevgilisi de varmış ona da durumu anlattım yardım etmeye çalıştılar. Baya kötü hissediyorum yemek yiyesim gelmiyor o kadar ayrılacak diye evde günlerce ağladım yaa bana hep gelecekle ilgili umut verdi yok bebişlerimiz olucak yok izmire geleceğim binbir tane umut ya... olmayan bebişleri konuşturuyorduk birbirimizi mutlu edip güldürüyorduk ya kendimi boşlukta yalnız ve aşırı kötü hissediyorum. İyileşmiştim şimdi sürekli panik atak ve anksiyete geçiriyorum bu durum yüzünden. Kendimi nasıl motive etmeliyim lütfen dalga geçmeden cevaplayın yardıma ihtiyacım var. Not:22 yaşındayım tipim falan gayet iyi ama ben insanın ruhunu seven biriyim fazla iyimseri hep pozitif bakan biriyim sevgiye aç bir insanım sevmek sevilmek istemiştem tek mutlu huzur olmak istemiştim.
100 Gündür konuştuğum kız erkek çıktı aşırı kötüyüm yardım ve ne yapmam gerek?