Aşk İlişkileri Kürtçe'yi öğreniyorum nasıl sizce👌🤞? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sevdiğim de bana öğretiyor. Yavaş yavaş hem yazabiliyorum hemde konuşabiliyorum. O benim muallimim yaa... Güncellemeler+1 yıl Yine bazıları haydutlaşmış. Çatlayın awk patlayın... sjsjjs Güncellemeler+1 yıl E hakdıkê ed vannım heya sone yallah kış kış. sjsjsj Kürtçe'yi öğreniyorum nasıl sizce👌🤞? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
серген7 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Aynen iyi olur. Kuzey Irak'ta iş imkani bulabilirsin ileride. Kariyer hedefini sevdim. Belki pesmergelik kapilari acilir.. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alâka cidden beynini sevim senin Yorumla
Uzaymekiği07 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 83% +1 yıl İngilizce.. İspanyolca.. Arapça öğren onun yerine bence 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yoo bu da güzel benim annem Kürt ve ben bilmicem sence de cok saçma degil mi? Yorumla Uzaymekiği07 +1 yıl O zaman küçüklükten öğrenmiş olman gerekiyordu biraz geç kalmışsın sanki:) Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef ama öğreneceğim yavaş yavaş Yorumla Uzaymekiği07 +1 yıl Başarılar o zaman Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
KafamKarışıııkk Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl Hayatına artısı olacak mı? Hayatta her eyleme başlarken bunu düşün. Cevap tatmin ediyorsa olabilir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olacak tabii ki annem tarafı Kürt hepsini öğrendiğimi görünce çok sevinirler Yorumla KafamKarışıııkk +1 yıl Yani? Bu senin prestijini arttıracak mı? Ya da sana bir iş imkanı sağlayacak mı? Ya da torpil niteliğinde bir olumlu tarafı olacak mı? Neyse sen cevabından tatmin olduysan bu seni ilgilendirir. Yorumla
MerveTaba Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Random attın da bizi mi trollüyorsun 😀 şaka yapıyorum, hatununla mutluluklar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır şaka degil valla Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Keç meke meke meke dhriirfikdkekrjrjr 2 3 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 keçe çımaaa Yorumla külllkedisi +1 yıl Onu bilmiyom dnkwksjsjs ben ne dedim soyle hele Yorumla Soran +1 yıl Kız yapma dedin hemde 3 defa.🤣🤣 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ne güzel anlaşıyorsunuz siz😅 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabii ki persom Yorumla persordinary +1 yıl 🤓 Yorumla
Loşçokoloş Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Hahaahah ilginç 😀 eğlenceli bir aktivite 😛 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabii hem eğlenceli hemde faydalı.. olcak olacak bu iş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl öğrenmek istediğim dillerden bir tanesi 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Inş. Öğrenirsin ben şanslıyım sevdiğim bana öğretiyor Yorumla
lavinia0001 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Çok güzel bir dil. Bilmem ama var bir hayalim... 2 0 Yorumla
Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi iyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynen iyi olur. Kuzey Irak'ta iş imkani bulabilirsin ileride. Kariyer hedefini sevdim. Belki pesmergelik kapilari acilir..
Ne alâka cidden beynini sevim senin
İngilizce.. İspanyolca.. Arapça öğren onun yerine bence
Yoo bu da güzel benim annem Kürt ve ben bilmicem sence de cok saçma degil mi?
O zaman küçüklükten öğrenmiş olman gerekiyordu biraz geç kalmışsın sanki:)
Evet maalesef ama öğreneceğim yavaş yavaş
Başarılar o zaman
Teşekkür ederim
Hayatına artısı olacak mı? Hayatta her eyleme başlarken bunu düşün. Cevap tatmin ediyorsa olabilir.
Olacak tabii ki annem tarafı Kürt hepsini öğrendiğimi görünce çok sevinirler
Yani? Bu senin prestijini arttıracak mı? Ya da sana bir iş imkanı sağlayacak mı? Ya da torpil niteliğinde bir olumlu tarafı olacak mı? Neyse sen cevabından tatmin olduysan bu seni ilgilendirir.
Random attın da bizi mi trollüyorsun 😀 şaka yapıyorum, hatununla mutluluklar
Hayır şaka degil valla
Keç meke meke meke dhriirfikdkekrjrjr
😂😂 keçe çımaaa
Onu bilmiyom dnkwksjsjs ben ne dedim soyle hele
Kız yapma dedin hemde 3 defa.🤣🤣
Ne güzel anlaşıyorsunuz siz😅
Tabii ki persom
🤓
Hahaahah ilginç 😀 eğlenceli bir aktivite 😛
Tabii hem eğlenceli hemde faydalı.. olcak olacak bu iş
öğrenmek istediğim dillerden bir tanesi
Inş. Öğrenirsin ben şanslıyım sevdiğim bana öğretiyor
Çok güzel bir dil. Bilmem ama var bir hayalim...
Her biji kurmanci her biji tirki
Güzel
İyi iyi